Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatna sprawa

Jak delikatnie wskazac koledze ze ma problemy natury

Polecane posty

Gość delikatna sprawa

psychologicznej?

Gość to ty adasiu?
nie bawic sie w ceregiele, jak jest chory powiedziec mu, zeby zaczal sie leczyc.

Gość kei_bak
he, he. pytanie kto powinien się leczyć. może psycholożka-diagnosta-amator.

Gość delikatna sprawa
moze jakos to mu wskazac ma ewiedentne problemy natury psychologicznej

Gość kei_bak
tak. niegdyś seks oralny był objawem choroby psychicznej. czytaj mniej rubryk psychologicznych w kobiecych pismach i problem sam minie.

Gość delikatna sprawa
jestem na biezaco z najnowszymi podrecznikami do diagnostyki zaburzen /zaburzenia nerwicowe, zaburzenia osobowosci/

Gość kei_bak
podręcznikami, aha. jesteś wydawcą czy amatorsko się interesujesz ? to twój problem a nie kolegi lepiej zajmij się sobą.

Gość delikatna sprawa
kolega ma ewidentnie zaburzenia zreszta zachowanie na to wskazuje

Gość delikatna sprawa
kupuje w ksiegarni psychologicznej sciagam artykupy z apa czasami monitoruje doniesienia ptp

Gość kei_bak
nie. to TY uważasz, że ma zaburzenia. one przeszkadzają tobie a nie jemu. inaczej pewnie by poszedł do psychologa czy psychiatry. czyli to TWÓJ problem, to kto powinien się leczyć?

Gość delikatna sprawa
mi nie przeszkadza ze ma zaburzenia ale moze kiedys kogos zranic niewinna osobe np.

Gość delikatna sprawa
z drugiej strony, po ostatniej przygodzie wieczorem w parku z cuchnącymi menelami, to ja już taka niewinna to nie jestem, to może faktycznie nie powinnam się martwić :)

Gość kei_bak
no nie mogę. tobie przeszkadza bo przecież to TY pytasz o poradę w tej sprawie a nie on. jak kogoś zrani to pójdzie siedzieć. w czym widzisz problem ?

Gość delikatna sprawa
mozna zapobiec tragedii w tym sek ze lepiej zapobiegac niz leczyc

Gość kei_bak
planuje morderstwo ? poważna sprawa.

Gość delikatna sprawa
pewnie tak :) zapewne bedzie musial wziac 10 godzinny prysznic po takim morderstwie doskonalym

Gość kei_bak
planuje go(ją?) zagryźć i tarzać się w krwi ofiary ? o matko. w dzisiejszych czasach to oznaka poważnych zaburzeń psychicznych :) a tak na poważnie. pytasz jak coś delikatnie powiedzieć a nie zdradzasz żadnych szczegółów. jedyną sensowną odpowiedź w tej sytuacji masz w pierwszej opinii. jeśli chcesz czegoś więcej opowiedz coś więcej.

Gość delikatna sprawa
Ukradł 3 z 4 moich książek o psychologii (w tym 2 o parapsychologii). Trzeci dzień nie wychodzi z domu. Pewnie czyta to wszystko. Jak przeczyta, to może mu nieźle odwalić. Tego się boję najbar Tego się boję najbar Tego się boję najbar Tego się boję najbar Tego się boję najbar Tego się boję najbar Tego się boję najbar Tego się boję najbar Tego się boję najbar nnnnnnajbardziej.

Gość delikatna sprawa
delikatnie wskaze mu kilka adresow poradni zdrowia psychicznego a jesli bede w sklepie - kupie klocki lego do zabawy

Gość delikatna sprawa
Otóż, ciemnym wieczorem wyruszam na miasto uzbrojony w reklamówkę i z psim zawzięciem łaże po parkach zbierając aromatyczne psie kupy do owej reklamówki. Szybko niczym mnich z klasztoru Shaolin przemykam się do ciemnych zaułków i tam także zbieram 100lce do siatki. Cudowna energia rozpiera mnie gdy idę do centrum handlowego, i z tamtejszych toalet z żyrafią zawziętością próbuję coś wyskrobać. Robię to dopóki mnie ohrona nie przegoni, zawsze się czepiają 'nieciekawego' zapachu . Ostateczny cel to wolno stojące uliczne toilety czekające na takiego geparda jak ja który wzniesie je na ramiona, pogna przez cudowne niebiosa kału Po powrocie do domu chowam moje zdobycze do szafy i nic nie jem podczas kolacji a wszyscy zwalają winę na mame że jej jedzenie śmierdzi . Potem tate kłądzie sie spać a mame i siostre rechoczą z żabią urodą. Gdy już wszycy śpią wyciągam z szafy reklamówkę z apetycznymi stolcami, wysypuję je na talerz i wlepiam swoje maślany, psi wzrok w te kupcie. W ciszy i skupieniu pożeram łyżką jeden 100lec za drugim. Gdy połowę skonsumuję to wciskam twarz w talerz i robię wdech!!!

Gość delikatna sprawa
podszyw - wow - coz za wywod

Gość kei_bak
podszywie jesteś niezły(a). przy niektórych wpisach tarzam się ze śmiechu :) najbardziej lałem po wpiszie o analnym bolcowaniu drzewcem chorągwi zuchów leśne duszki :)

Gość delikatna sprawa
albo duplo jesli jeszcze produkuja

Gość delikatna sprawa
podszyw - wow - coz za wywod mmmiałam na mmmmyśli: wow - ccco z WWWZWÓD. O o o o ooooczywiście

Gość delikatna sprawa
albo zestaw samochodow dla chlopcow