Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkaCHuda

Badanie GENETYCZNE - pobranie krwi z łokcia matki - słyszał ktoś o takim badaniu

Polecane posty

Gość ewkaCHuda

co to za badanie? jaką daje pewność wykrycia wad genetycznych płodu? i czy jest bezpieczne?

Gość bele de jour
chyba cos ci sie pomieszalo:o z tym lokciem

Gość ewkaCHuda
wiem, że takie badanie wykonują w Warszawie, ale nic więcej na ten temat dowiedziałam się od osoby trzeciej dziś i też nigdy wcześniej o takim badaniu nie słyszałam, a bardzo mi zależy na tym by dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat

Gość nie istnieje cos takiego :D
krew pobiera sie z żył których jak wiadomo na lokciu nie uświadczysz, głupia jesteś, kogo ty słuchasz...\:o

p.s a może to nowy sposób na naciągnięcie kasy z warszawki, czary mary hokus pokus daj krew z łokcia ona wszystko mi powie :P to może niech jeszcze z pięty poborą :D:D:D

a z resztą czuę ze to prowo bo kto może być aż tak głupi żeby w coś takiego uwierzyc, no pytam :O :D

Gość Zofia wszchwiedząca
Autorce chyba coś się pomyliło albo szuka wszelkich możliwych metod badań bo już założyła inny temat dotyczący badań z krwi pępowinowej. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4501118 A z łokciem to jakaś sciema ;)

Gość nic się nie pomyliło natomiast
chodzi o badanie genetyczne MATKI, nie PłODU pobiera się krew odłokciową na badanie kariotypu zapewne o to chodziło