Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voterka

Drogie mamy, na kogo zagłosujecie w wyborach?

Polecane posty

Gość nie pogadasz....
jakie glupie te baby n a tym forum to sie w glowie nie miesci.Pan Korwin ma racje,ze takim kobietom to trzeba prawo glosu odebrac.

Gość koiko
na Pawlaka lub Korwina-Mikke

Gość nie pogadasz....
koiko glosuj na Korwina.bedzie jest nas o wiele wiecej niz sie wydaje:)

Gość jakoś mało wypowiedzi tutaj
Większość mam to się wcale polityką nie interesuje... Byleby tylko słoiczki z jedzeniem na półkach sklepowych stały, pampersy w Biedronce były i kafeteria oraz allegro funkcjonowały dobrze... reszta nie ma znaczenia...

Gość na Pawlka albo Napieralskiego

Gość chciałm na pawlaka
ale chyba wybioę napialskigo, ale napewno nie komorowskiego z prostej pryczyny, nie lubie duetow na najwyzszym szczebku wladzy, a on bez tuska nie ma nic od siebie do powiedzenia:O

Gość chciałm na pawlaka
sorki za bledy mam zepsutego laptopa:O

Gość mkokokokou8y78
ja zdecydowanie jestem za myszką miki i taki zagłosuję

Gość explosive
ja zaglosuje na Napieralskiego

Gość sok z żuczka
jakoś mało wypowiedzi tutaj Większość mam to się wcale polityką nie interesuje... Byleby tylko słoiczki z jedzeniem na półkach sklepowych stały, pampersy w Biedronce były i kafeteria oraz allegro funkcjonowały dobrze... reszta nie ma znaczenia... popieram...:O jak tylko pojawi sie temat o charakterze politycznym czy społecznym, to momentalnie ginie. a jak jakaś idiotka nie zabezpieczając się zaszła w ciążę i jest załamana bo jak to się mogło stać, to przez kilkanaście stron ją pocieszają (albo atakują:P

Głos oddany na Napieralskiego bądź Pawlaka (tudzież Olechowskiego) to ze strony praktycznej głos stracony . W tej kampanii liczą sie Komorowski i Kaczynski - brak głosu na któregoś z nich oznacza osłabienie wobec drugiego, mocnego kontrkandydata. :) Pomyślcie o tym.

Gość nie pogadasz....
Dziewczyna z lipca fajnie,ze glosujesz na JKM.czy Twoi znajomi,rodzina rowniez beda na niego glosowac?pytam tak z ciekawosci:)

Gość poszukiwanie5
Kaczyński i tylko Kaczyński. Z dwóch powodów - to on opiera się na podstawowych wartościach i zachłanny rząd weźmie w karby. Po drugie moja rodzina miała zaszczyt poznać Lecha. Tożsamość i poczucie wartości tego narodu mogą zostać przywrócone tylko przez ludzi, którzy myślą o Polsce jak o niezależnym kraju.

Gość piczkaxxxxxxxxx
Głos oddany na Napieralskiego bądź Pawlaka (tudzież Olechowskiego) to ze strony praktycznej głos stracony . jak by kazdy miał tak ograniczone myslenie to nie wiem:O

Kicak ma rację, jedynie Komorowski i Kaczynski mogą przejsc dalej wiec rozdrabnianie sie na Napieralskiego czy tam Pawlaka nie ma sensu. Oni nie przejda a Wy oslabicie jedynie któregos z tych dwóch. Zaglosujesz na Napieralskiego? Ok, on nie przejdzie, a Komorowski bedzie mial mniej głosów i tym samym Kaczor wygra. Bo mochery już robią pospolite ruszenie w obronie przyjaciela Rydzyka. Jesli ktos tak jak ja nie chce by wygral Kaczynski, uwazam, że powininen wybrac mniejsze zlo i nawet jak nie jest fanem Komorowskiego, powinien wlasnie na niego glosowac bo tylko on moze wygrac z Kaczynskim.

Gość piczkaxxxxxxxxx
paulina bb natepna tępota :O ale z was ludzie żal, media robią z wami co chcą , ustawiaja sondaże a potem tacy debile mowia ze tylko tych dwoch ma szanse i chca wybierac mniejsze zło , no ludzie, wybiera sie program który sie bardziej podoba albo chociaż partie której sie jest zwolennikiem a nie mniejsze zło:O albo myśla sobie nie pojde na wybory bo chce zagłosowac na innego kandydata niz komor i kaczor a moj głos i tak sie nie liczy .... jak mozna byc tak beznadziejnie głupim

