Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagakraka

Mąż nazwał mnie suką ja dałam mu w twarz a on mnie opluł!

Polecane posty

Gość sagakraka

Nie wiem co robic, ja i moja mama kłóciłyśmy się z moim mężem. Zwyzywałyśmy jego matke a on zwyzywał nas od suk, dałam mu w twarz a on mnie opluł i powiedział że następnym razem nam wpierdoli. Moja jebana teściówka słyszała tą awanture i powiedziała mi że ja i moja matka nie jesteśmy kobietami tylko zwykłymi śmieciami.

Gość sagakraka
Tak, powiedziałam mu prawde o jego matce. A on mnie opluł, a moja teściowa powiedziała uderzyła moją matke podczas tej kłótni, jeszcze wyrzuciła ją za drzwi. Dom należy do mojej teściowej, ta stara suka zatruwa wszystkim życie. Dla mnie ona zawsze będzie zwykłym kurwiszonem jak powiedziałam do swojego męża.

Gość To moja zaletta
On się jeszcze z tobą nie rozwiódł? a miał tyle fajnych do wyboru..od 2002 roku:) Pogoniłabym cię od razu. za charakter.

Wy wszyscy jestescie siebie warci, jestes taka sama jak tesciowa. Gratuluje. Patrzac na nia powinnas czuc Cie jakbys przegladala sie w lustrze. :classic_cool:

Gość sagakraka
teściowa kopła moją mame w udo a ja ją złapałam za kudły to zaczeła sie drzeć.Wydarłam jej garść włosów a moja mama w tym czasie przylała jej kijem przez plery.Przyleciał mój mąż i mnie przewrócił, powiedziałam mu że go zabije

Gość To moja zaletta
kłocisz się z nim..a wyzywasz..innych..matke..znajomych też? to nie umiesz nawet się kłocic..bo jak coś to powinnas miec do niego... oberwałaś za mamę..i słusznie...wyzywac to on może..nie ty. Ty wyzywaj swoją...wyzywasz?

Gość To moja zaletta
kłocisz się z męzem i mama ci pomaga? to też nie jest normalne...to wasza sprawa..nie mamy (pożalic się możesz) ale nie powinna w tym brac udziału..

Gość miesien piwny
a co to za "prawda " o jego matce?? :classic_cool:

Gość sagakraka
W przeciwieństwie do teściowej nigdy bym nie podniosła ręki na kobiete, a ona uderzyła moją matke i wyrzuciła za drzwi mówiąc że to jej dom. Ten dom ma byc chyba kiedyś w końcu dla mojego męża. Matka powiedziała prawde, zwyzywała moją teściową od szmat, przesadziła troche z wyzwiskami do mojego męża, nazwała go bękartem. Ale on nie miał prawa nas wyzywac, teraz on zamiast mnie przepraszac powiedział że mam wypierdalac z jego życia.

Gość miesien piwny
no ale o co poszło?

Gość To moja zaletta
ciekawi mnie z psychologicznego puntku widzenia..czy ty wyzyasz swoją matke?? skoro kazdego wyzywasz?? powiedziałes mu prawde..o matce..to raczej nie jest prawda..tylko twoje subiektywne odczucie.

Gość sagakraka
Oto że jego matka kazała nam dac 800zl do reki, i wiecie co ta suka powiedziała że bierze to za to że u niej mieszkamy bo nie ma zamiaru nas utrzymywac. Kilka godzin płakałam u matka za to co teściowa zrobiła, a mój mąż oddał pieniądze. Więc poszłyśmy z moją mamą do mojego męża a nagle teściowa się wtrąciła. Teraz zamknełam się w oddzielnym pokoju na klucz "w domu teściowej" a mój mąż mówi mi bym spierdalała z jego życia.

Gość To moja zaletta
nie wierze ze cię opluł...to raczej ty go oplułaś..

Gość To moja zaletta
wyzywasz jego mamę..to mama się włączyła..jak już o niej gadacie:) Miała racje:) Z tym utrzymaniem nie wiem o co chodzi...ale jak byłaś zła do niej i jego..to sama się utrzymuj. Logiczne.

Gość nie lubie takich ludzi

Gość może cień może złudzenie
I Bardzo dobrze

Gość sagakraka
Tak, opluł mnie po tym jak go uderzyłam. Teściowa zażądała byśmy się dokładali do rachunków. A mój mąż jej za ten miesiąc zapłacił 800zł, i tak ma byc teraz zawsze do czasu dopuki będziemy u niej mieszkac. Właśnie to wkurzyło mnie i moją mame, dlatego była przy mnie podczas kłótni bo sama nie dałabym sobie rady.

Gość To moja zaletta
Jezu:) to on miał 2 żony//matkę twoją i ciebie:) razem się kłocicie..:) żyjecie..:)

Gość To moja zaletta
wkurzyło cię??? Boisz się, że jak zapłaci mamie dla ciebie nie starczy? jak płaci, to wie co robi.:) Na pewno dla ciebie starczy:) nie trzeba było się kłocic:)))

Gość sagakraka
jeszcze do tej kłótni miał dojść mój ojciec ale gardło mu się zdarło podczas przygotowań

Gość może cień może złudzenie
była przy mnie podczas kłótni bo sama nie dałabym sobie rady. Nie wiem czy śmiać się, czy z politowaniem pokręcić głową.

Gość To moja zaletta
jeszcze ojciec.. acha czyli ty matka ojciec..jeden obóz.. mąz drugi to kochasz męza czy go nienawidzisz? wspólczuje mu..jest tyle kobiet..I na pewno ma fajne w pracy;) Ale z niego duren..że jeszcze cię nie wymienił:)