Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarno-kolorowa

Mój facet właśnie wyjechał na wakacje z byłą i z dziećmi.....

Polecane posty

anomaIia => "facet mający panienkę na boku nie będzie na 2 tygodnie rezygnował z seksu. bo w imię czego?" Ćwiczenia bicepsów? :P mała mi 25 => "rownie dobrze mozecie zakladac, że za kazdym razem kiedy odwiedzał dzieci w domu najpierw bzykał sobie żone....nie potrzeba wakacji by zdradzac...." EEeee, widać sucz czegoś chce inaczej powiedziałaby: "Heniek weź dzieciaki na wakacje". Jak czegoś chce to będzie miła (może nadstawi wszystkie 3 otwory), a jak będzie miła... "Dają? Bierz!" mawia przysłowie, którego lud mnogi płci męskiej posłucha. :P

Gość kei
nie mała_mi, to nie jest tak samo :). autorka wykazała się nieprawdopodobną lekkomyślnością. zapewne po raz ostatni w życiu.

Gość Czarno-kolorowa
nie wytrzymalam i zadzwonilam na jego komorke. Odebrala ona... 😭

Gość mała mi 25
zdrada w stosunku do tej z ktora teraz mieszka....z zoną sie rozstał..sa w separacji, a to, że nie mają tego na parierku o niczym nie swiadczy....

mała mi 25 => Świadczy ogromnie wiele. Są przed podziałem majątku. W perspektywie strata mieszkania (jeśli mama), wysokie alimenty itd. 700 na dziecko to 1400 złotych. Łącznie 7 x w miesiąca kurwa + pełen serwis. Lepiej wrócić do domu zatrzymać chałupę i wydawać na dziwki :P A żonę za jakieś 1,5 roku wepchnąć pod tramwaj i skamląc wrócić do kochanki, ze słowami: "Bóg się k mej prośbie przychylił, dajże luba dupy na zgodę, bo ślubić się będziem":P

" zdrada w stosunku do tej z ktora teraz mieszka....z zoną sie rozstał..sa w separacji " buahahahahahah :D o święta naiwności :classic_cool: weźmy taki przykład: uprowadzam komuś rower spod sklepu i stawiam u siebie na podwórku. czy jeśli ten ktoś przyjedzie pod moją nieobecność i weźmie z powrotem swój rower - będzie złodziejem? :P

Gość mała mi 25
zakladacie tylko jeden scenariusz ale powiem wam z wlasnego doswiadczenia. Moj mąz tez ma kobiete z ktora mieszka, my rzem nie mieszkamy juz od 1.5 roku, rozwodu tez nie mamy. W sumie nie wiem dlaczego, powiedzial ze jak bedzie chcial wspatic w kolejny zwiazek malzenski to wniesie pozew- albo ja:) dziecko nasze odwiedza czesto i czesto dzwoni zapytac jak sie mala czuje czy zdrowa itp. ale ja nigdy bym nie pomyslala zeby sie z nim teraz przespac....bo brzydziłabym sie tego, że sypia z inna...mieszka z inna i na noc wraca do innej.. miedzy nami juz definitywny koniec. Nie rozstalismy sie na stopie wojennej i kiedys juz bylismy na wspolnym 4 dniowym wyjezdzie. To był slub naszych znajomych, gdzie poproszeni zostalismy razem...bo oni nie wiedzieli ze sie rozstalismy.... pojechalismy ale wczesniej zadzwonlam do panny mlodej ze chce 2 osobne pokoje. Rozmawialismy, nawet razem pojechalismy. I jakos nie mialalm na niego parcia. odam ze on juz mieszkal z inna wtedy.

mała mi 25 => MAlo która się brzydzi. :D :D :D Co najwyżej zrobi awanturę, jak już rozbije nowy związek mężusia.

Gość kei
nie ma szans 12 dni (i nocy) a nie 4 wakacje to zupełnie co innego niż wesele przyjaciółki

Gość Autorko jak rozmowa
przez telefon wygladala ???????????????????????????????????????

Gość Bernadettttta
"moze ona ma go gleboko w d*pie." właśnie... :-)

Gość chcialem oglosic anons
jak na forume jest jeszcze jakas rownie naiwna idiotka, poprosze o kontakt... :D

" "moze ona ma go gleboko w d*pie." właśnie.. " anal na rozkręcenie pożycia? :P

Gość kredddkaa
JAKIE TO POSPOLITE FACET ZOSTAWIL ZONE ATRAKCYJNĄ 35-40 LATKE DLA 25-28 LATKI NIE ATRAKCYJNEJ NA KTORĄ NIE SPOJRZALBY ZADEN MLODY CHLOPAK ZWYKLY SZMATLAW IEC KTORY WPIE RDALA SIE W RODZINE POWINNAS SIE KUR WOOO CIESZYC ZE DZIECI ZNOWU BEDA MIALY OELNĄ RODZINĘ A TY SE ZNAJDZ NORMALNEGO CHŁOPA (ZNACZY NIE ŻONATEGO) ŻAL MI TAKICH IDIOTEK!

Gość co????!! jaka Ty naiwna jestes
szkoda slow na Ciebie, nie sa po rozwodzie... Wyjezdzaja razem na wakacje. Ta pani dostala wlasnie nagrode miesiaca za naiwniactwo. Brawo!!!!!!!🖐️