Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagakraka

Mąż nazwał mnie suką ja dałam mu w twarz a on mnie opluł!

Polecane posty

Ty zartujesz prawda? Wstepujac w zwiazek malzenski powinniscie byc zdolni do samodzielnego utrzymania, a powiedz mi gdzie jest tak zapisane ze tesciowa ma obowiazek was utrzymywac ??? Jak to nie prowokacja to masz chore podejscie do zycia

Gość power of me
do zrozumienia jest że chciałabyś pomocy teściowej ale kurde żadnym sposobem nie mogę zrozumieć czemu tk na nią naskoczyłaś!!!!!!! :O powinnaś na spokojnie z nią o tym porozmawiać i spytać się czemu nie chce pomóc!! Teraz moge śmiało powiedzieć że zniszczylaś małżeństwo swoimi niekontrolowanymi fochami i przylgnęła do ciebie łatka wyłudzacza kasy. Przeproś teśiową czym prędzej za wyzwiska bo wyjdziesz na ostatnią dziwkę która wyszła za mąż dla kasy!!!!!!!!!!!!!!!!

ty zyjesz chyba w innej epoce ze mezszczyzna jest od utrzymania zony i jego rodzina ma mu w tym pomoc wiez sie ockni dziewczyno to nie ta epoka trzeba zapierdalac zeby cos miec a nie przyjsc na gotowe tesciow a raczej sie nie wybirea na tamten swiat wiec za 20 albo 30 daj boze 40 lat moze byc dom twojego meza

Teściowa twierdzi że pomagała nam przez 3 miesiące kiedy nie płaciliśmy u niej czynszu, twierdzi że teraz biorąc od nas czynsz też nam pomaga bo mieszkanie drogie. Jeszcze pokazała rachunki które za nas płaciła i pokazała mi też biling z rozmowami telfonicznymi i liczyła mi wszystkie telefony do mojej matki i kilku moich koleżanek.

Gość power of me
różnicą jest chcieć żeby ktoś pomógł (bo możejestescie w naprawde zlej syt finansowej) a WYMAGAĆ JEJ !! TO BARDZO DUŻA RÓŻNICA AUTORKO!!!!! Nie rozumiesz tego???

wez sie rozejrzyj za wynajmem mieszkania zobaczyc ile zaplacisz 800zl to dla was za duzo ciekawe jakbys miala placic za mieszkanie w bloku co bys wtedy powiedziala

Teściowa nie gotuje, ani nie sprząta, przychodzą dwie kobiety które to wszystko robią, teściowa na to ma pieniądze, ale na to by wesprzec materialnie syna i synową to już nie. Ciągle kupuje sobie jakieś nowe ubrania. Teściowa miała pomoc od swoich rodziców, dom też odziedziczyła po swoich rodzicach.

Gość ejjjjjka
I ma racje ze tobie pokazala rachunki a czy ty uwazasz ze to jest malo???????jesli dzwonisz i korzystasz ze wszystkiego to plac a nie masz pretensje do calego swiata ze tesciowa wam nie pomaga.TESCIOWA NIE MA TAKIEGO OBOWIAZKU i zrozum to.A swoja droga to masz bardzo madra tesciowa i wspolczuje jej takiej synowej bo widze ze intelektualnie jej do piet nie dorastasz dziewczynko.Pakuj szmatki i do mamuski a nie zasadzasz sidla na dom i kancelarie tesciowej.Wstydz sie ty rozzalony nierobie.

ale na reszte zapracowala sama, co innego jakby chciala wam pomoc, a co innego jak widzi ze pomagajac wam do konca zycia bedzie was utrzymywala ile ty masz lat autorko? Jak dla mnie to prowokacja

Gość power of me
kobieto zle myślisz!!!! Wytłumacz mi dlaczego mialaby teściowa płacic za wasze wszystkie rachunki?????? Dlaczego teściowa która nie płaci waszych rachónków to od razu kurwa???!!! Jesteście z mezem w zlej sytuacji finansowej??? Nie stać was na splacanie rachunków??? Myślę że najlepszym rozwiązaniem jest poszukanie dobrej pracy a nie wyzywanie tesciowej od kurw!!! mąż był za matką czyli nie chciał żeby za was płaciła, więc chyba jednak stać was na rachunki?? Albo może ma inny pomysł na spłacenie?? Nie rozumiem czemu tak naskoczylaś Z MATKĄ na tą bieną teściową!!!

a to ze ona odziedziczyla i to ze ma i ze kupuje to jej sprawa poprostu nie ma potrzeby duchowej by was dalej wspierac ma racje bo nic w zyciu nie jest za darmo a ty co robisz ? jak gotuja i sprzataja jakies babki?

Gość ale powiedz mi
czy ciebie i meża nie stać na splacenie rachunków??

Gość czytam i oczom nie wierze:D
Jesli to nie marna prowokacja to zarówno Ty jak i Twój mążjestescie pewnie darmozjadami i pasozytami, zerujecie na tesciowej która wam dach nad głową zapewnia póki co(mam nadzieje, ze niedługo!). Pierwsze słysze, ze rodzina męża ma pomagac finansowo. A co z Twoją rodziną? Zresztą, psińco mnie to obchodzi, to mi zalatuje patologią na kilometr. Mam nadzieje, ze mąz da Ci kopa w dupsko póki jest jeszcze czas-skoro nie szanujesz jego matki tak i jego poszanowac nie bedziesz umiała. Spakuj tobołek i idz do mamusi:)

spoko...jak w domu u mnie tata jest nachlany to jest to na porządku dziennym...patologia ; / powtarzam sobie tylko ciągle że nadejdzie dzień zmiany..

