Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbjhdvgdfvjdfhbv vfbedb

jak to jest z netem w laptopie.

Polecane posty

hej od niedawna mama laptopa, teraz jestem podlaczona do liveboxa neostrady, jest on na stacjonarnym kompie i jakos teraz z uzuciem czegfos tam wbudowanego zalozylam to na laptopie. nie znam sie, jak to jest jak zechce zabrac go gdzies dalej, livebox dziala tylko 50 m chyba? Jak to jest np w miejscach publicznych moge kozystac tamz jakiegos neta? Jak to jest ze mozna sie podlaczyc pod kogos, np teraz widze w dostepnych polaczeniach swoja siec i jakas inna mysle ze sasiada ( kamil ) a siec nazwalna kamel. powiedzcie prosze jak to dziala.

Jak znajdziesz się w zasięgu sieci bezprzewodowej, to możesz korzystać. Ale to nie ma tak, że pójdziesz sobie do lasu i będziesz neta miała ;)

w ogole co musze wiedziec majac laptopa.dzis patrzylam na jakies tam akcesoria, podstawaka chlodzaca jest bardzo potrzenbna bo ffattycznie, chwila praacy a ten juz goracy. jaka torbe polecacie bo jeszcze nie mam ( w takich rozsadnych cenach )

i co np teraz jak wyszukalo mi nta siec sasiada to mam np wylaczyc swoja i bede automatycznie pracowac na tamtej, jakos ja uruchomic ? jak to jest. jestem np w jakiejs szkole, galerii? tam chyba mona jakos zlapac siec?

Gość Mezzo Mix
Tylko jak sasiad ma haslo na neta do dupa:D A teraz prawie kazdy ma.Pamietam,ze kilka lat temu bylo latwiej sie pod kogos podlaczyc,a teraz sie wycwanili;)

Gość Mezzo Mix
No sprobuj wejsc na jego siec,ale zaloze sie,ze kaze ci podac haslo.

Torbę przede wszystkim mocną. Nie patrz na to, czy ładna, czy kolorowa, czy może najtańsza. Szczególnie, jak masz zamiar się z lapkiem przemieszczać. Kupisz badziew za kilka dych, wyjdziesz na miasto, urwie się pasek i komp za 20 razy więcej kasy rozpieprzy się na chodniku :)

wcisnelam a tu takie cos, czyli dupa nie moge na nieggo liczyc :) jakies kabelki potrzebne ":P) Dlaczego nie mogę połączyć się z Internetem? Przyczyną problemów z połączeniem internetowym są najczęściej rozłączone kable lub nieprawidłowo działające routery bądź modemy. Najpierw wykonaj poniższe kroki: Jeśli jeszcze tego nie zrobiono, uruchom Narzędzie do rozwiązywania problemów z siecią i sprawdź, czy problem można zdiagnozować i rozwiązać za jego pomocą. Kliknij, aby otworzyć Narzędzie do rozwiązywania problemów z siecią. Upewnij się, że wszystkie kable są połączone (na przykład upewnij się, że modem jest połączony z działającym gniazdkiem telefonicznym lub połączeniem kablowym bezpośrednio bądź za pośrednictwem routera). Uruchom ponowne modem, a następnie zresetuj router. Wyciągnij kabel zasilający z modemu i routera. Po zgaśnięciu wszystkich lampek na urządzeniu odczekaj co najmniej 10 sekund, a następnie ponownie podłącz zasilanie do modemu i routera. Niektóre modemy mają zasilanie bateryjne, dzięki czemu ich lampki nie gasną. W przypadku takich modemów naciśnij i szybko zwolnij przycisk Reset.

Gość Mezzo Mix
Hehe,sasiad nie taki glupi

o co tej tam wczesniej chodzi, nie pasuje ci to wypad. na swoim starym zrobie prawie wszystko a ze ten nowy to jeszcze boje sie na nim eksperymentowac - wiem glupie. ale jak mam cos 2 dni to jeszcze to sznuje. nie wiem czy musze załatwiac sobie jaks net, poki studia sie nie zaczna ( dostałam go za mature- szok ) to nie jest mi potrzebny na wyjazdy ale potem i owszem dlatego pytam jako to jest na uczelniach.

* temu

Gość Mezzo Mix
W niekrorych miejscach jest net ogolnodostepny,np.w szpitalach,hotelach,ale nie wiem jak w Polsce.Musisz zapytac na uczelni.

aha :) dzieki za odp.

Gość Mezzo Mix
Prosze:)

W hotelach tych lepszych jest, w centrach handlowych coraz częściej, na uczelniach może w bibliotece gdzieś?? Ale musisz się dowiedzieć, w końcu na jednej może być, na innej nie. Ale tak szczerze to faktycznie, ogarnij się trochę...

jesli nie mozesz sie połaczyc sprobij jednoczesnie wcisnac klawisz Fn i f1 u mnie włacza sie automatycznie, nie wazne czy jestem u siebie w domu w pl czy u siebie za grnica, czy tez w kazdym innym miejscu gdzie jest net.

Gość najdziwniejszy
zgraj sobie wifi na pendrivea, badz sprytniejsza od nich wszystkich :classic_cool: