Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupaglupiaglupia

nienawidze alkoholu,siebie,tamtej nocy

Polecane posty

Gość glupaglupiaglupia
pisałam do osoby pod tym pseudo gorzko-słodki takie wulgaryzmy mogły mu się skojarzyć z całkowitym niewyżyciem pomyślał o mnie to co każdy normalny facet by pomyślał

Gość no i czym sie przejmujesz
skoro masz gdzies to nie wypowiadaj sie w tym temacie tylko znajdz taki ktorego nie bedziesz miec gdzies... nie chodzi o to ze samiec to ze kazdy samiec to wrog chodzi o tego konkretnego samca,ktory nie ma za grosz skrupułow... gdyby sytuacja byla odrotna i pisalby chlopak ze dziewczyna zjechala mu opinie po wspolnej nocy moje zdanie byloby takie same o tej dziewczynie jak w tej sytuacji o tym chlopaku.... co jest dziwne Ty ją uwazasz za dziwke, jego tlumaczysz ze on mogl tak o niej pomyslec w trakcie i po ale nie pomyslisz co ona pomyslała o nim... skoro ona jest w Twojej opinii dziwką (bo w nim winy nie widzisz) to on jest dziwkarzem i meską szmatą tyle w temacie... To co robia ze soba 2 dorosle osoby powinno zostac miedzy nimi i zadne z nich nie powinno o tym gadac jesli drugie sobie tego nie zyczy (a ona sobie nie zyczyla) ten gosc nie dosc ze jest szmatą (bo razem z nia to wszystko robił) to na dodatek nie ma za grosz klasy.

Gość olaola89
ojj wspolczuje, ale glowa do gory... co sie stalo to sie nnie odstanie. Przetlumacz to sobie tak, ze to przez alkohol i ze chlopak nie w porzadku, bo mogl nie zaczynac tej akcji skoro bylas taka pijana. Bo zadreczysz sie przez to obwinianie, chociaz pewnei dlugo bedzie ci to siedzialo w glowie.. ale ja ci zycze zebys o tym zapomniala i wybaczyla sobie

najpierw sprawdz w slowniku co oznacza slowo obiektywny... jego opinia moglabyc co najwyzej subiektywna...

Gość fan incestu
@no i czym sie przejmujesz pokaż mi w którym miejscu napisałem że uważam ja za dziwkę? "To co robia ze soba 2 dorosle osoby powinno zostac miedzy nimi " - doprawdy, a gdzie jest spisane takie prawo ?

Gość glupaglupiaglupia
ale w opinii publicznej to ja wyjdę na dajkę, alkoholiczkę wy jestescie tolerancyjni albo się litujecie nade mną ludzie ogółem nie będą mnie ogarniać ramieniem i pytać jak to się stało, czy Ci nie wstyd. Przed oczami zobaczą dziewczynę ściągającą przed facetem majtki i błagającą o rżnięcie:O

Gość fan incestu
@no i czym sie przejmujesz "jego opinia moglabyc co najwyzej subiektywna..." na pewno mniej subiektywna niż moja czy twoja, nasza wiedza ogranicza się tylko do tego wątku napisanego przez laskę która się boi "co ludzie pomyślą" @glupaglupiaglupia nic na to nie poradzisz

Gość olaola89
no na pewno ludzie, ktorzy sie o tym dowiedza bedą cie tak oceniac. tu nie ma szans zeby bylo inaczej. Ja tez slyszac taka historie uzanalabym taką dziewczynę za latwą. Ale co innego jesli zrobilas to pod wlywem alkoholu i zalujesz, ja w takim wypadku jestem w stanie to zrozumiec, wiec na pewno ludzie napradwe ci bliscy, przyjaciele itp tez to zrozumieją i nie bedą cie 'potępiac'. A najwazniejsi są przyjaciele, reszta się nie musisz tak przejmowac i ich opinię musisz jakos przełknąc

Gość glupaglupiaglupia
olaola jeśli dojdzie do konfrontacji z kimkolwiek w tym temacie to umrę dla mnie to naprawdę koniec świata tu ludzie są gotowi zabijać dla takich sensacji a ja jestem gotowa zdechnąć ze wstydu

takie prawo nie musi byc spisane....jesli ktos ma choc troche taktu to wie jak ma sie zachowac...ten chlopak najwidoczniej nie ma go za grosz... prawdziwi przyjaciele nie beda oceniac ani zadawac pytan...prawdziwi przyjaciele akceptują z wszystkimi zaletami i wadami jakie posiadasz...

