Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniasorej z Lublina

co sądzicie o mojej figurze, ocencie w skali 0/10 zdj

Polecane posty

Gość a ja ci szczerze zazdroszczę
figurki i daję 10! Jednak kobieto masz za mały biustonosz!!!!!!!!!! Rany boskie on pierwszy rzucił mi się w oczy, masz ładny krągły biust a on zniekształca.

egzegeneza ---> nie żyje na fast foodach, codziennie pije mleko ok 1 l/dzien - bo lubię i ogólnie przetwory mleczne jak serki, jogurty itp za miesem nie przepadam jedynie drobiowe

Gość lilianka18
ja kiedys anorektyczka...dzis czuje sie dobrze w moim ciele...jest ok mowie ci ze nie jestes gruba.jestes piekna kobietka fakt musisz pocwiczyc nad brzuszkiem bioderkami i umiesnic udka piersi masz ladne i to twoj wielki plus wiec trzymaj sie zycze Ci duzo energii wytrwalosci i glowa do gory:)

Gość lilianka18
ja kiedys anorektyczka...dzis czuje sie dobrze w moim ciele...jest ok mowie ci ze nie jestes gruba.jestes piekna kobietka fakt musisz pocwiczyc nad brzuszkiem bioderkami i umiesnic udka piersi masz ladne i to twoj wielki plus wiec trzymaj sie zycze Ci duzo energii wytrwalosci i glowa do gory:)

taki_se --> o co podobaja cie sie takie dziury miedzy nogami?? :)

lilianka18 --> tez byłam kiedyś chudziutka az za bardzo 45kg/160cm no i ostatnimi czasy przytyło mi się trochę tylko boję się ze za duzo

Gość juliajuliajulia
NO mysle,ze mozesz troche popracowac nad brzuszkiem i nogadmi ale pozatym 9/10;)

Gość gównagrjcie
a uda maja sie łączyć czy ma być przerwa ? jak to jest ?

Gość ksenkaggg
zmien bielizne na wieksza!!!to tyczy sie zarowno gory jak i dolu... i zobaczysz , ze bedzie o niebo lepiej!

Gość xxxxhxx
dobrze że głowy nie widać :)

xxxxhxx --> a zdziwił/a byś się :classic_cool:

Gość karabin i pistolet
Pokrzywka piekąca pochwal sie swoja figurka a wtedy ocenimy która faktycznie lepsza :D

teraz to naprawdę wpadłam w kompleksy :(

wage i wzrost mam podobnie ale jestem bardziej zbita-zasluga regularnych cwiczen no i brzucha nie mam takiego.W ogole Twoj brzuch wyglada nieciekawie,nieproporcjonalnie do resztu.Ktos pisal o skrzywieniu kregoslupa moze to jest powodem,ze ten brzuch tak wystaje? Fajna figurka:)Bardzo kobieca:) Cos jednak z tym brzuchem.Z watroba oki?On jest taki wysadzony

Gość dobrze jest
tylko bielizne dobieraj uważnie i ładne ciuchy podkreślające Twoją urodę a nie wylewającą ją na zewnątrz. pozdro

Gość kajsdnjł
Ocena: 8/10 Jest bardzo dobrze :)

Wyglądasz super ! nie przejmuj się złośliwymi komentarzami, bo najważniejsze jest to, co człowiek ma w środku. Ciało to tylko przykrywka. Dobrze dobrana bielizna i odpowiedni strój i będziesz wyglądała optycznie szczuplej. Jak dla mnie 10/10 ! Trzymaj się :)

Gość o ja piżżżuuuuuuuuuuuu
proporcje ok nie widac jakiegos kalectwa czyli jest dobrze, ale dziewczynooooo!!! wsiadaj na rower , rolki, biegaj, pływaj bo za pare lat zrobi sie z ciebie flak!! masz ciało nawet dobre daje 4/10 musisz cos ze sobą zrobić. za dużo przy pupie, 8 kg do zrzucenie i może damy ci wiecej

ten brzuch nienaturalnie wyglada do reszty ciala.Moze to przez skrzywienie kregoslupa.Az mi sie wierzyc nie chce,ze ten brzuch taki jest bez przyczyny

Brzydula30 --> zdj robione po wypiciu szklanki soku i dlatego tak mi się wysadził :) i nie robiłam siku

Gość egzegeneza
kiniasorej z Lublina - Laleczko, picie mleka i poczytywanie sobie tego, jako walor, to kolejny objaw niedoinformowania w kwestii żywienia.

Gość egzegeneza
Twoja druga zdaje się z kolei wypowiedź na temat wypicia soku przed zrobieniem zdjęć, to dla mnie sygnał, że masz zaburzenia. Wszelakie. Uwierz mi, że po zjedzeniu pizzy nikt nie jest w ciąży. Nawet tej gastronomicznej. Na moje oko masz ok 4 cm całkowicie zbędnego tłuszczu. Happy?

egzegeneza --> czyli jednak mleko jest nie zdrowe czy jak? a ja tak lubie :(

egzegeneza -> very happy :classic_cool:

Gość egzegeneza
No dobrze, to powiem to, co każdy widzi, a przynajmniej widzieć powinien, jeśli ma dwoje oczu. Widać, że kiedyś byłaś większa, najdelikatniej rzecz ujmując. Na zdjęciach doskonale widać rozstępy. Na udach i pośladach.Ciało jednak nie jest z gumy. Pamiętaj o tym na przyszłość