Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżesa

CZYJA TO WINA? ROZSTRZYGNIJCIE :((((((((((

Polecane posty

Siedzi tam tylko dlatego, że bardzo spodobał się swojemu kierownikowi, który odchodzi za dwa lata, dlatego mąż po cichu liczy na awans. Jako kierownik nie musiałby nigdzie wyjeżdżać i siedziałby tutaj na miejscu. Jest ceniony w pracy, tyle że bardzo krótko tam pracuje (0,5 roku), a kierownik, tak jak pisałam wcześniej odchodzi za dwa lata. Nie wiem czy ma czy nie ma szansy na awans i nie wiem, czy w takim razie jest sens się męczyć...

Gość phiphiphi
za te pieniądze to niech zjeżdża do domu!!!!!!!!!!!!!!! ani bym się nie zastanawiała :(

Gość ninahagen
To absolutnie nie dla mnie. Jakbym chciała być sama, to bym nie wychodziła za mąż. Tak to ani nie zjesz ciasteczka, ani nie masz ciasteczka. Ewentualnie musiałabym sama mieć pracę "wyjazdową"

Gość AsadsfgtdseaswedfgSDFRFE
tylko zeby na tych wyjazdach nie znalalz sobie kochanki...

Gość ninahagen
Jesli na razie masz multum roboty na tych wszystkich studiach i zaczniesz pracować niedługo, to możesz przemękolic te dwa lata. Jak jest termin, po ktorym ma byc lepiej, to łatwiej to znieść. Myślałam, że chodzi o takie warunki w nieskończoność

Staram się to jakoś wytrzymać, ale jest naprawdę ciężko. Nie wiem jak wytrzymują pary, w których jedna strona pracuje za granicą, a druga siedzi tutaj w Polsce. Dla mnie nie do przebrnięcia, dlatego martwię się, że coś ze mną jest nie tak ;/

to całkiem normalne :) poczytaj sobie o paniach marynarzowych... te to mają dopiero ;)