Gość glupaglupiaglupia
chyba będę musiała z kimś na żywo o tym porozmawiać, pomijając szczegóły zdarzenia nawet chyba wiem z kim, szkoda ze nie moge z tad wyjechac

Gość fan incestu
@no i czym sie przejmujesz "jesli ktos ma choc troche taktu to wie jak ma sie zachowac...ten chlopak najwidoczniej nie ma go za grosz... " no nie ma, albo uznała że nie musi go mieć w tym przypadku @glupaglupiaglupia coś mi nie gra. byłaś pijana, "nieświadoma" itp ale gdy okazało że koleś nie ma gumy nie pozwoliłaś mu zamoczyć. czyli jednak tak do końca to ty "nieświadoma" nie byłaś ?

Gość on dla mnie jest kuurwa
nie TY, tylko ten skurwiel zakuuurwiony!!!!

Gość fan incestu
za mało kurwa, kurwa

Gość glupaglupiaglupia
ide spac dziekuje ze moglam wam o tym powiedziec

Gość rosalinee
W takich sytuacjach trzeba pogodzic się ze swoimi faktami i sprobowac nie zadręczac się nimi. Ty się sama doprowadzisz do jakiejs mega depresji, cały czas Ci to siedzi w głowie, jakbyś co najmniej uprawiała sex na środku miasta w dzień przy całej rodzinie, znajomych i nieznajomych z aparatami.. naprawdę mogło byc gorzej :P Każdy popełnia błędy, każdy z nas kiedys więcej wypił i ma do opowiedzenia jakąś krępującą dla niego historię.. nie ma ludzi idealnych :) każdy to robi.. tylko że jedni o tym mowia otwarcie, drudzy się krępują.. ale nie trudno znalezc osoby, ktorych często ponosi i mają na swoim koncie takie historie :) moze po prostu bylas bardzo spragniona takiej akcji, albo po prostu lubisz pikantne sytuacje :D to nic złego, kazdy ma jakies fantazje, lubi sobie urozmaicac zycie seksualne hehe :) straciłaś kontrole, ale przynajmniej jakie wrażenia ! spojrz na to z optymistycznej strony, a znajomymi sie nie przejmuj, bo tylko się pogrążysz (w sumie juz to robisz) po co sie przejmowac? da Ci to cos? jedynie pogorszy samopoczucie, czasami trzeba wrzucic na luz, isc dalej i zostawic za sobą potyczki i niemiłe/miłe doswiadczenia :) Jestes mloda i traktuj to jako milosną przygodę ! :)

Gość glupaglupiaglupia
:)

Gość mówię ci...
... będziesz się jeszcze kiedyś z tego śmiała :) ale temu kolesiowi bym jakoś dojebała jednak... tak się nie robi jeśli ma się za grosz kultury w sobie. a to widać bęcwał a takich się zjada na zakąskę. myśli że wygrał. pokaż że masz swój honor i dumę i to co się stało było ogromnym błędem... pomyłką i fotomontażem ;) a z błędami jest tak... że każdy je popełnia.

Gość OOOOOOOO jezuuu
dziewczyno nawet jak znajomi ci cos powiedza , powiezd ze wypilas oo przespalas sie z nim i juz nie musisz sie tlumaczyc :P myslisz ze beda non stop o tobie gadac ? no cos ty :D a nauczka powinno byc to dla ciebie bys nie sexila sie z mlodszym :P nie martw sie tez kiedys mialam bardzo kompromitujaca sytuacje przy mojej kolezance :D nie jak ty ale bardzooo kompromitujaca ze az wtyd mi napisac , ona powidziala to innej kolezance itp ale to juz zapomniane i przezylam :) nie martw sie ;)

Gość OOOOOOOO jezuuu
zreszta co do tych rzniec wyzywania , mogli pomyslec ze zwymyslal jesli ktos sie ciebie zapyta mozesz powiedziec ze sie z nim tylko przespalas albo nie dokonczyliscie ooot :P i zrob zdziwiona mine oooo :D:D po co komu sie tlumaczyc bedziesz ? ale jemu skopanie jaj sie nalezy :P

Gość wępsa
słodko gorzki sie podjarał i waruje na tym topiku :-O pilrvolone zboki z kafe

Gość glupaglupiaglupia
gorzki...jakie zdjęcie w stopce:P

Gość Maria348
Baba pijana to d..