Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vavuzela

Zastanawiam się czy istnieją wierne kobiety?

Polecane posty

Gość Vavuzela

Straciłem nadzieje na takowe... każda atrakcyjna kobieta nie potrafi być z jednym partnerem przez długi czas i być mu wierna w stu procentach. jedynymi wiernymi kobietami jakimi mogą się okazać to tzw. pasztety, których żaden inny facet nie chce.. stąd z braku niepowodzenia jest wierna to przykre, że w dzisiejszych czasach kobiety patrzą tylko na swoje dobro.. idealny facet dla dzisiejszej kobiety to taki, który ma tak naprawdę ją w dupie... daje jej wolną ręke na dosłownie wszystko czyli np: wyjścia z koleżankami na imprezy, na spotkania ze swoimi eks, na robienie dosłownie tego czego chce kobieta, sam facet zupełnie sie nie liczy jesteście pustymi, zakłamanymi, hiporktykami, egoistkami i szmatami takie o to są dzisiejsze kobiety

jestem atrakcyjna i wierna i mam wierne i atrakcyjne przyjaciółki więc tak, takie kobiety istnieją.

i proszę nie obrażać kobiet tylko dlatego, że twoje związki były nieudane.

Gość scdvfghgft
ale my pozwalamy partnerowi mieć kochanki :P na tym polega wolność i swoboda związku :D

Gość Lady Jey Jey
O przepraszam bardzo, ale ja podobno jestem fajna, ładna itd (tak twierdzą faceci) i potrafię być wierna... Wychodzę z założenia, że nie wolno czynić drugiemu co mi nie miłe i tyle... Trafiasz na hipokrytki to już Twój problem, nie wrzucaj wszystkich w miarę atrakcyjnych kobiet do jednego wora z napisem "niewierne"....

Gość Vavuzela
Ale chwileczkę.. co to za głupie powiedzenia, że jakaś kobieta dała mi w dupe i od razu na tej podstawie osądzam wszystkie? Każda z którą sie spotykałem była taka.. każda która spotykała sie z moimi przyjaciółmi była taka, każda która spotykała się z moimi braćmi była taka, każda która spotykała się z moimi kolegami dalszymi była taka... jeśli poczytać w internecie tematy to też baaardzo dużo tego typu problemów jest przepraszam czy to jest kurwa tylko moja kwestia?? tak jest wszedzie.. nic na to nie poradzicie, po prostu sie takie urodzilyscie i przestancie pierdolić, ze "ja taka nie jestem" bo kazda taka jest, tylko zwyczajnie jeszcze nie kazda miala okazje zdradzic

Gość a ty jesteś .............
do zuzzzak kobiety atrakcyjne to nie jest jednoznaczne ze lubią seks bo często ledwie swojego małżonka zadowalają albo i nie ... więc do dupy z taką wiernością :P jak facet musi szukać kochanki na boku żeby zaspokoić swoje potrzeby a potem sie dziwia inni ze taka ma atrakcyjna zone a zdradza z jakąś zupełnie nieatrakcyjną :D

Gość za to faceci
sa tacy wierni....:/

Gość Lady Jey Jey
Vavuzela, nie poznałeś wszystkich kobiet, nie byłeś w związku ze wszystkimi, więc nie oceniaj, że wszystkie takie jesteśmy...

Gość Lady Jey Jey
Panowie a tak w ogóle.., macie tak źle z nami, to po co się z nami w ogóle zadajecie? :P nikt Was nie zmusza :P

mam pms i mnie zaczynasz człowieku wkurwiać. jestem z mężem od 6 lat i nigdy go nie zdradziłam, więc wbij sobie do głowy że są kobiety ładne i wierne i to ty nie pierdol, filozofie, to samo można na upartego powiedzieć o facetach. generalizowanie niestety nie sprawdza się w ocenianiu ludzi, pieprzysz na takiej zasadzie na jakiej dzieciaki w wieku 13 lat wierzą w to, że wszystkie dresy to chamy a każdy metal to brudas. ogarnij się chyba że masz 16 lat i przeżywasz ból egzystencjalny związany z okresem dojrzewania. smutno że twoi znajomi się przejechali na kobietach ale to, że tak chujowo trafiacie nie oznacza że tak jest. znam osobiście więcej kobiet zdradzonych przez mężczyzn niż mężczyzn zdradzonych przez kobiety.

