Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniasorej z Lublina

co sądzicie o mojej figurze, ocencie w skali 0/10 zdj

Polecane posty

Gość ale brzuch. masakra jakaś
:O:O i ty masz dopiero 19 lat. co bedzie w wieku 29 lat:O

Gość jablkogruszka
a czemu pytasz

Gość co to moze byc
5

Gość lklklklklklklk
3/10 kiepska

Gość Bon appetitttttt
Masz ładne proporcje ciała. Podoba mi się biust. Jest kształtny i ma fajny rozmiar. Myślę, że powinnaś trochę poćwiczyć, żeby zmniejszyć dolną partię ciała. I rób wieczorami brzuszki ;)

Gość jioj
zrzuc 5-7 kg i bedzie ok

Gość lklklklklklklk
zgadzam sie ze brzuch wielki, ja po 2 ciazach mam sto razy lepszy

Gość Margolencja
10 ale pamietaj o wciąganiu brzuszka.

Gość hahahhaha rzeczywiscie
aha. no i nosisz za mały stanik, ale o tym juz chyba wiesz

moja waga 56 kg/160

większe majtki bo ci się wrzynają i tworzy się nad nimi fałdka, trochę brzuszek za duży ale dla mnie do zaakceptowania, i masz źle dobrany stanik ;) reszta ok

Gość jablkogruszka
aj, musisz pocwiczyc kupic fajny stanik do sowjego biustu ,, rob brzuszki wieczorem

rzeczywiście brzuszek mam okropny :) od dzisiaj robię brzuszki:)

jak za chuda to narzekaja wszyscy ze anoreksa jak fajna z odpowiednim ksztaltem to za gruba i brzuch ma gruby ludzie opamietajcie sie :P albo zazdroscicie albo nie macie poczucia wlasnej wartosci w sobie:P mnie sie podoba i pewnie zdecydowanej wiekszosci chlopakow czy mezczyzn tez

Gość dgdsydh
Kurde, ja też mam taki brzuch. No może trochę mniejszy. Ni wiedziałam, że to tak źle wygląda. Tez zacznę brzuszki. No i teraz lato więc będzie więcej ruchu ;D

masz super figure tylko tak jak ktos wspomial zle dobrana bielizne :) jest super ok:)

golciaa -> nie powiedziałem że jest okropny jest duży ale do akceptowania reszta jest nie za chuda nie za gruba :)

naprawdę tak fatalnie z tym brzuchem?? :( przed robieniem zdj piłam sok wiec może dlatego mnie tak napompowało juz sama nie wiem:(

Gość ajt
ja bym poradzila tak. zapisz sie na zajecia korekcyjne bo masz wade postawy. przy takich cwiczeniach nie dosc ze popracujesz nad kregoslupem to i figure troche wyrobisz.

golciaa : dzięki

Gość razem z Tobą tu i tam
mam identyczną figurę- serio. teraz robie brzuszki i może bedzie jakaś poprawa:) Figura za nie jest! 7/10

kinia nie ma za co opisuje to co widze jestes w sam raz takze sie nie przejmuj nawet maz stwierdzil ze jest ok :D :P

Gość wezcie sie leczcie ku*wa
zrzuc, krzywe nogi, duzy brzuch ale eksperci sie znalesli chyba was juz wogole do konca POSRAŁO, za duzo internetu? chyba przedawkowaliscie google grafike z retuszowanymi modelkami :O tak cieżko to pojąc że ludzie sa RÓŻNI! serio! to takie dziwne? :O nigdy nie bedzie chodziło ulicami stado identycznych klonów o idealnych proporcjach chociażby dlatego że jedna ma dłuższe nogi, jeden jest niższy itp. IDEALIŚCI sie znaleźli ku*wa.. mam nadzieje że zaczeliscie odkładać pieniadze na starosc, zeby wam uroda nie uciekła nie daj boże :O

Gość ja po 2 ciążach
mam wzrost 165cm i 50kg do chudzinek nie należę choć niektórzy tak uważają, ale ja chciałabym zrzucić z 2 kg, ale brzuszek mam płaski chyba po jakiejś imprezie gdzie jest dużo smakołyków (głównie ciasta) to mi się lekko zaokrągli :) Masz źle dobraną bieliznę, ten stanik to chyba za mały prawda? Brzuszek fatalny jak na ten wiek, ramiona bardzo szerokie, ale nogi masz ok., pośladki okrągłe, ale ładne myślę, że facetom taki tyłek się podoba :) Ćwicz brzuszek i nie odsłaniaj ramion, a na pierwszym miejscu kup sobie PORZĄDNĄ bieliznę, czasem warto wydać troszkę więcej kasy na dobrą bieliznę :) Myślę, że 7/10