Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresita

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość Teresita
mszema kamila 12.01.1978 czy ja z mężem będziemy razem mieszkać? Gdybyś podała date męża bardziej bym sprecyzowała.Na dzień dzisiejszy widze,że bedziesz mieszkała z jakims męzczyzna byc może własnie z nim

Gość Teresita
angelina ..... Ania 12.02.1984 Szymon 15.05.1982 Czy coś z tego się rozwinie? Cy tez wrócę zejdziemy się z moim bylem chłopakiem (Robert 21.07.1984) Z góry dziękuje za odpowiedz To,że do siebie wrócicie jest bardzo możliwe

Gość qwertyui
Julia 12.08.1983 czy bedziemy razem z osoba 06.12.1982???

Gość mszema
podam w takim razie datę urodzenia męża 09.06 1974, ja 12.01 1978 czy będziemy razem mieszkać?

Gość ad2d21d12
28.11.92 iwona,a on chociaż o mnie myśli,czy jestem mu obojętna?:(

Gość Teresita
mmmm1987 marzena 28,03,1987 czy moja sytuacja finansowa poprawi sie jak tak to kiedy Kochana na poprawę musisz poczekac jeszcze ,ona będzie ale bardziej pod koniec tego roku

Gość Teresita
qwertyui Julia 12.08.1983 czy bedziemy razem z osoba 06.12.1982??? Tutaj trzeba czasu ale raczej TAK

Gość angelina .....
pomylislma date urodzenia Szymon 15.08.1982.... ups

Gość Teresita
mszema podam w takim razie datę urodzenia męża 09.06 1974, ja 12.01 1978 czy będziemy razem mieszkać? Tak mysle,że będziecie jednak musisz na to poczekac trochę.Ale to z nim będziesz mieszkała

Gość dariadra
daria 16.05.1983 daria,a kiedy go spotkam?

Gość qwertyui
przepraszam ze jeszcze sie spytam, czy on cos do mnie czuje w ogole???

Gość Teresita
ad2d21d12 28.11.92 iwona,a on chociaż o mnie myśli,czy jestem mu obojętna? Obojetna mu nie jesteś,jednak na dzień dzisiejszy nie widze żeby to on zainiciował wasze spotkanie

Gość aneta1283
Czy zmiana miejsca zamieszkania wyjdzie na dobre mojej rodzinie? Aneta 12.12.1983r.

Kinga 25.11.1975, Henryk 5.02.1958 Czy zamieszkamy na stałe razem i kiedy , czy pojawi się dzidzia ?

Gość Teresita
ad2d21d12 28.11.92 iwona,a on chociaż o mnie myśli,czy jestem mu obojętna? Gdybyś podała mi jego date uodzenia byc moze powiedziałabym Ci wiecej.W kartach widze,że jest chłopak o którym ty myslisz ,jest też ktoś w kogo myślach jestes Ty...jednak w troche mniejszym stopniu niż on w Twoich

Gość ad2d21d12
28.11.92 iwona,dobrze a może chociaż do mnie napiszę,da mi szansę to naprawić? dam radę to naprawić? dzięki za odpowiedzi,cudowna jesteś :)

Gość Teresita
dariadra daria 16.05.1983 daria,a kiedy go spotkam? Myślę,że w przyszłym roku powinnas go już znać :)

Gość ad2d21d12
iwona właśnie nie znam jego daty urodz.wiem że sierpień 89'

Gość Teresita
aneta1283 Czy zmiana miejsca zamieszkania wyjdzie na dobre mojej rodzinie? Aneta 12.12.1983r. Sądzę,że tak i będą też z tego jakieś korzyści,prawdopodobnie pieniężne

Gość dariadra
nie dziękuję,pozdrawiam:)

Gość Teresita
xxx148 Kinga 25.11.1975, Henryk 5.02.1958 Czy zamieszkamy na stałe razem i kiedy , czy pojawi się dzidzia ? Co do mieszkania razem będziesz musiała na to poczekac.Na pewno jeszcze nie ten rok ale jest to bardzo prawdopodobne.Dzidzia tez będzie

Gość mszema
Terisita- dzięki za nadzieję, mam jeszcze jedno pytanie: czy mąż mnie kocha? on 09.06.1974, ja 12.01 1978?

Gość aneta1283
A czy widać może w jakim czasie dojdzie do zmiany miejsca zamieszkania?

Gość Teresita
ad2d21d12 28.11.92 iwona,dobrze a może chociaż do mnie napiszę,da mi szansę to naprawić? dam radę to naprawić? dzięki za odpowiedzi,cudowna jesteś ja myślę,że on pierwszy na dzień dzisiejszy kroku nie zrobi tzn nie zadzwoni,czy nie zaproponuje spotkania.Ty musisz to zrobić.Jest duża szansa ,że wtedy do tego spotkania dojdzie.On ma jakiś dystans w sobie na razie ale jest szansa,że może mu to minąć tylko musisz to umiejetnie rozegrać

Gość Teresita
NIE PISZCIE JUŻ WIĘCEJ PYTAŃ ODPOWIEM NA TE CO SA TERAZ I ZMYKAM.BĘDE WIECZOREM ZNOWU WIEC ZAPRASZAM.

Gość qwertyui
Julia 12.08.1983 on - 06.12.1982 czy on chociaz cos do mnie czuje??? prosze o odp :)

Gość gutek2222
Dzień Dobry czy można prosić? Mariusz 05.02.1977 - Joanna 18.06.1980 czy coś w ogóle z tego będzie?

Gość Teresita
mszema Terisita- dzięki za nadzieję, mam jeszcze jedno pytanie: czy mąż mnie kocha? on 09.06.1974, ja 12.01 19 Z pewnoscią uczucia do Ciebie w sobie ma.

Gość hdhjasdasdasd
21 05 1990 Karolina czy zmiana pracy to dobry pomysł?