Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagakraka

Mąż nazwał mnie suką ja dałam mu w twarz a on mnie opluł!

Polecane posty

żałość mnie ogarnia jak czytam takie śmieci Teściowa jest mądra kobietą, jedyną mądrą osobą w tej rodzinie. Chce was po prostu nauczyć, że swoje rachunki się płaci. ze istnieje coś takiego jak czynsz, który co miesiąc należy wygospodarować ze swoich zarobków. Że telefon to nie zabawka, że nie używa się go do rozrywki zwłaszcza jezeli jest czyjś i nie ma się pieniędzy zeby za niego zapłacić... Ta kobieta chce pokazać swojemu synowi i tobie, że jezeli jesteście małżeństwem to musicie zachowywać sie jak małżeństwo, a przede wszystkim jak dorośli ludzie - dojrzali do małżeństwa. A gdyby nagle jakimś cudem teściowa straciła wszystkie swoje pieniądze, dach nad głową, cały swój dobytek? W jaki sposób wy wtedy dalibyście radę, jeżeli twój mąż zarabia 3000 a ty siedzisz w domu i sie opierdalasz z czystego lenistwa?! W jaki sposób wychowasz swoje dzieci a jej wnuki jeżeli nigdy sama nawet nie poznasz smaku wyrzeczenia, nie nauczysz się, że ludzie powinni samodzielnie dochodzić do czegoś w zyciu? A poza tym może jest tak, że ona myśli o swojej smierci, o tym co będzie z tym co osiągneła wyprówajac sobie całe życie zyły?! Siądzie taki nierób jeden z drugim, i jeszcze cała twoje rodzinka do kompletu i cały majątek pójdzie na roztrwonienie. Nie pomyślałaś o tym, że ona moze ci nie załuje tych kilku złotych wydanych na telefon, tylko chce was nauczyć szacunku do pieniędzy i tego, że swoje rachunki się płaci, bez względu na to, ze są ludzie, którym lepiej się powodzi i tylko dlatego "powinni się dzielić"... Brak mi słów kretynko.

Gość sagakrakaaaa orange
www.tnij.org/dobrazona to ja

Borderlineowa co tam ortografia autorka topiku ma godnosc przeciez i skonczyla zawodowke i tesciowa ma placic za nia rachunki i ja utrzymywac to sie liczy ... jutro moja tesciwa sie przekona gdzie jej miejsce heheh do roboty pojdzie zeby mnie utrzymac a ja caly dzien dupka do gory bede lezec :-)

Gość no i autorko napisz jak tam
Wasze pożycie? Mąż się przyszedł pogodzić czy pakujesz już swoje manatki? :)

Gość taka sama jak ty:)
ja też uważam, że teściowa powinna zarabiać na synową. bo synowa nie ma czasu, musi dbać o siebie, kupić jakieś ubrania i w ogóle ma ręce pełne roboty przy synu. a teściowa już jest stara i nie musi się malować ani martwić o ubrania, więc ma dużo czasu i powinna go przeznaczyć na zarabianie pieniędzy dla dzieci... kurde ludzie ja się staram skupić, piszę pracę dyplomową (operat szacunkowy), kończę podyplomówkę... a zajmuje się takimi bzdetami, bo mnie wciągnął ten topik, hahaha, takie rozluźnienie neuronów;)

Gość jjjjjjiiii
nigdy się tak nie uśmiałam, to lepsza niż komedia:D

nie no ja wychodze bo klawiatura ledwo co kontaktuje a ta panna pusta nie poniesie kosztow bo tesiowa pewnie jej nieda na moja klawiaturke dobrej nocki forumowiczki to sie nie tyczy autorki

Gość no i autorko napisz jak tam
"Nie jestem żadnym tłukiem, jestem mądrzejsza od niejednej lekarki " patrząc po topiku, Twoim zachowaniu itp - nie wątpię :D "Mój mąż owszem, jest wykształcony, robi teraz doktorad". No właśnie tu dokładnie widać, "mądrzejsza od niejednej lekarki" chyba z doktoradem :D doktoraT się pisze tłuku! "Ożenił się ze mną i powinien o mnie dbac". A Ty przepraszam jak o niego dbasz? Opowiedz to ocenimy:) "A moja teściowa nie miała prawa tak potraktować mojej matki, w końcu moja mama oddała rodzinie mojego męża swoją córkę pod opiekę". Pod opiekę? Myślałam że pełnoletnia jesteś. Czyli co? Zamiast u mamy na garnuszku przeskoczyłaś do teściowej i jak nastolatka telefon, kaska na ciuchy i uciechy? Jak jesteś na tyle duża żeby brać ślub to chyba jesteś na tyle duża również by sama się sobą zajmować co?

Gość o zesz w morde
chyba musze ten topik pozegnac bo rodzinka sie cosik dziwnie na mnie patrzy ze raz placze a raz smieje sie na caly dom pytaja mnie sie czy dobrze sie czuje hahahahh

Gość Sylwia_A.
Pewnie walizki pakuje :P No chyba że to jakaś nastolatka i musiała już iść spać:p

Gość o zesz w morde
monika ty wrocilas a ja nie moge z niego wyjsc haha monitor zapluty nie wspominajac klawiatury i nie ma mi kto za papier toaletowy zaplacic co zuzywam na wycieranie sprzetu hahahah

Gość o zesz w morde
albo w worki na smieci sie pakuje bo walizki tez tesciowej, worki tanie wiec moze brac

sagakrakaaaa orange cieniutko :/ wątek umiera...

