Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniasorej z Lublina

co sądzicie o mojej figurze, ocencie w skali 0/10 zdj

Polecane posty

Gość fajna kobieca figura

Gość Czarba Porzeczka*
Normalna dziewczyna:) poćwicz nogi i brzuch:) mi szczerze mówiąc też się to przyda:) maż źle dobraną bieliznę:( kup sobie majtki takie pół bokserki ładnie Ci wymodelują pupe :) i bardzo źle dobrany stanik od razu się w oczy rzuca ale większość polek uważa ,że ma rozmiar 75 B :P niestety podaj mi wymiary w biuście i pod a powiem Ci jaki stanik powinnaś sobie kupić:)

bazienka - też mam problem ze znalezieniem stanika:o niestety w normalnym sklepie z bielizną nie kupie mam rozmiar 60C spróbuj na allegro:) albo w triumphie :) ja niestety nie mogę zajść nawet na allegro bo ten obwód 60 jest za mały i nigdzie chyba nie produkują takich:( będę musiała kupować 65 C a nie 60

Gość wezcie sie leczcie ku*wa
ja tez mam 19 lat i szczerze to zszokowały mnie te wszystkie opinie ludzie troche dystansu do świata... jak przeczytałam opinie to wyobrażałam sobie że jesteś jakaś gruba i straszna ale po obejrzeniu linków coś mi się tu nie zgodziło.. :O po 1 to nie jesteś gruba :O owszem- możesz ćwiczyć np. brzuszki, 6 weidera...jak każdy człowiek który chce mieć umiesnione ciało. po 2 stanik wyglada jakby mial za mały obwód pod...ale ile razy nie wejde na kafeterię to radzą dobierać JAK NAJMNEIJSZY OBWÓD POD, a miseczkę wiekszą wiec...:P poza tym scisniete blisko cycki wyglądają fajnie! :P patrzac na twoją figurę kojarzysz mi się z kształtami Rihanny- moge sie mylic- ale np ona ma masywne nogi bo taka jej uroda i nigdy patyków mieć nie będzie( a na pewno ćwiczy). Ma kupe kasy i mogłaby sobie wszystko odessać poprawić wstawić silikon, jak pewna gwiazdka która zrobiła sobie kilka operacji w jeden dzień...ALE JAKOŚ TEGO NIE ROBI :O i odsłania swoje nogi i sa zajebiste! i wyglada SEXY! to samo tyczy się twoich ramion, które ktoś poradzil ci nie odsłaniać...powinnaś dobierać odpowiednie fasony do swojej figury a wtedy każda czesc ciała będzie twoim atutem. Popatrz sobie jak ubiera sie rihanna bo mozesz robic podobnie ze swoja sylwetka.. a co do brzucha...niech mi KTOKOLWIEK wstawi zdjecie swojego brzucha z profilu -gdzie jest idealnie płaski przez cały dzień :) a zjem swoje tenisówki. ja jestem chudziną od dziecka, waze 52 przy 168 i nawet u mnie brzuch jest odstający jak się najem itp...TO NORMALNE a laska ktora pisała ze ma 165 i 50kg i chce sie odchudzac..-Z CZEGO? :O i na koniec: TWOJA FIGURA JEST OK.

moje wymiary: Biust: 84cm pod biustem: 72 cm a na metce od tamtego stanika pisze 75C tylko ze to był tani stanik wiec dlatego

kiniasorej z Lublina - masz zła miseczkę ja też już się oduczyłam kupowania bazarowych staników :) z tabeli wyszło ,że powinnaś nosić stanik o rozmiarze 65C :)

wezcie sie leczcie ku*wa -> dzięki za miłe słowa kilka osób mówiło mi, ze z twarzy też jestm podobna do Rihanny bardziej z prifila

Czarna Porzeczka -> dzięki za pomoc szczerze to zawsze miałam problem z dobraniem stanika ale teraz już będzie mi łatwiej DZIĘKUJE :classic_cool:

Gość jbhg
to zalezy gdzie komu wchodzi tkanaka tluszczowa, ja mam 167 cm i waze 48 i jestem chuda, ale brzuch tez mam troche odstajacy . Wo gole to zbluzgaliscie strasznie dziwczyne i nie wiem czmeu, fakt bielizna jest zle dobrana, ale wystarczy jeden wypad na maisto i bedzie dobrze . brzuszki, mozesz cwiczyc czemu nie , ujedrnisz mze troszke brzuszek i mzoe uda Ci sie spalic troszke z niego . Mozesz wykonywac jakies podstawowe cwiczenia, po troszeczku, az poczujesz sie lepiej i z czasem je polubisz . Figura jest ok nie dolujcie niepotrzebnie dziwczyny .

