Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagakraka

Mąż nazwał mnie suką ja dałam mu w twarz a on mnie opluł!

Polecane posty

Gość kajjq
ja akurat mieszkam z swoja matka i uwazam ze to bardzo normalne DOKLADAC SIE DO RACHUNKOW z drzewa sie urwalas a raczej z jaskini!!

Gość Lalu Ty chyba żartujesz?????
?? nie wierzę, że są takie kobiety. Czyli co? Teściowa ma Was utrzymywać płacić Twoje rachunki telefoniczne? A co za to od Ciebie dostanie? Rozumiem, ze Ty masz tylko leżeć i pachnieć dla jej synka i za to Ci płacić powinni?? :) Nawet w domu nie sprzątasz bo od tego są ludzie. ZARÓB NA SIEBIE!! Jestem od Ciebie rok starsza i do nikogo nie wyciągam ręki po kasę. Od razu po maturze poszłam do pracy, pracuje, studiuje i sama się utrzymuję. Ze wstydu bym się spaliła jakby teściowa albo mama miała za mnie rachunki płacić. Niby z jakiej racji? Nie stać Was na utrzymanie, trzeba było zarobić i zaczekać ze ślubem.

Gość kajjq
siedzisz w tym pokoju SIUSIU NIE CHCESZ ?kajjq

Gość he muszę tą teorię swojej
teściówce sprzedać, że to teraz taka moda, kobita się uśmieje, jak ja przed chwilką:)

Gość nie wytrzymam zaraz
księżniczka łaskę robi że żyje, nie gatuje nie sprząta chociaż jest zwolenniczką stereotypu że baba zajmuje się pracami domowymi a facet zarabia, wyzywa matkę zarabiającego męża od kurw ponieważ nie chce im "pomagać" finansowo chociaż sama nawet dupą nie ruszy i nie pójdzie do pracy (bo 3 tys z wyplaty meza jej wystarczy, i jeszcze ma plan wziąsc 'druga wyplate' od tesciów) . Nic nie pozostało tylko płakać tej bienej teściowej i mężowi!!

Gość nie wytrzymam zaraz
haha leżysz tyjesz(jestes coraz brzydsza)

Gość A co Cie to obchodzi co teścio
wa ma, co odziedziczyła co dostała od rodziców??!! TO NIE TWOJA SPRAWA! Ona ma prawo zrobić ze swoimi pieniędzmi co chce. I większej głupoty jak to Twoje tłumaczenie w tym miesiącu jeszcze nie słyszałam :D I co? to kiedy się wyprowadzasz skoro Cie mąż wyrzucił?

Jak już pisałam rodzina męża powinna pomóc mu w utrzymaniu żony, po drugie jak ktoś ma pieniądze to powinien się nimi podzielic. Ja nie kończyłam żadnej szkoły, żadnych studiów, nie mam nawet matury, mam zwykłą zawodówke handlową, ale mam też swoją godnośc i nie odejde od męża, z jednej podstawowej przyczyny, wzieliśmy ślub kościelny i jesteśmy już małżeństwem na dobre i na złe.

Gość poradzę ci.....
zrób grzecznie o co cię mąż poprosił, zachowaj chociaż odrobinę godności! Wiesz co to takiego? Sądzę, że nie. I sądzę, że będziesz tam nadal siedziała, bo wartością dla ciebie nie jest człowiek, a jego kasa, i to nie nad mężem teraz płaczesz(????) i waszym związkiem, a nad tym, że możesz stracić NIE SWOJE pieniążki!!!!

Gość :))............
to nawet fajie się czyta... taki dystans do świata... można nawet podnieść samoocenę, bo jak się czyta, że tacy idioci chodzą po tym świecie to aż człowiekowi lepiej, że jest normalny;) wyobraźnia spora... utrzymanie wątku dobre;) fabuła ciekawa:) jak u Karingtonów:)

Gość nie wytrzymam zaraz
haha tesciowa ma pomagać glupiej lalce która nawet gotować i sprzątać nie umie

Gość co masz ??????????????????????
godność?????????????????????????????????????????????????????????????

Gość ewald
"ale mam też swoją godnośc i nie odejde od męża" HAHAHAHAHAHAHAHHHHhahHHHAHHHAHH.HAHAHAHAHAHAHA.HA.

Gość nie wytrzymam zaraz
a co ty niepelnosprawna jesteś że mają pomagać CIEBIE UTRZYMYWAĆ??? :D

Ty chyba jesteś stuknięta , a czemu mają wam pomagać , weż się kobieto do jakieś roboty a nie żebraj od teściów

Gość o zesz w morde
czytam ten topik i nie wierze wlasnym ocza co czytam kobieto gdzie ty mieszkasz? skad sie urwalas? co za debil ci powiedzial ze mlode malzenstwo ma brac na utrzymanie rodzina mlodego? jezeli sie juz zdecydowaliscie pobrac to razem z mezem na sebie powinniscie zarabiac i placic za wasze rachunki ja na miejscu tesciowej , nie meza pogonilanbym ciebie gdzie pieprz rosnie ty malutka pazerna istotko zal mi twojego meza i tesciowej:(

Gość nie wytrzymam zaraz
ojj maleńka my wiemy żę ci tylko o kase chodzi :D

Gość o zesz w morde
a i jeszcze jedno placic jeszcze powinnas mezowi ze takie byle co do dobrej rodziny zabral i ze cie bzykac chce

wez lala sie nie powtarzaj juz i idz lepiej przeprosic tesciowa bo az mi juz sie zygac chce jak czytam caly czas te twoje durne nie dojrzale wypowiedzi mam godnosc i nie odejde od meza ty masz godnosc ty lepiej poczytaj co znaczy to slowo bo jestes pusta jak pustak o bosze jak mozna byc tak skonczona kretynka brak slow plastikowa lalo

