Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opopopo0-

Chciałabym nawiązac znajomosci z jakims mafioso z zagranicy,:D ale teraz gdzie s

Polecane posty

Gość opopopo0-

szukac? na fejsbuku , ale gdzie jak ?

Gość opopopo0-
przeciez mówie ze na fejsbuku :O ale chodzi o to w jaki sposób a nie GDZIE. :O

Gość ujebac przy dupie
napisz w opisie ze szukasz prawdziwego mafiosa

taaa to zgłosi się jakiś pryszczaty trzynastolatek :D:D dziewczyno,prawdziwy mafioso nie przyzna sie do tego kim jest :P będzie chronił interesów,rodziny i w ogóle...

Gość opopopo0-
oh, dajcie spokój, nie chodzi mi o typowego mafioso :P poprostu zeby był jak mafioso :D No ale mniejsza oto, :D chodzi gównie ja go znalezc, na fejsie sa tam takie strony i do tych stron zaipsani sa ludzie, ja najczesciej wchodze własnie w jakies strony i szukam z posród yc co sa zapisani :P ale nie mam juz pojecia na jakich stronach bedzie duzo takich przystojniaczków ^^ :D hehe :P

Ale ty glupiutka jestes :-) Po co ci mafiozo? Po pierwsze oni nie szanują swoich kobiet. Po 2. majątki są pozapisywane tak żebyś ty nic nie miała. Po 3.Nie związują się z laskami które na kafe piszą : chcę znalezć mafiozo...po 4. Jak juz jesteś w związku z takim to masz 70 % szans ze siedzieć pójdzie na dłuuuuuuuuugie lata ( a ty musisz czekać ) a w 20 % że zginie od kuli w łeb.Ewentualnie jako świadek koronny ( 5 % ) Nie będzie miał życia ani szacunku. Zastanów się mała...

Gość opopopo0-
no cos w tym stylu :p ale z tym mafioso to zartowałam przeciez :P Bardzo mi sie spodobał Fernando Alonso, a wrecz moje serce zkochało sie w nim :D szukmam podobnym facetów do niego ;)

Gość opopopo0-
:(

Gość opopopo0-
gdzie szukać ;) :(

Gość opopopo0-
?