o zesz w morde a nie masz jeszcze tesciowej ustawionej kurde chyba trzeba bedzie od jutra nad tym popracowac bo ja ci powiem ze moja tesciowa to niech lepiej sie wezmie do roboty bo jutro wyobraz sobie jedzie sobie do sanatorium na 3 tygodnie a mnie z moim dzieckiem zostawila bez grosza przy duszy moj maz tylko 3 tysiace zarabia ja niewiem co ona sobie wyobraza ja mam nadzieje ze zdarze przed jej wyjazdem jeszcze dac jej te madrosci autorki to sie opamieta i zrezygnuje a kaske mi odda do lapki i za robote od poniedzialku sie wezmie :-) hehehe

Gość o zesz w morde
kurka ja mam gorzej moj maz jest emerytem:) tesciowa emerytka:) tesc emerytem:) siedza w domu i nic nie robia o nie od pierwszego pogonie ich do roboty zeby mi emeryturki oddawali a co zarobia to ich....dosyc juz tego ich opierdalania:) teraz ja poleze z dupa na kanapie i jeszcze dzieciaki beda za mnie wsio robic

Gość nie wytrzymam zaraz
niee twój mąz w goóle o ciebie nie dba, nie pracujesz nie sprzatasz nie gotujesz nic nie robisz siedzisz na dupie no i jak może pozwolić żębyście WY płacili SWOJE RACHUNKI!! : D! ! CHAŃBA :D

Gość obstawiam, że pustaczek
wyleciała oknem i wspina się z godnością po rynnie na dach, żeby kominem do środka wskoczyć, bo zaryglowali drzwi i okna:)

o zesz w morde gdzie tam od 1 od poniedzialku zagon ich do roboty a jak beda sie sprzeciwiac to wiesz co robic dzwon do mamusi i do tesciowej tescia no i meza i lomot im spusc taki ze sie ockna bo tak byc nie moze kurcze

Gość ejjjjjka
Dziewczyny przestancie bo pekne zaraz ze smiechu a moje dzieci juz ida spac:) Moja klawiaturka tez wola o przetarcie bo wlasnie zalalam sie lzami ze smichu oczywiscie no a tesciowa siedzi i ani mi sie rusz kuoic nowej nie chce. Matko swieta autorka chyba zaczyna myslec lub pakuje tobolek i do mamuni. Ze tez takie tluki jeszcze sa na tym swiecie. A z tym doktoradem to mam ubaw po pachy juz nie mowiac o tym ze jest madrzejsza od lekarzy. Autorkooooo.......napisz jak si potoczylo dalej.Pogodzilas sie z mezem czy jestes w drodze na pociag do domu??????

Gość lolololo bubu
wiesz co autorko ja nie życze ci źle ale musze ci powiedzieć, że znalazlaś sobie męża o jakim niejedna kobieta marzy a przez swoje nieuzasadnione fochy możesz wylądować jako żona... nie powiem kogo...

no mysle ze masz racje pustaczek bedny laptopa nie zabral bo tesciowej byl ktory dostala w spadku po rodzicac :-)

oglaszam wszem i wobec ze trzeba naierzyc autorke toiku i podac jej tesciowa do sadu chyba ze postanowi nam odkupic klawiaturki bo cholera jasna chyba nastepna sobie ubezpiecze od zalania :-)

Moja teściowa też. Wyobraźcie sobie, że dzieckiem mi sie nie chce zająć, każdy weekend ma zajęty, bo wiecznie wyjeżdża ze swoim nowym facetem, w tygodniu też sie z nim spotyka, kasy nie daje, bo wszystko potrafi wydać tylko na siebie, ciuchy, kosmetyki, biżuteria, a powiedzcie mi po co jej to wszystko, przecież ona jest już stara i powinna oddać wszystko co ma mojemu mężowi, przecież jest jej dzieckiem, no nie?! A moi rodzice nie są wcale lepsi, też sobie zaczęli podróżować po Polsce na motorach, całe weekendy ich nie ma, no ale im to się jeszcze należy, bo to obowiązek teściów przecież nam pomagać, więc do swoich rodziców pretensji nie mam. Ale teściowa to jest taka wstrętna baba, zamiast mi się dzieckiem zajmować, żebym sie mogłaa pobawić na imprezie to się tylko szwęda i nic mi nie pomoże, nie rozumiem, jak można się tak nie wywiązać ze swoich obowiązków!

Gość o zesz w morde
ide w poniedzialek zakladac fundacje synowe nieutrzymywane przez tesciowe laczcie sie tesciowym zabrac emeryturki i w miasto

Ale jaaaazda hehe. jak moga jeszcze istniec tacy ludzie jak ty hehe. Wlasnie widac jaka jestes mądra. Nawet nie potrafisz pisac poprawnie a co dopiero mówic o Twoim rozumie. Kobieto skoro bralas sie za malzenstwo trzeba bylo liczyc sie z obowiązkami. Ja wstydzilabym sie gdyby mąż musial na mnie zarabiac a co dopiero mówic o teściowej. Ty chyba pozjadałaś wszelkie rozumy. Założe sie ze nawet nie sprzatasz i nie pomagasz w obowiązkach domowych bo pewnie uwazasz ze jestes ksiezniczka której wszystko wolno i wszyscy na nia musza zarabiac. ZAŁOSNE!!!!!!

mam wyrzuty sumienia... spaliłam ten topik.... sory;) niepotrzebnie naprostowałam boerdy... coś tam... sory, moja wina... odpokutuję to jak tylko mój syn się ożeni i synowa wyśle mnie do pracy;)