Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voterka

Drogie mamy, na kogo zagłosujecie w wyborach?

Polecane posty

ja bym bardzo chciala zeby tak było, ale obawiam sie ze przy ogromnym elektoracie kaczynskiego, jego szanse sa bardzo male, a jesli my sie podzielimy to zaden z nich (napieralki czy komorowski) nie wygrają z kaczorem:( i to mnie dobija najbardziej, tak to bym moze i sama na napieralskiego glosowala. Ja tez Ciebie rozumiem ale obawiam sie ze to zbyt optymistyczne w zdominowanej przez mocherstwo Polsce.

Gość placze ze zgryzoty
paulina - ale wez ty sie opanuj! przeciez komorowski zdania bez pomocy tuska sklecic nie potrafi, a ty mowisz, ze to mniejsze zlo? gdybym twoim tokiem miala wybierac mniejsze zlo, to wybralabym kandydata, ktory ma cos do powiedzenia i ktory ma SWOJE WLASNE zdanie, a nie jest tylko marna marionetka w rekach premiera:O

Jako przyszła mama w pierwszej turze głosuje na Napieralskiego. Zmieniłam zdanie po wczorajszej debacie. Wcześniej uważałam Napieralskiego za słabą melepetę, ale udało mi się mnie przekonać. (Miałam zamiar dorysować kwadracik dla Cthulhu - bo czemu wybierać mniejsze zło? :D) W drugiej turze oddam głos przeciw Komorowskiemu. Choćby mi miała ręka odpaść:( Nie rozumiem Kicak i Paulinka dlaczego uważacie, że głos oddany w pierwszej turze na któregoś z mniej popularnych kandydatów to marnowanie głosu? Zgodzę się z tym w przypadku wyborów parlamentarnych, ale pierwsza tura prezydenckich? Nie ma ryzyka, żeby ktokolwiek wygrał w pierwszej turze, więc niech będzie ona odzwierciedleniem rzeczywistych poglądów społeczeństwa. Pozdrawiam :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
głosujcie na kogo uwazacie, w zgodzie z sumieniem a nie tak byle jeden czy drugi nie wygrał . zmieńcie troche myslenie i luknijcie na linka

Gość goioilpojikmnu
ja na napieralskiego , mam nadzieje że bedzie kontuował styl kwaśniewskiego - dla mnie był najlepszym prezydentem . kaczyński chce ugrać jak najwiecej na śmierci brata , nie wątpie że był i jest dla niego dramat , ale powiien wogóle nie kandydować. wogóle pownna być znoweliowana konstytucja i prezydentem nie powien zostac stary kawaler. znowuż komorowski jest sztuczny , jak napieralski nie wejdzie do 2 tury to zagłosuje na kazdego innego niż kaczyński - nie trawie tego człowieka , jest fałszywy, widac to z twarzy . korwin mikke to buc , nie chciał Ąąckiego wpucic na debate :) w przeciwieństwie do leppera .