do a ty jesteś ............. kolejny pierdolnięty znawca kobiet. wyobraź sobie że uprawiam z mężem sex co najmniej co 2 dni, jeżeli już taka wiedza potrzebna ci do szczęścia i nie robię tego po bożemu po ciemku [zapewne zaraz stwierdzisz ze tak jest], nie macie szczęścia i tyle, bardzo mi przykro ale bez wyżywania się na wszystkich kobietach tego świata. widocznie nie przyciągacie odpowiednich kobiet swoimi charakterami czego nie trudno się domyślić czytając wasze wypociny

Tylko mężczyźni mają zasady i są wierni swoim żonom. Dla kobiety wskakiwanie do lóżka obcemu facetowi jest tak normalną i powszechną sprawą, że nawet nie nazywają tego zdradą.

czytam właśnie wasze wypowiedzi mężowi i oboje mamy niezły ubaw ;)

Gość Lady Jey Jey
Chłopaki nie znacie wszystkich kobiet!!! Miałam okazję zdradzić faceta z którym byłam 2 lata, nie układało się, a mimo to nie zdradziłam a pokusa była na prawdę.... Mieliście pecha, że trafiliście na te feralne egzemplarze...

Gość nie zastanawiaj się
Wierne kobiety istnieją oczywiście, to te które jeszcze nie straciły prawości i wierzą w sens wierności, one potrafią kochać i być wierne (niezłomnie wierne)....tylko jaki ma sens wierność i miłość do faceta jeśli KAŻDY facet zdradzi wcześniej czy później i oszuka. Atrakcyjne kobiety też potrafią być takie wierne i wyjątkowe, ale czy faceci cenią takie kochające , wierne i atrakcyjne kobiety? Wiesz, czyje to słowa....nie rzucajcie pereł przed wieprze? Czy wieprz jest w stanie docenić perłę? Myślisz że to okazja powoduje zdradę? Że wiernym kobietom brakuje atrakcyjnych okazji? A nie pomyślałeś że one chcą być wierne bo w ten sposób ochraniają wyjątkowość relacji i miłość do swego partnera? Bo wierzą (jeszcze) że ich partner jest godny wierności i miłości? A potem te wierne, piękne i kochające kobiety zostają bestialsko zdradzone, oszukane a nawet porzucone na rzecz łatwych dziwek -zwanych kochankami. Czy jest więc sens być wierną? Czy jest sens pozwolić sobie na miłość do faceta? Czy jest sens pozwolić sobie na zaufanie do faceta? Czy jest sens zakładać rodzinę z facetem? Czy jest sens mieć z nim dzieci które zostaną przez niego porzucone wraz z ich matką, na rzecz jakiejś łatwej suczy? Trauma dzieci...jakby wpisana w miłość i wiernośc do faceta.............więc czy TO ma sens?

Gość kei_bak
@vavuzela a jaki z tego morał?

Gość vavuzela
jaki moral z tego? ze kazda kobieta to szmata...

Gość A wierna to głupia
czyli kobieta może być albo szmatą albo głupią.......niestety

Gość NK.
Ojjjjjj opowiedz nam o niej o tej która tak dała Ci w kość ;p

Gość właśnie nad tym samym się zast
Ciekawe czy atrakcyjni faceci mogą być wierni. Niestety wszyscy jakich znam są ruc|-|aczami, a część z nich nawet otwarcie się do tego przyznaje i zainteresowanie nimi nie słabnie :(

Gość mateuszs126
zgadzam sie dziewczyny sa nie wierne robia co chca obiecuja a robia inaczej

Gość ostatnie wierne kobiety
rodziły się około roku 1989.

Gość 99,9%
facetów zdradza,a te o,1% to ci co nie mieli okazji tylko taka prawda