taaa a ty piczka za to bardzo oświecona jesteś. Zyjesz w idealnym świecie w którym wierzysz ze jak zaglosujesz np na Korwina to zmienisz cos w Polsce, prawda taka, że Kaczor tylko czeka na takich jak ty. O większosci kandydatów ludzie mało wiedza i nie głosują i w praktyce niestety wyjdzie tak, ze jak nie zaglosujesz na jednego z dwóch to g.owno Ci to da. Zobacz na kogo glosuja ludzie na wsiach, starsi, mochery i "katolicy". Sprawdz to w zyciu, praktyce, popytaj. To nie tylko media, taka jest rzeczywistosc. Zreszta - niech Ci bedzie, nawet jak media - to mochery wlasnie za tym pojda i by z nimi wygrac, trzeba podobnie niestety, zwlaczyc ich ta sama bronią glosujac na jednego. I teraz sie zastanow co Ci da glosowanie na np Olechowskiego. Zmiażdżysz tym swoim glosem stado mocherów glosujacych na kaczora ? ... na pewno. Ale ok, dalej głoś jak to media robią ściemę i wierz sobie dalej w glosowanie zgodnie ze swiatoplogladem, w idealne wybory. Dzieki takim jak ty, kaczynski wygra tak jak kiedys Lech. Bo wszystkie mochery poszly za jednym a reszta sie rozdrobnila i nie bylo mocniejszego kandydata. ps a wyzywanie od tępot sobie daruj bo zdradzasz poziom swojej kultury osobistej - zreszta patrząc na twój nick wcale sie nie dziwie.

aha, jeszcze jedno, ja akurat bylam za platformą wiec haslo "mniejsze zlo" tyczy sie raczej konkretnego faceta który wg mnie akurat nie jest najlepszym kandydatem tej partii.

Paulina, nerwy i próba tłumaczeń tu nic nie dadzą :) Ona/On i tak tego nie pojmie ;)))

Gość piczkaxxxxxxxxx
za to ty masz bardzo wymyślny nick, kto ci powiedzial ze nick jest wyznacznikiem poziomu inteligencji? jak pozory mogą mylic.. zwlaszcza w necie. poza tym czy ja napisałam ze bede głosowac na jakiegoś kaczora? jestem za napieralskim, i uważam ze sondaże w tv, których sie dziecino za dużo naoglądałaś, są wyjęte z dupy, dlatego każdy głos jest tak samo ważny i może niespodziewanie wcale nie wygra jeden z panów K.

kicak masz rację - a wiesz czemu tak będzie? bo od początku media zadbały, żeby liczyło się tylko 2 kandydatów. komorowski i kaczyński. patrzcie, nawet gdy inni kandydaci, jak pawlak czy napieralski zaczęli przedstawiać programy wyborcze, a kaczyński siedział cicho i nie pokazywał się w mediach, to siłą rzeczy powinni brać pod uwagę bardziej tamtych dwóch, którzy chcili coś powiedzieć. ale nie, wszyscy tylko kaczyński i komorowski. co z tego, że kaczyński początkowo sprawiał wrażenie, że w ogóle mu nie zależało?:O media nam dyktują jak mamy żyć i teraz kogo mamy wybrać. tak było jest i będzie. zresztą nawet tvp1 po katastrofie smoleńskiej przyznało się, że dziennikarze przedstawiali przekłamany obraz prezydenta i jego żony. bo raptem po ich śmierci okazało się, że oboje byli wielkimi polakami. żyjemy pod dyktando i mamy przesdstawiony tylko jeden punkt widzenia, niestety:O

Gość piczkaxxxxxxxxx
DOKŁADNIE SZLACHCIANKO

Gość na pewno nie KORWIN !!!!!!!!
Napieralski !!!!!!!!!!!! .... :)

piczka ja nie neguję faktu że na poczatku media faktycznie wypromowaly tych dwóch (dzieciną nie jestem moja droga, a tv nie ogladam z tej prostej przyczyny, że go nie mam i nie mam na to czasu, bardziej czytam czy slucham jak juz i mam swoj wlasny poglad niekoniecznie wsparty mediami), ALE skoro juz tych dwóch tak wypromowano, to logiczne dla mnie jest, że mocherstwo pojdzie jak jeden mąż tylko za jednym kandydatem. A skoro my sie rozdrobnimy na kilku, to wlasnie Kaczynski wygra. Tego nie chcę więc dlatego napisalam "mniejsze zło". Bo ja sobie moge wierzyc w idealne glosowanie gdzie Napieralski (którego akurat lubie i uwazam ze ma niezle pomysly) ma takie same szanse jak Kaczynski. Bo wlasnie rzeczywistosc napedzana przez kogo tam chcesz (media czy mochery) jest taka, ze nie ma i ze tylko Komorowski, czy tego chcemy czy nie, moze z Jarkiem wygrac. I nie ma sensu glosowac na innych nawet jesli wydaja sie lepsi bo Kaczor tylko zyskuje na tym naszym rozdrabnianiu sie i liczeniu na zwyciestwo idei nad mochesrtwem. Mam nadzieje ze wiesz juz o co mi chodzi i przestaniesz sie tak burzyć.

Gość piczkaxxxxxxxxx
wiem o co ci chodzi, zrozumialam. tylko ze sobie przelec po forum i zobacz w tematach o wyborach jakie poparcie tutaj na kafe ma napieralski, zaraz znajde ci i zobaczysz, jest nas sporo i mysle ze napieralski ma szanse

Gość a nie matki tez moga głosować?
Olechowski w żadne PO PIS SLD PSL nie wierzę prezydent ponad partiami