Gość kazdy jest inny
i wszystko jest kwestia gustu. Jak nabieram troche ciala, np przed miesiaczka, to robi sie bardzo podobna figura, z tym ze mam 20 lat wiecej. Wazniejsze od najpiekniejszej figury jest zdrowe cialo.

Gość ona nie on
masz super figurkę! :) ja mam praktycznie taką samą i czuję się super:) oczywiście cwiczę itp ale bez przesady :) patyczaki są nie modne!!!:)

Gość miła dla kazdego 8264
podobają mi się twoje piersi fajnie zaokrąglone ale fakt staniczek źle dobrany a pyzatym to ok a no i ten brzuszek troszkę za duży :)

Gość masz krzywy kregoslup
?

Gość swiat sie pomyliiiiil
zajebista masz figure!!!!: 9/10 bo troszke za duzy brzuch ale krągłości masz genialne:) sama bym takie chciała mieć ehhh takie a'la Marylin Monroe.. :)

W skali 0 - 10 daję 1. Twoje ciało nie wygląda na ciało 19 - latki, po za tym, przydałoby się zrzucić parę kilo i wyrzucić stanik push - up, bo a bardzo ściska Ci cycki, aż się wylewają.

Gość cvbcvbcvbc
Bardzo ladna figura:) mowie to jako kobieta:)

Gość tanija mija
1 i nic więcej

Gość hejka kolekjjjja
kiniasorej -- czy moglabys napisac ile wazysz i ile masz wzostu jestem ciekawa, bo figure mam podobna do Twojej, tylko piersi mniejsze :O

Gość hejka kolekjjjja
aha juz widze ja tez waze 56kg ale mam 167 cm wzrostu:)

Gość jestes super rznalbym cie
24h na dobe, wspaniale seksowne kobiece cialo od tych zdjec mi stanal i musze zjechac jestes cudowna i bardzo kobieca

Gość egzegeneza
Ważysz odrobinę za dużo, z reguły od wzrostu odejmuje się 110, a nie dziesięć, nie pięć i nie trzy. Jesteś niska,a tu minimalne wahania wagi mają kolosalny wpływ na ogólny wygląd sylwetki. Dlatego nie lekceważ sugestii innych internautów, by jednak machnąć tu i tam kilka tzw "brzuszków". Widzę, że generalnie cieszysz się ze swojej figury (i to bardzo dobrze), ale jeszcze nie masz pewności, czy wolno Ci się nią cieszyć na szerszym forum, dlatego zaczęłaś od forum Kafe. Wolno Ci się nią cieszyć, ale nie spoczywaj na laurach. Pracuję w salonie odnowy biologicznej i centrum odchudzania i powiem Ci, że usypianie swoich "cielesnych" niepokojów dzisiaj- zazwyczaj skutkuje wizytą w "salonie cudów" po zaledwie kilku latach. Z niepotrzebnym stresem i wydrenowaną kartą płatniczą.

Gość madeleineeeeee
Brzuch mógłby być chudszy, ale generalnie wyglądasz atrakcyjnie i niejedna Ci zazdrości

Gość taki_se
na pewno nie jestes przerwą, której się nogi nie złączają w udach :D

Gość egzegeneza
I teraz po kolei, słoneczko. Masz typowe cechy sylwetki karmionej fast foodami. Żarcie, jak żarcie, syci, daje energię, tyle, że śmieciowe. Oczywiście wybór należy do Ciebie. Wiele osób wspomina o źle dobranej bieliźnie. Może była i dobrze dobrana, ale to zapewne było 4 kg temu. Bielizny jeszcze nie wyrzucaj, tłuszczyk opadnie, piersi (niestety) też, i kto wie, może będzie leżała jak ulał? :)