Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniasorej z Lublina

co sądzicie o mojej figurze, ocencie w skali 0/10 zdj

Polecane posty

Gość wiotkie i trochę sflaczałe
zdjęcie 1 - pierdzielisz non stop o pani photoshop, a tutaj już nie widzisz? co najmniej cała talia i skóra to zasługa grafiki :P zdjęcie 2 - :O krótkie okrągłe nogi i cała krótka i okrągła reszta, ta dziewczynka wygląda jak grubsze dziecko, a nie kobieta

56kg/160 cm nie jestem chudzielcem ale gruba tez nie jestem :)

Gość Kimma
Waga nie jest żadnym wyznacznikiem.

wiotkie i trochę sflaczałe ; chyba cie pojebało :)Photoshopa używałam do odcięcia głowy wstaw swoja fotkę to pogadamy??

Kimma -> to my gadamy o brzuchu czy o nogach czy o całości? nagle skaczesz z nóg do brzucha... ja pisałem że autorka ma nie najlepszy brzuch ale że nogi ma ładne

no to Levi, po 2 zdjęciu wzięłam Cię za lubiącego 12latki, więc nie piertol :P nawijasz w kółko to samo jak prawiczek-desperat na każdym topiku. z tego co pisałeś lubisz duże uda i mały biust, a dużego biustu to akurat 12letni chłopcy nie mają, a spore uda i mały biust- to i owszem:) zanim się wypowiesz, to się doucz, bo szczupła klepsydra to też kobieca sylwetka, nie tylko ta gruba :P

chce też zaznaczyć ze ta druga której zdjęcie dałem to dla mnie granica między normalną a już grubszą bo jej 2-3 kilo więcej zaszkodzą

kolejna z tą figurą! kurde nie denerwuj mnie, masz piękne ciało. myslisz, że jakiś chłopak spojrzy na ciebie jak ci tyłek spadnie i biust się zmniejszy? w anoreksje się wpędzać.... litości!!!!!!!!

te, bystra, ja komentowałam zdjęcia przez młodziaka Leviego wstawione :) zanim się spienisz i zaplujesz, pomyśl

wiotkie i trochę sflaczałe -> widzisz tej 2 co dałem mały biust by zaszkodził bo ma dość duży brzuszek. a odnośnie figury klepsydry to faceci normalnej budowy takiej nie mają.... mi się rozchodzi o proporcje ciała a nie o konkretne typy figury

wiotkie i trochę sflaczałe ; to sie pisze do kogo sie pisze :classic_cool:

trzeba się było nie przyznawać, ile masz lat, bo starsze pokolenia, niedotknięte fast foodami, zajęte rozrywką czynną, a nie siedzeniem przed kompem, inaczej sobie wyobrażają młodziutką dziewczynę. jakbym miała ocenić: 6/10. nie jest źle, ale mnie wkurwia, jak ktoś prosi o ocenę, a później się kłóci, bo mu nie pasuje, więc miła nie jestem. ode mnie tyle:) pa :)

wiotkie i trochę sflaczałe: dzięki za szczera opinie

proporcje ciała nie mają nic do wagi, Levi:) możesz mieć suchą klepsydrę i tłustą walcowatą :P kiedyś się w tym połapiesz :P

Gość Kimma
Wiotkie i sflaczałe Ja jestem młodą dziewczyną, z pokolenia fast foodów,a i tak inaczej sobie wyobrażam normalną nastolatkę :P

Gość tyt tyn tua
ja tez mam 160 i waze teraz o 4kg wiecej, ale wygladam troszke szczuplej, tj. mam wiekszy biust i może dlatego. najlepiej wyglądałam ważąc 52kg i do tego daze :P a ktos tam pieprzyl o rozstępach - sama mam od 12 roku zycia, ale od tego, ze mi dupa rosla, bo zamienialam sie w kobiete. no i kolejna osoba w 'minusach' dala szerokie biodra. to co kurwa, dorosla kobieta ma miec figure ww. 12stoletniego chlopca? :o zastanowcie sie co piszecie figura okej - troszke pocwicz, idzie lato to dluugie spacery sa jak najbardziej w porzadku :)

Gość mały TOMCIO
chłop nie pies na kości nie poleci

Gość ssadasdsd
ejj ladna jestes :) jak bys miala bardziej sexi bielizne bylo by inaczej :) ostatnia fotka mi sie bardzo podoba i moge dac Ci ocene w skali 7/10

Gość dzaljuta
dziewczyno nie czytaj co niektorych wpisow bo pewnie sami modele sie tu wypowiadaja....... masz ladne cialo,do chudzielcow nie nalezysz ale nie moge napisac,zeby cos nie tak miala. czepiaja sie ciebie za wystajacy brzuch a mi sie wydaje,ze taka twoja budowa. faldow nie masz , ladna i gladka jestes.

Gość cały corny brunet 23
jak dla mnie super:) gruba? ludzie wyście grubych dziewczyn nie widzieli? żadnych fałdek przyciesz nie ma jest gładziutka ale zaokrąglona o tym ze jest niby "gruba" musiała pisać jakaś anorektyczka daje 8/10

Gość dalabym Ci 30 lat
poważnie

Gość a co on takiego
ja napisze tak: stanik i majtki do smieci ...kup wieksze tak jak juz ci radzili cwicz bo masz odstajacy brzuszek,pupa jest niewymiarowa,uda to juz nie wiem jak to nazwac...dwie kluchy? przepraszam ale potrzeba ci cwiczyc,zmienic diete,zmienic bielizne no i wage kup nową bo wiesz mi to wygląda na 65 a nie 56. moje zdanie.

Gość Wkleiliby zdjęcie takiej
http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/03/kelly-brook-caribbean-curves.jpg i posypałyby się komentarze : krzywe ucho, lewa ręka dłuższa od prawej, za chuda, krzywy palec u stopy. Dać zdjęcie zwykłej kluski, której sportem jest siedzenie przed kompem i już zachwyty... bo łatwiej się utożsamić z codzienną nieforemnością, powszechną szarzyzną i nie pięknością, poczuć swojsko, a na koniec poklepać po wielkim brzuchu. Tak oto objawia się szpetota kafeterian.