Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieloneczka

co kupujecie w biedronce?

Polecane posty

Gość mała bestia***
Hity: -parówki Świat drobiu (1 kg) - frankfuterki Nasze smaki - jogurty waniliowe - worki na śmieci - 2 litrowe soki - pomarańczowy i wieloowocowy jakos za ok. 2,50zł - dżem - margaryna - śmietanka do kawy Kity: - ????

Gość KKaarroolliinnkkaa
hity: Serek fresek, serek President, owoce, głownie pomarańcze, wkładki higieniczne, żurawina (po prostu nie ma nigdzie lepszej) :]

pasty do chleba-Pastella,z tuńczyka,jajeczna, z łososia.uwielbiam je.dobre są czekolady,czpisy..soki przecierowe,sok bananowy.

- chipsy - soki (najlepsze te małe Pycholandia) - ser - jogurty - makarony - słodycze (batoniki zbożowe pakowane po 5 chyba), czekoladę - pieczywo - owoce i warzywa Generalnie chyba wszystko:) do biedronki mam najbliżej :) a zresztą to świetny sklep:)

ja obecnie nie przebywam w Polsce i często robię zakupy w angielskiem Tesco-kilka razy z ciekawości kupiłam produkty Tesco Value bo dotąd kupowałam raczej firmowe-i o dziwo byłe one bardzo dobre.jedyne co nie jest zbyt dobre to czipsy Tesco value i wódka :)

Gość 1287967
A mY kupujemy w biedronce: 1.Lasagne - mrozoną w takim czerwonym kartoniku- pychota 2.Sałatę- rozne rodzaje sałat zamknięte w foliowym woreczku- pycha, uwielbiam. Ostatnio byla praomocja na te sałaty ww biedronce, kupiłam dwa opakowania po 3 zł każde. Następnego dnia widziałam w TESCO identyczne sałaty po 6 zł kazda... byłam w szoku. 3.Mieso w plastikowych pudełkach :GYROS I KEBAB- bardzo dobre. 4.Kawę rozpuszczalnąw dużym słoiku, taką z grubymi ziarenkami. 5.Mleko, olej kujawski ...

uwielbiam biedronkę,serio.tylko dziwię sie wam ,tym które kupują gotowe sosy w słoikach.rozumiem na wyjazdy,zeby skrócić czas gotowania obiadów ,ale na codzień?przeciez to nic trudnego a i o niebo lepsze niz to co daja w słoikach.

Gość co kupuję mówię
Jedzenie: -warzywa na patelnię -sosy w słoikach -jogurty -mleko -soki i napoje w kartonach -wody mineralne i źródlane -lody waniliowo-truskawkowe -kamyki -czekolady -ciastka różne -wafelki -chipsy -musli lub płatki -budynie i kiśle -paluszki rybne -śmietany -maślanki -drożdże -bułki -chleb tostowy -płatki higieniczne -wkładki hig. -podpaski -papier toaletowy -mleczko -płyny do naczyń -kwiaty

Gość dobre są kabanosy drobiowe
tam?

Gość I jeszcze
leczo w słoiku-pokantne ale pychota. dodaje kiełbaske do tego i syty posiłek dla 3, 4 osób. i mydło w płynie-tanie a dobre.

ja kupuje: -woda niegazowana polaris -cola -wszelkiego rodzaju chipsy -bagietki czosnkowe do zapiekania -wedline paczkowana - szynka konserwowa,poledwica sopocka,salami -wszelkie warzywa i owoce,teraz krolowal pyszny i slodki arbuz za 1,29 za kg:) -jogurty,serki,ser zolty z dziurami,pasta jajeczna,ogolnie nabial -fixy knorra o ponad 1zl tansze niz w normalnych sklepach -kawa nescafe duzy sloik tez duuuzo tansze, -bulki z pestkami dyni,pycha:) -slodycze - w szczegolnosci ciastka kruszynki,orzechy laskowe w czekoladzie,draze,rodzynki w czekoladzie -chemie - proszek do prania,plyn do prania i plukania,podrobke vanisha,ale tez bardzo dobry,kostki do wc,plyn do naczyn,cos ala domestos,worki na smieci,gabeczki do mycia,sciereczki,pobrobke pronto do mebli, -kosmetyki -szampony,zele pod prysznic No i oczywiscie w cotygodniowych promocjach tez sa fajne rzeczy,dzis kupilam sobie takie fajne mieciutkie ciapcie a'la baletki. Po 7,99zl. W zeszlym tygodniu byly miski i wiaderka plastikowe po 3zl. Zawsze mozna cos upolowac:)

Ja praktycznie we wszystko zaopatruję się w biedronce i nigdy nie żałowam tego , biedronka ma naprawdę dobre produkty i co warzne wmiarę tanio .

