Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniasorej z Lublina

co sądzicie o mojej figurze, ocencie w skali 0/10 zdj

Polecane posty

egzegeneza: wrecz przeciwnie kiedys byłam mniejsza dużo mniejsza a rozstepy owszem sa i wcale sie nie wymawiam walcze z nimi

Gość egzegeneza
No to nie gratuluję, Ciężej walczyć ze stratami....

Gość Kimma
Ja Ci daję 4/10 -Masz duży balonowaty brzuch. Na ostatnich zdjęciach wcale nie jest lepiej. Na prawdę, nie widzisz jak wystaje??? Przecież do płaskiego to mu z 10 cm brakuje. -Boczki. -Szerokie biodra -grube uda, które na siebie nachodzą. Prawidłowo pomiędzy nogami powinna być przestrzeń. -źle dobrany stanik=masakra piersi -w ogóle jakoś tak szeroko wyglądasz w środkowej części ciała. Ogólnie chyba w ogóle nie ćwiczysz,co? Bo masz mało jędrne,flakowate ciało i to już na zdjęciach widać. Co innego być "ubitym",a co innego trzęsącą się galaretą. I drodzy Internauci, jest jeszcze coś pomiędzy anorektyczką,a osobą grubą. Jest normalna kobieca figura. Z wystającym okrągłym tyłkiem, zarysowaną talią, płaskim brzuchem i średniej wielkości piersiami. Dla mnie autorka wątku jest z kategorii grubych i tyle. Przede wszystkim dużo ćwicz. Do tego dieta w stylu MŻ.

wole mieć balonowaty brzuch niż sfałdowany i obwisły jak to nie które maja zresztą jest twardy wiec nie jest tłusty

Gość Kimma
Levviatan, uważasz że nogi które zachodzą na siebie, dziewczyny które idąc stawiając nogi w literę X mają ładne nogi? Zobacz choćby tu,pierwsza z brzegu fotka z googli: http://www.zeberka.pl/img/maj/115_2.jpg Kobieta nie wychudzona,nie gruba, figura w sam raz. I to po urodzeniu dziecka. To sa łądne nogi.

Gość Kimma
"wole mieć balonowaty brzuch niż sfałdowany i obwisły jak to nie które maja zresztą jest twardy wiec nie jest tłusty " Pomiędzy tym jest jeszcze normalny,płaski ale nie wychudzony brzuch.

wyznacznikiem ładnych nóg raczej nie jest to czy się przylegają do siebie jak się je złączy czy maja przerwy.

Gość kafe09
zacznij stosowac diete!

Gość lilianka18
ja kiedys jezdzilam duzo na rowerku stacjonarnym na nalmienszym obciazeniu to spalil mi sie tluszczyk z ud i bioder.w 2 tyg 4 kg ale jezdzilam po 4 godz dziennie wiec nie polecam bo szybko sie znudzi. najlepiej jakbys jezdzila 1 godz diennie albo 3 razy w tyg do tego basen spacerow duzo jak jesz slodycze to ogranicz do 3 kostek dziennie cz ciasteczka bo nie ma co sie zameczac i nie jest slodkiego po kilka mies. duuuuuzo warzyw owockow,ale lepiej warzyw np natrzyj marchewki kilka pomidorkow w cwiartki salaty i lekkim sosem winegretem polej zeby mialo smeczek ja mimo ze nie mam miejsca w zoladku to wazywa swierze wcinam bo to witaminy i prawie 0 kalorii... dzzo wody pij nalepiej 2 litry dzennie i staraj sie jesc normalnie nie glodzic ani nie za duzo jesc.ograniczyc slodycze chleb bialy

Gość Kimma
Levviatan, więc co jest dla Ciebie wyznacznikiem ładnych nóg? Bo dla mnie to przede wszystkim: - nie mogą na siebie nachodzić - muszą być jędrne, "ubite",a nie trzęsące się przy każdym kroku - no i dobrze by było, żeby były proste,a nie "na beczce prostowane" ;)

co ty chcesz mi udawadniac tym zdj przeciesz ona prosto nie stoi wiec nic nie widać zresztą jak ja bym staneła tak jak ona to bym miała takie same nogi i nie jedna grubsza ode mnie tez zreszta wiem jaka ona ma dupe i nogi bo ogladam M jak miłosc nie pisze tego by siebie bronic tylko taka jak jest http://img.interia.pl/pomponik/nimg/m/y/Zdjecie_dnia_3235707.jpg

Gość wiotkie i trochę sflaczałe
ciało, dałabym Ci jakieś 35 lat, wystający brzuch i znikome wcięcie, za to ładny biust

Gość Kimma
Trochę więcej samokrytyki bo takich nóg na pewno nie masz, nawet na tym zdjęciu, na którym nie stoisz prosto :-) Chciałaś szczerze wypowiedzi to proszę bardzo. Tylko pewnych rzeczy sama sobie nie wmawiaj.

no nogi niespecjalne, skoro prosisz o ocenę, dlaczego się kłócisz?

tak chciałam szczerze i dziękuje bardzo :) ale napewno ona ma grubsze nogi bo ogladam m jak miłos i wiem jaka ma figure zreszta zobacz kobieto jak ona stoi lekko rozkraczona :) ale fakt na tym zdj ma ładne nogi

a i po drugie ma szpilki ubrane

Gość pierdol te opinie
zajebiście wyglądasz, taki brzuch to te wszystkie krytykujące cie paszteciary chciałyby mieć. Ja kiedyś wrzuciłam swoją fotę tutaj, to mnie zjechały, że jestem szkieletem, że nogi krzywe, obojczyki wystają, bla bla bla 💤 Paszteciarom nie dogodzisz, wyglądasz zajebiście :)

zacznijmy od tego, że ona jest dużo wyższa i starsza:) nawet jeśli uda ma grubsze od Ciebie, to proporcjonalnie do swojego ciała ma lepsze:) Levi - sorry, ale Ty ze swoim upodobaniem do wątłych grubasków nie pitol o talii, bo nawet ładnej nie widziałeś :P

rób zdjęcia z większej odległości- wychodzi się lepiej i nie na ciemnym tle,a na jasnym PS w pasie mam 63 cm, więc brzucha nie zazdroszczę :P mogę zazdrościć wieku :)

Gość Kimma
Levviatan, z ciekawości jesteś mężczyzną czy kobietą?;-)

Gość Kimma
Pierdol te opinie - podrzucisz link do swojego wątku? Z chęcią zobaczę za co Cię zwyzywali :P Ja to już sama nie wiem, dużo wymagam od siebie więc może i od innych. ale dla mnie jesteś po prostu gruba.

Gość Płeć lewiego ciężko określić.
Nic nie jest tutaj pewne.

tak kłócę się bo akurat na nogi to mi dużo znajomych mówi ze mam ładne tylko ze trosze szeroka w biodrach

Gość Kimma
Levviatan i wszystko jasne, lubisz kluseczki :D Spoko, ale jak grubsza dziewczyna jest umięśniona i ubita,a nie wygląda jak po dwóch ciążach.