Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam a co

Ile za to można zaproponować?

Polecane posty

Gość zapytam a co

Sprzątanie mieszkania wakacyjnego.Kuchnia,3 pokoje i łazienka.Wszystko musi być bardzo dokladnie wypolerowane,ka.zda rzecz wytarta,lampy,szafki na gorze.Wycieranie szafek w środku,domywanie naczyn bo wiadomo jak niektórzy myja Okna raz na 2 miesiące ale nie płacone osobno Mieszkanie ok.70 m.Wiadomo jak turysci zostawiają.Często praca w niedzielę ale w inne dni tygodnia też sie zdarza.Zależy od długości pobyty wypoczywających(5-14 dni).Sprzątanie po ich wyjeździe

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlkkk
od 500 zł. netto za jeden raz - w górę

Gość zapytam a co
Trudno to okresli bo zależy kto tam był.Średnio od 4 do nawet 8 godzin.No i dochodzą niedziele i wtedy też trzeba pracować

Gość zapytam a co
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlkkk piszesz serio? poczekam na wypowiedzi innych i wam napiszę ile dostawałam i ile chciałam podwyżki.Niestety moja pracodawczyni mówi,że za dużo Podwyzka po 2 latach.Wszystkie usługi drożeją więc myślałam,że po 2 latach można podwyższyć swoja usługę Jak myślicie?

Gość zapytam a co
4 godziny to jestem najkrócej.Raczej w tyle się nie wyrabiam.muszę więc brać średnią godzinowa bo stawkę ustalę jedną.Nikogo nie interesuje,że był syf i szorowałam cały dzień. Oczywiście bez ubezpieczenia

Gość zapytam a co
?

mój znajomy wynajmuje babkę do sprzątania mieszkania ok.200 m2, przychodzi ona 1 raz w tygodniu i musi zrobić generalny porządek, łącznie z praniem i prasowaniem, nowa pościel, okna, odkurzanie, 2 łazienki, naczynia itp. wszystko. To wychodzi około 4-5 razy w miesiącu i okna też co miesiąc lub 2. A kasy dostaje 2.500 zł. na rękę.

Gość zapytam a co
Twoja znajoma ma szczęście.Widzisz ludzie chcą mieć luksus a grosze płacić.Żenada:O

niestety jest tak, że dopóki jest popyt na pracę za parę groszy to pracodawcy nie muszą dawać więcej bo i po co skoro chętni są, gdyby wszyscy osrali taki grosz wówczas babka musiałaby dać więcej. Logiczne.