Ja wziełam ze swoim mężem ślub kościelny, choc by z tego powodu nie mam zamiaru odchodzic od niego. Teściowa i mąż już nie stoją pod drzwiami jak stali. Wy chyba nie wiecie ale od wieków tak była że teściowie pomagają synowi utrzywac synową na początku małżeństwa. Jesteśmy świeżo po ślubie, po drugie jesteśmy jeszcze bardzo młodzi.

aaa podaj mi numer telefonu do twojej tesciowej napisze jej esa zeby poczytala to forum heheeh to moze szybciej ja wykonczysz i bedziesz miala caly majatek dla siebie

Gość nie wytrzymam zaraz
niech ci kurde pomogą lepiej utrzymywać twój rozum w normie :D

Prowokacja jak nic, ale tak w realu znam jedną dziewczynę z podobnym podejściem (mniejsza patologia)- została z dziećmi, mieszka u teściowej i jeszcze ma do niej pretensje że ta nie zawsze zostaje z wnukami (przecież nie pracuje a opieka nad wnukami to JEJ OBOWIĄZEK!), nie daje jej pieniędzy (przecież moi rodzice mają mało!), nie wymaga tyle od swoich synów co od niej... Od teściowej jej się to należy bo przecież to ona weszła do dobrej rodziny, a matka za dorosłego, trzydziestoletniego syna powinna być odpowiedzialna... Też myślałam że takie rzeczy to tylko w prowokacjach na kafe...

ja pierdole dua wez sie ocknij kurwa wez sie ockni przepraszam forumowiczow za te wulgaryzmy ale ja nie moge juz ja pierdole ja to chyba sobie wydrukuje i porozsylam po rodzinie chyba popekaja ze smiechu

Gość o zesz w morde
zyje juz jakis czas na tym swiecie i nie slyszalam takiej glupoty ze tesciowe maja pomagac jak siegam pamiecia to tez bylam dosc mloda jak slub bralam i to ja z mezem pomagalismy tesciowej i meza siostrze od nikogo nigdy nic nie bralam godnosc by mi na to nie pozwolila zeby dupa lezec na kanapie i patrzec co mi kto da mlodzi powinni do wszystkiego dochodzic sami zeby potem czuli ze sami do czegos doszli

Od tych wypisywanych przez ciebie głupot aż mi niedobrze , jeżeli piszesz od wieki wieków rodzina męża utrzymywała młodych to może weż też do serca że kiedyś rodzicom należał się szacunek i posuszeństwo (wobec męża również) puknij się w łeb kobieto

Gość A co Cie to obchodzi co teścio
"Ja nie kończyłam żadnej szkoły, żadnych studiów, nie mam nawet matury, mam zwykłą zawodówke handlową"----------------> o! odpowiedź - idź do szkoły, zrób maturę i zostań KIMŚ, a nie darmozjadem wyłudzającym od teściów kasę "ale mam też swoją godnośc i nie odejde od męża"----------------> godność byś miała jakbyś odeszła, nawet nie rozumiesz co to godność więc nie upieraj się że ja masz. Nawet się mówi "odejść z godnością". Słyszałaś powiedzenie "zostać z godnością"? :D "wzieliśmy ślub kościelny i jesteśmy już małżeństwem na dobre i na złe"------------------> ślub koscielny jeszcze trwałości małżeństwa CI nie gwarantuje. Dopóki nie macie dzieci zawsze można taki ślub anulować. Proponuje się uspokoić, bo jak tak dalej pójdzie to szybciej zostanie unieważniony przez zatajenie zaburzeń psychicznych u Ciebie. Od reki dostanie ;)

Gość nie wytrzymam zaraz
Ona nie rozumie co się do niej mówi. To może tak po dobroci, bo widze że jesteś zwolenniczkom stereotypów Od wieków baba gotowała, sprzątała, ogarniała dom i dbała o dobre kontakty z rodziną. Stereotypowa żona również nigdy nie sprzeciwia się mężowi i zawsze jest po jego stronie(nie mówiąc już nawey o biciu i wyzywaniu) i oddaje się fizycznie cała mężowi. :)

Gość moja kochana
aż tacy młodzi to nie jesteście, młodzi to rodziny nie zakładają, a jak się już na nią zdecydują to razem na nią zapier*****ą, nie tylko mąż, ale i ŻONA - czytaj NIE TEŚCIOWA!!!

Gość ejjjjjka
Tz.gdzie tak bywa ze tesciowie pomagaja utrzymac swoja zone???bo jestem duzo starsza i o tym nie slyszalam. Masz 22 lata wiec zamiast brac slub(nie pracujac)trzeba bylo isc do szkoly i sie uczyc a nie skonczyc na zawodowce a wymagania miec jak ksiezna monaco. Twoje wypowiedzi sa conajmniej irytujace juz dawno nie spotkalam sie z taka durnota.Zrob cos dla samej siebie i daj wolnosc mezowi on zasluguje na wartosciowa kobiete a nie lenia smierdzacego panoszacego sie po jego domu. Niech cie nie interesuje czy tesciowa wziela slub czy nie.Teraz jest na wysokim poziomie a ty??????? A twoja matka moze niech zacznie pilnowac meza swojego a nie wtraca sie miedzy mlode malzenstwo.Wedlug mnie nic z tego nie bedzie nie odejdziesz sama to wylecisz na kopach wiec sama wybierz co lepsze.