Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagakraka

Mąż nazwał mnie suką ja dałam mu w twarz a on mnie opluł!

Polecane posty

księżniczka przedwiośnia pomyleczka nie twojemu mezow tylko tobie przeciez jestes jej synowa i ma obowiozek cie utrzymywac i oddawac ci wystkie pieniadze

Gość oj dziewczyny Wy tu się
burzycie, doradzacie i pienicie, a to prowo jak nic na 100%. Nie wierzę, że dziewczyna jest na tyle bezczelna, by taki tłuczek bez matury się panoszył jak Bóg wie kto. Prowo bo prowo ale dobre. Też ze śmiechu się skręcam. Daję 9/10 :D

Gość prawda prawda tak tak
ja na miejscu męża i teściowej to chyba bym skopała ci tyłek tak mocno że byś przez okno wyleciała, leciałaaaa przez calą Europę i Azję i byś prosto do oceanu trafiła tam gdzie łowią ryby i zaplątałabyś się w sieć łowiecką i byś trafiła spowrotem do domu jako obiad świąteczny.

Gość oj dziewczyny Wy tu się
burzycie, doradzacie i pienicie, a to prowo jak nic na 100%. Nie wierzę, że dziewczyna jest na tyle bezczelna, by taki tłuczek bez matury się panoszył jak Bóg wie kto. Prowo bo prowo ale dobre. Też ze śmiechu się skręcam. Daję 9/10 :D

prawda prawda tak tak nasz pustaczek chyba juz wylecial przez okno bo nas opuscil i laptopka nie zabral niestety byl tesciowej do swiat moze doleci na obiadek :-)

Gość prawda prawda tak tak
no no autorko, gdzie jestes?? Jutro w sklepie rybnym będę szukać

Gość no nie no pannie się w tym
pustym łebku poprzewracało. Teściowa powinna opłacać jej rachunki za telefon, utrzymywać, ba! powinno się jej przepisać pół domu! autorka jest tak spaniała, że za samą swoją obecność w ich domu powinna dostawać kasę. 100 zł za godzinę i to minimum. Przecież to zaszczyt dla teściów, gościć taką osobistość w domu! Niczym Mozart, genialne dziecko, po co jej wykształcenie skoro urodziła się tak mądra? bez matury, ale mądrzejsza od lekarki przecież:D

Gość może autorka poszła po rozum
do głowy i podwinęła ogon. Ma za dużo do stracenia a za mało do zaoferowania, żeby sobie żądać. Myślę, że poszła pokazać mężowi swoje największe "atuty", żeby go udobRUCHAĆ, żeby jej pozwolił zostać w domu :D

Gość iiiiiiiiiiiiiii///...
bardzo dobrze robi Twój mąż, a Ty jesteś pierdolnięta!!!! i Twoja mamuśka też!!!

Gość złoty człowiek z tego Twojego
męża...ja na jego miejscu tak bym Ci wpier*,ze w podskokach bys uciekała razem z mamuśką... po pierwsze moja droga chcesz cos miec to do pracy idz i zarób pani "mondra" madrzejsza od niejednej lekarki... po drugie rownouprawnienie jest wiec jesli chcesz zeby maz Ciebie utrzymywal to najpierw Ty poutrzymuj jego.... po trzecie co cie obchodzi co robi jego matka?? ona Tobie pod pierzynke niee zaglądala wiec ty jej tez nie zagladaj po czwarte to nie Ty finansowalas jej nauke wiec nie Ty powinnas miec postawe roszczeniową... po piate nie dopuszczalne jest to,ze mieszkasz w domu obcej osoby i masz problem z tym zeby sie dolozyc do rachunkow... po szóste rusz sie nierobie do roboty i nie siedz w kieszeni meza...jesli on ma ochote swojej mamie dac pieniadze to jego sprawa nie Twoja.. po siódme pretensje miej do swoich rodziców ze sa nieudacznikami i nie maja kasy zeby Ciebie pasozycie dozywotnio finansować.... Mam wymieniac dalej?

Gość ejjjjjka
Dobre to co co jest napisane wyzej:)ale nie wymieniaj juz dalej bo autorka podkulila ogonek i juz sobie poszla heheheheehe i na cale szczescie bo przeciez ile mozna czytac te glupoty madrzejsze od nie jednej lekarki buahahahahahaha. Coz za tepak z tej kobiety.....az brak mi slow.

przeczytałam to i się zagotowałam. Mam nadzieję że autorkę wyrzucili już z domu dlatego nie pisze :D

Gość chinota
nie, raczej autorce (autorowi) skończyła się wena twórcza ;) bo dla mnie to czyste prowo ;)

Gość uderzyłbym żone jakby zwyzywał
a moją matke od kurew. Nie masz prawa, nawet gdyba ona była prostytutką.

Gość autorka poszła spać, w końcu
już końcóweczka roku szkolnego i klasyfikacja. Trzeba jakoś gimnazjum zdać:D

Gość złoty człowiek z tego Twojego
autorka pewnie teraz siedzi na allegro i szuka odpowiedniego pejczyka co by tesciowa miec czym poganiac zeby szybciej zapierdalala na jej(autorki) zachcianki... Ja bym ją na miejscu meza z domu wywaliła za uderzenie w twarz..mało tego oskarzyla o pobicie..wniosla sprawe rozwodowa z orzeczeniem o jej winie...i jeszcze zgarnela alimenty...Jej maz pewnie teraz obmysla taktyke..

Gość bidulo ty, idź do swoich rodzi
ców i na nich żeruj

Gość BRUNET CO MA 29L
ja bym wam tez wier..olil pyskate baby!

Gość nie podniecajcie sie tak
prowo na 100 proc takich ludzi nie ma na tym swiecie, przynajmniej ja nie wierze

Gość TY I TWOJA MATKA JESTEŚCIE
WYJĄTKOWYMI SUKAMI.!

Gość asertywna kobieta
ooo nastepna prowokacja

Gość asertywna kobieta
cos w stylu Ali G ogladal ktos? robil z siebie idiote przed ludzmi, ale tak potrafil inteligentnie podpuscic rozmowcow, ze tak naprawde to z nich wychodzili prawdziwi idioci podobnie w Boracie, moja ulubiona scena ..z feministkami :D boski byl..

Gość ja cie rozumiem.....
bylam dzisiaj z tesciowa na zakupach i ta pinda kupila sobie bluzeczke a mnie nic! jak to mozliwe, w zyciu sie juz do niej nie odezwe!

na pewno przyjdzie jutro z jakims prezentem i bedzie przepraszac... zawsze tak robi...ja sobie na takie numery nie pozwole!

Gość do a ja ciebie rozumiem
twoja teściowa też dobrze zrobiła! PASOŻYCIE JEDEN ;)

jak to dobrze? czemu mi tej bluzki nie kupila a sobie tak?

jak mieszkalam u mamy to mi mama kupowala, a teraz mam meza i tesciowa wiec obowiazek spada na tesciowa, chyba logiczne, nie?

Gość death_here
hahaha Ty tasiemcu jeden. tylko wyciskasz wszystko od ludzi ktorzy sie narobili