Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi ludzie

Czy faceci, którzy mało mówią....

Polecane posty

Gość Maja8888
Autorko ten typ tak ma niestety jedni mówią duzo inni prawie wcale. Sa faceci z którymi sie nie rozmawia dla samej rozmowy tylko sie przekazuje informacje:) ale da sie z tym żyć.)

No tak, racja :( napewno sie da tylko kurcze wolalabym jednak, zeby byl bardziej rozmowny. Bo poki chodzi o pierdołki to da sie to przełknąć. Gorzej jesli pojawi sie prawwdziwy problem a ja bede czula, ze moj osobisty facet nie porozmawia ze mną o tym.. :(

Gość a mozna wiedziec ktory
"Bo poki chodzi o pierdołki to da sie to przełknąć. Gorzej jesli pojawi sie prawwdziwy problem a ja bede czula, ze moj osobisty facet nie porozmawia ze mną o tym.." i w tym sęk droga koleżanko... :(

Ehh... życie :(

A może zrób taki mały test? Bo wiesz... różnie to bywa w sytuacjach kryzysowych i póki co nie wiesz jak Twój kandydat zachowa się w momencie, gdy będziesz miała poważniejszy problem. Nie chcę Cię namawiać do kłamstwa, ale może masz na chwilę obecną jakiś problem? Proponowałabym zrobić mały test: Ty masz jakiś problem (poważniejszy), idziesz do niego i sama się przekonaj jak się zachowa. Bo to, że mój jest bardziej olewczy, wcale nie oznacza, że Twój również. Ja bym tak zrobiła..

męska pomarańcza: z tym, że my mieszkaliśmy z dala od siebie. Przez rok ponad 400 km nas dzieliło. Tak więc poza dzwonieniem i smsowaniem, nie mieliśmy ze sobą kontaktu, bo po prostu nie byliśmy w stanie widywać się.

Pomarancza, nie przeginaj.. nie wierze ze powstrzymywalbys sie od pisania gdybys tesknil. Pomysl wcale nienajgorszy z tym testem, ale co tu wymyslic?? :D

A ile masz lat? Pracujesz? Studiujesz? Uczysz się? Zaraz coś wymyślimy :) I niech to będzie pierwsze i ostatnie Twoje kłamstwo.. kłamstwo w "imię dobrego" ;)

Dwadzieścia parę, studia kończę właśnie i pracuję ;)

No to są dwie opcje: 1) kłamstwo odnośnie studiów 2) kłamstwo odnośnie pracy Domyślam się, że jesteś w trakcie pisania pracy magisterskiej. Może coś w tym temacie pokombinuj? Że np coś Ci nie idzie albo że panicznie boisz się obrony? Że śni Ci się po nocach i nerwowo już nie wyrabiasz? Pokombinuj, pogłówkuj, wymyśl coś. Nie znam dokładnie całej Twojej sytuacji, tak więc nie jestem w stanie na biegu coś konkretnego wymyślić. Przeanalizuj z czym mogłabyś mieć problemy (realne problemy), przekoloryzuj i po chwili pomysł sam Ci wpadnie do głowy.

męska pomarańcza: co innego, gdy od samego początku znajomości dasz do zrozumienia kobiecie, że nie tolerujesz smsów, a co innego gdy po kilku miesiącach nagle zaczynasz mniej pisać a po pewnym czasie w ogóle przestaniesz odpisywać... :O