Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzikie róże na szerokim stepie

Czy to mężczyzna otwiera wam drzwi do samochodu?

Polecane posty

Pritnej z Pirs, nigdy nie będę z kimś kto mnie nie szanuje. Temat trochę zboczył z toru. Proszę was, drogie panie, wypowiadajcie się! Ja już wiem, co zrobię, ale chcę poznać dalsze opinie :)

Gość feminizm ? zapomnij
bodajże w Japonii to kobieta ustępuje miejsca męzczyźnie w tramwaju :D :D

Dzikie róże na szerokim stepie Pritnej z Pirs, nigdy nie będę z kimś kto mnie nie szanuje Ale napisałas sama o otwieraniu drzwi od samochodu i o szacunku. Czyli jak tych drzwi nie otworzy to znaczy ze nie szanuje?

Gość no alez oczywiscie
A jak trafi na niemca czy innego araba ? Ale zonk ;)

Gość bihovbbuvuov
co za pierdoly .. moj chlopak mnie kocha ma do mnie szacunek a ja głupio bym sie czuła jak by tak latał i mi dzrwi otwierał.. pustota..otwiera mi do domu ..ale do samochodu? no bez przesady ,tamte czasy sie skonczyły i tytlko sie osmieszysz

Gość feminizm ? zapomnij
Prezes Jarosław cię jeszcze w łapkę pocałuje on też się zatrzymał na XIX wieku :D

ryjekkk, nie chodzę do toalety z mężczyzną, więc nie ma takiej potrzeby. Britnej z Pirs, nie chcę wdawać się w dyskusję, bo widzę, że mamy odmienne spojrzenie w tej sprawie. Temat ma służyć czemuś innemu ;)

Gość no alez oczywiscie
Tak, ten temat nie sluzy niczemu, otwieranie drzwi w samochodzie ma z szacunkiem tyle wspolnego co parowka z miesem.

Dużo bardziej szanuję mężczyzn, którzy są wobec innych kulturalni, niż mięśniaków, którzy w szkole potrafili bić i popychać i wyrosła z nich sterta mięsa, która nie dostrzega nikogo wokół.

Gość no alez oczywiscie
Dobrze juz dobrze, stań obok samochodu i czekaj :P

Gość feminizm ? zapomnij
niech czeka zrobi z siebie idiotke i facet sobie ją odpuści

Gość kajka92
zwracam uwage na to czy faceci sa kulturalni i obyci w zasadach dobrych manier. Nie dziwie sie autorce, dla mnie tez to jest wazne.

Nie chciałabym być z mężczyzną, który nie chce być ze mną :) Jeśli ma mnie sobie "odpuścić" to niech lepiej zrobi to na początku, niż miałabym z nim stracić choćby dzień dłużej ze swojego życia.

Gość feminizm ? zapomnij
popieprzone konwenanse :D facet może być całkiem fajny ale NIE ... nie otworzy drzwi i CIAO ! :D :D puste lasencje

A moze On nie chce byc z kobieta która oczekuje od niego biegania wkoło samochodu i otwierania drzwi za kazdym razem jak do niego wsiada.

Gość no alez oczywiscie
W zyciu nie ma czasu i miejsca na bieganie i otwieranie. Ale wy wolicie sobie wkrecac romantyzm. Nie ma to jak otworzyc drzwi od samochodu na parkingu pod tesco , ahhhhh

Gość no alez oczywiscie
Hahahahhah

"A moze On nie chce byc z kobieta która oczekuje od niego biegania wkoło samochodu(...)" Brinej z Pirs, w takim razie on nie chce być ze mną. Czyli wniosek z tego taki sam: ja też nie chcę być z nim. Britnej, powiedz, rezygnowałabyś z czegoś co lubisz, bo on TEGO nie lubi? Ja myślę, że jeśli jemu będzie zależało na mnie, to zaakceptuje mnie taką jaka jestem. Nawet to, że lubię kiedy mężczyzna otwiera mi drzwi od samochodu :)

Gość łe he he
z tego wynika że ona czuje się lepsza od facetów których traktuje jak swoich pachołków :D

Gość no alez oczywiscie
Ile ty masz lat ze masz jeszcze takie zachcianki :D LOL.

Gość łe he he
" Brinej z Pirs, w takim razie on nie chce być ze mną. Czyli wniosek z tego taki sam: ja też nie chcę być z nim. Britnej, powiedz, rezygnowałabyś z czegoś co lubisz, bo on TEGO nie lubi? Ja myślę, że jeśli jemu będzie zależało na mnie, to zaakceptuje mnie taką jaka jestem. Nawet to, że lubię kiedy mężczyzna otwiera mi drzwi od samochodu " czyli nie otwarcie drzwi spowoduje że kopnie biedaka w dooope i nawet nie zechce go poznać jakim jest człowiekiem BO DRZWI NIE OTWORZYŁ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość łe he he
co za księzniczki :D a jaki jest sens tego ?? w czym kobieta jest lepsza że facet jej musi usługiwac ???

Lubic to mozna spacery, wspinaczki, jazde na nartach i z tego bym nie zrezygnowała. Ale moge to robic bez Niego. Równiez sama moge sobie otworzyć drzwi:) Szkoda ze az tak bardzo Ci na tym zalezy. Moze oprócz tych nieszczesnych drzwi jest naprawde super facetem. Czasami wiele można w zyciu przegapic, zwracajac uwage na takie szczegóły. Faceci potrafia okazac kobiecie szacunek w inny sposob.

Gość łe he he
kamecha ty chamie :D

Kamecha a jak coś wam upadnie to rozglądacie się dookoła i wyczekujecie aż jakiś gentleman podejdzie i wam to podniesie? A jakże, chocby noc miala nas zastac to bedziemy czekały:D

Oj! Niektórzy nie potrafią zrozumieć, że te drzwi są tylko symbolem czegoś głębszego. Czy mężczyzna, który nie jest w stanie otworzyć dla mnie drzwi będzie kiedyś wstanie podać mi pomocną dłoń gdy wpadnę w kłopoty lub gdy będę chora? Jeśli nie traktuje mnie teraz jak damy to jak miałby to robić gdy wpadniemy w wir codziennych obowiązków? A może rzeczywiście jestem księżniczką? Kto wie...

Gość łe he he
" Oj! Niektórzy nie potrafią zrozumieć, że te drzwi są tylko symbolem czegoś głębszego. Czy mężczyzna, który nie jest w stanie otworzyć dla mnie drzwi będzie kiedyś wstanie podać mi pomocną dłoń gdy wpadnę w kłopoty lub gdy będę chora? " Kobito tępa !!! mieszasz sprawy ze sobą :D :D co mają kłopoty do otwierania drzwi ??? płytka jesteś kurwa mac