Gość piiiiiiiiiiiiiiiiip
wędlina paczkowana -kraina wędlin parowki- nasze smaki bagietki z czosnkiem do zapiekania worki na smieci z tasiemką i bez herbata(lepsza niz lipton)ramsey taka z zielonym listkiem podkolanowki ponczochowe woda 5L odplamiacz w proszku i w plynie-super są a juz hitem jest plyn do kibla-agent:classic_cool: mielone z szynki!chudziutkie:) kity? hmm? nie ma ..... no moze popsuly im sie troche bułki. byly lepsze;)

Pieczywo pierogi ser warzywa owoce herbata herbatniki jogurt pizza makaron słoiczek sosu płyn do mycia naczyń wata podpaski szampon żel proszek woda mineralna sok

Gość własnie wróciłam z biedronki
kupiłam pepsi 2x1,5 l po 1.99 czyli póltora lira za złotówke,uwielbiam ten sklep:)no i bananydzis sa po 1.89 za kg

Woda cola pomarańcze banany jabłka kiwi nektarynki orzechy ciastka " pieguski" herbata kawa capuccino zupki gorący kubek sos pieczeniowy chleb bułki bagietka pomidory ogórki ziemniaki sok malinowy chrupki

Gość kalafior,...
tymbark 2 litry za 2,99 normalnie są po 4 -5 zł

Gość planiseri
ja tam kupuje podpaski i nie narzekam :)

Gość a ja lidla wole...

Gość uioi
parowki Culineo (lepsze niz Morliny/Indykpol itd) pasty kanapkowe produkowane przez Lisner (sprawdzilam sklad z oryginalem i jest identyczny) nektar jablkowy Nelly makaron tunczyk (produkcja Graal) jogury/serki/nabiał ogólnie (poza śmietaną) ciasto francuskie/spody do pizzy/bagietki z czosnkiem pieczywo bułeczki maslane (dancake) detergenty (plyn do plukania, kostki wc, odswiezacz powietrza, folia aluminiowa, torebki sniadaniowe. chusteczki higieniczne, papier totaletowy, reczniki papierowe) ostatnio wyprobowalam tampony i niczym nie odbiegaja od OB ktorych do teh pory uzywalam a sa o wiele tansze przyprawy paluszki rybne mrozonki dania vesivio maka cukier mleczko do kawy markowe produkty w cenach nizszych niz w sklepach ' na poziomie' i wiele innych produktow

Gość gość
Nie polecam: - sałaty w kawałkach, kilka razy była nadgnita, - kiełków - kilka razy były zgniłe (fuj!), - makreli w galarecie - najpierw była pyszna a potem co opakowanie to zepsuta ryba, - bułek - smakują jak papier, ale w różnych biedronkach jest bardzo różne pieczywo, to tylko w mojej jest niesmaczne, - babeczek - trafiłam na spleśniałe, - wkładek higienicznych przyklejają się wszędzie, ale nie do bielizny, - proszku bo dużo tańszy kupuję w Carefourze (2 zł za kg a pierze tak jak drogie proszki), - żelek (w Tesco żelki są o niebo tańsze), - gotowego dania z makaronu i mielonego mięsa (jedliśmy dwa dni i dwa dni była bitwa o kibelek). - Co polegam szczególnie: - czekoladę bąboladę, - herbaty owocowe z powodu ceny (ale jak ktoś dba o zdrową żywność to tylko polecam Herbapol, reszta to aromatyzowane popłuczki), ja bardzo lubię cytrynowo-pomarańczową oraz piramidki, - jogurty - z musem oraz trzy pokusy, - bardzo lubię biedronkową mortadelę, - jabłka (bo są tanie) i duże śliwki, - ser mierzwiony, - sery pleśniowe bo są tanie, - pasztetową, - papier toaletowy bardzo duży, szary, sprzedawany na sztuki (bo jest wytrzymały i dużo go, a jest tani).