Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siódme niebo nie-nawiści

kto chce z kulturą i szacunkiem pogadać o wychowaniu?

Polecane posty

A nie dostaniesz skierowania ? Ile się czeka na takie badanie?

Te badanie to jest z krwi-w laboratorium . Znowu będzie ryk i płacz . Ja bym poszła po skierowanie,ale to się idzie na czczo,a zanim by mi lekarka wypisała skierowanie i nie wiadomo od ktorej przyjmuje to by Madzia głodna była . A badanie nie ejst drogie coś w granicach 10 zł . Ale nie wyobrażam sobie znowu tej histerii jak była w szpitalu,bo ..oszaleję :( .

aha....to może zrób USG tarczycy? tylko to jest droższe,ja płaciłam w zeszłym roku 35 zł

ja z doskoku podczytuje bo dzisiaj jest tutaj dzien ojca i zrobilam sniadanie i wyslalam malego do taty ze sniaadniem i prezentem. ale bede zagladac do Was. Niskokaloryczna - witaj. no to jakies pocieszenie ze minie :)

USG-oo .. może masz rację . Ale nie wiem,czy i tak najpierw nie trzeba z krwi . Dziewczyny może któraś z Was coś wie na temat diagnozowania tarczycy (najprawdopodobniej dziedzicznej) u dzieci ? Jakie badania ?

to jednego dnia weź skierowanie a na drugi dzień od rana idź do labolatorium. Są czynne przecież od 8 rano

No tak,no i poznam nową lekarkę,bo jeszcze u niej nie byłam, Tylko przełożyłam kartę,ale podobno jest b.fajna,bo znajomi leczą u niej dzieci .

hej, też chcę się dołączyć ... jestem z pomorskiego... mam synka 6,5 i córkę 4 latka. jestem maniakiem nowinek wychowawczych. Pewnie ze względu na wykształcenie (pedagogiczne) i nie możność realizacji, bo pracuję w biurze. Testuje na dzieciakach rożne sposoby, ale one się raczej uzupełniają niż kłócą ze sobą. Ostatnio modne są wierszyki połączone z masażem, moje dzieci bardzo je polubiły. Na początku trzymałam się ich dość sztywno, a teraz panuje u nas większa dowolność. dobrze uspokaja dzieci, budują kontakt fizyczny z dzieckiem, zwłaszcza ze starszym.

Hej dziewczyny:) ja dopiero niedawno wróciłam z pracy:( ale nareszcie w domu:) jak wam mija dzień?:)

Witam ja wróciłam nie dawno ze spacerku,bo byłam z dzieciakami :) . Teraz Maja śpi,a Madzia się bawi :). A ja się przeziębiłam :(. Mam katar,kaszel boli mnie głowa :(. Mam tylko nadzieje,że dzieci się ode mnie nie zarażą :(.

Gość nie mloda mama
witam serdecznie czy moge dołaczyc do Waszego grona ?

chyba naprawdę idę zaraz spać, moje potwory dziś mnie umęczyły.

Oczywiście że tak:) nie młoda mamo:) Moja Kinguś już śpi:) Staram się ją kłaść najpóźniej do 21 bo rano są problemy ze wstawaniem do przedszkola:(

Gość nie mloda mama
o dziekuje chetnie sie przyłacze , wiekszosc z was ma zaczernione pseudonimy wiec nie wiedziałam czy bede mile widziana ,

jak ja chciałabym mieć problemy ze wstawaniem, moje już o 6.00 na nogach. Jestem szczęśliwa jak pośpią do 7.00