Gość power of me
Radzę ci wyjść i przeprosić za te dzikie wybryki jak u dziecka z adhd a nawet chyba gorsze :O

Ja nie pracuje mam 22 lata, mój mąż jest ode mnie 6 lat starszy. Wyszłam za mąż i liczyłam na to że będzie to udane małżeństwie, po ślubie matka mi powiedziała że przy takim mężu nie będę musiał idź do pracy i posłuchałam jej. Rodzina żony pomaga przeważnie jak pojawiają się dzieci, pomagą wtedy pomagac przy wnukach, doczego moi rodzice są chętni. Mój mąż zarabia 3tysiące na miesiąc.

Gość Sanneta
22 lata??? Bożeeee! W tym wieku brać ślub, dziewczyny dlaczego??:( Ma sie jeszcze czas na zakładanie rodziny:(((( majne....

Gość power of me
Pokaż że ta cała sytuacja to wynik wyjścia z równowagi i że jesteś normalnym człowiekiem który nie stosuje takich akcji na co dzień :O (chyba ze jest odwrotnie)

Gość power of me
co to jest 3 tys na miesiąc???? jezeli chcesz żyć na takim poziomie to nie pracuj, ale nie wymagaj od teściowej zeby płaciła za twoje lenistwo!!

Gość czytam i oczom nie wierze:D
To ta cała Twoja mamunia widac, ze Cię wypchnęła czym prędzej z domu, stwierdzenie, że "przy takim mężu nie bdziesz musiała pracowac" uważam za wysoce naganne(czyt.prymitywne). Jestem zdania, ze trzeba razem sie dorabiac, jedo drugiemu musi pomagac, co innego jesli jest malutkie dzieco to zmienia postac rzeczy, ale Ty zdrowa baba siedzisz w domu(tesciowej) nic nie robisz cały dzien i jeszcze masz czelnosc wyzywac tesciową? Zastanów sie dziewucho nad swoim zachowaniem, bo mozesz pozałowac swoich słow.

Ale za co ja mam przepraszac teściową, która normalna kobieta pokazała by rachunki swojej synowej i wypominała jej wszystkie rozmowy telefoniczne? Zwłaszcza teściowa która ma forsy jak lodu. Co do rodziny męża to zawsze tak było że rodzina męża pomaga mu utrzymywac żone na początku małżeństwa.

ty jestes pierdolnieta normalnie wyjsc za maz dla kasy tesciowej i calego majatku zeby nie musiec pracowac ty wez popros swoja mame zeby zaprowadzila cie do dobrego psyhologa bo z twoja glowa jest cos nie tak a jeszcze raz powtarzam slowa innych TESCIOWA NIE MA OBOWIAZKU WAS UTRZYMYWAC I NIGDZIE NIE JEST NAPISANE ZE MA WAM POMAGAC CIESZ SIE ZE MASZ WOGOLE DACH NAD GLOWA ZA 800 ZL MIESZKANIE W DOMU ja mieszkam w bloku i jakbym miala mieszkac z tesciowa i placic jej 800zl na miesiac i mieszkac w domu w ktorym nie musze nic robic bo przyjda babki i ugotuja i posprzataja to bym z miejsca sie wyprowadzila i siedziala cicho i calowa tesciowa po nogach za taka pomoc

Gość dziewica orleańska+++++++
Zaczęłam czytać... Patologia...

hahaha kazda normalna tesciowa by pokazala synowej rachunki i wytykala by kazda rozmowe telefoniczna na jej koszt psycholog nie pomoze trzeba psychiatry mam nadzieje ze caly czas ze jest to prowokacja

Gość ejjjjjka
A co w tym zlego ze tesciowa pokazala ci rachunki i wypomniala rozmowy?? Moze nie podoba sie jej ze siedzisz w domu nic nie robiac i tylko gadasz .Ma do tego racje. Moze nie pomaga wam bo zwyczajnie ciebie nie lubi noi ma w 100% racje.Jestes wyrachowana,nic nie warta baba.Pakuj tobolek i wio.A przed wyjsciem przepros tesciowa zeby zostalo choc jedno dobre wspomnienie po tobie.

Moja matka myśli tak samo jak ja. Teściowa, to czemu ona nie przeprosi mojej matki. Moja teściowa uderzyła ją w twarz, podniosła ręke na kobiete i jeszcze wyciągneła za włosy i wyrzuciła za drzwi, jeszcze dodała że jak moja matka pojawi się w jej domu to wezwie policje, nie mam ochoty na rozmowy z nią. Teściowa też dostała dom od swoich rodziców, oni jej pomagali przy dziecku bo moja teściowa nawet za mąż nigdy nie wyszła a mój mąż w życiu nigdy nie miał ojca, wychowywała go tylko matka. Moja matka powiedziała mu że jest bękartem.

Gość nie wytrzymam zaraz
NIC NIE ROBISZ SIEDZISZ W DOMU, NIE GOTUJESZ NEI SPRZĄTASZ I CHCESZ ŻEBY TEŚCIOWA ZA CIEBIE PŁACIŁA RACHUNKI??? JAKIE Z CIEBIE D Z I E C K O !!!! mam nadzieje że to prowo!

ja tez mam 22 lata ale w zyciu nie wyskoczylabym z morda do tesciowej ze jest kurwa i ze ma nas utrzymywac , a czy ty zyjesz w epoce kamienia lupanego co to znaczy ze tak ci mamusia powiedzila, o pozwolenie na eks tez pytalas mamusie? Czy ty wszystkie klepkli masz na swoim miejscu slow mi brakuje, mam nadzieje ze to prowokacja bo nie wierze ze tacy ludzie istnieja, czy ty nie masz zadnych celow w zyciu, nie chcesz nic osiagnac????