Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siódme niebo nie-nawiści

kto chce z kulturą i szacunkiem pogadać o wychowaniu?

Polecane posty

Witamy wszystkich serdecznie bez względu na kolor nika :) A może się zaczernij?:) Skąd jesteś?:)

Gość nie mloda mama
ja mam 15 miesieczna córcie i fajnie pogadac z mamami o wychowaniu ,jestem tu od niedawna ale przeraza mnie kultura a raczej jej brak na tym forum

to małe są:) ja jakoś nigdy nie miałam problemu ze spaniem u Kingi:) Teraz wstaje do przedszkola o 6 rano ale jak ma wolne to spi do 8

ja po prostu ignoruję niektóre wypowiedzi a jak sobie poczytam takie to tylko się śmiać z autora

Gość nie mloda mama
jestem z bielska , postaram sie zaczernic

My staramy się być kulturalne:) Zresztą tytuł topiku mówi sam za siebie:)

Moja starsza najchętniej to by wcale nie spała, a młodsza po prostu wcześnie chodzi spać i ciężko jej to poprzesuwać.

Pamiętam jak Kinga miała jakiś miesiąc i jej się spanie poprzestawiało:( w dzień by spał a w nocy chciała się bawić:( ale powoli ją przestawiłam na właściwe tory:)

Gość nie mloda mama
mam 35 lat i tak jakos mi sie napisało ze nie młoda a faktycznie kazdy mi dosadnie mówił ze jak na pierwsze dziecko to juz nie jestem młoda

Nie ma co się przejmować cudzym gadaniem:( widocznie tak miało być:)

Z moją nie było problemów. od początku przesypiała całą noc i chodzila spać o 22.00 i jak miała 3 mc coś jej przeskoczyło i zasypia 18.00-19.00. Jak ją przetrzymamy to pośpi trochę dłużej a na drugi dzień jest to samo.

Gość nie mloda mama
no trochu jestem po przejsciach , 2 poprzednie ciaze poroniłam potem dłuzsza przerwa w staraniach ze wzgledu na przyczyne i stukneło po trzydziestce ale wcale nie narzekam

Może z tego wyrośnie....chociaż powiem ci że moja szwagierka ma rocznego synka i ma podobnie jak ty, zasypia o 18-19 a potem nie spi do 23 albo i dłużej:(

Witam mozna sie dołaczyć? Jestem z Zabrza i mam synka 10 m no prawie 11:). Mikołaj w sumie nie byl planowany bo zaszlam w ciaze w podrozy poslubnej ale teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niego:) Troche z nim przeslismy od urodzenia bo kolki, brak apetytu ze wzgledu na wade serduszka i w koncu sama operacje serduszka. Na szczescie teraz jest juz po wszystkim. Maly ma apetyt zdarzaja sie dni ze mniej zje no ale jak kazdy ogolnie nie narzekam. Jest niesamowitym urwisem aby sie rozglada gdzie mozna cos spsocic popsuc itp itd raczkuje po calym mieszkaniu chodzi przy meblach az sie boje co bedzie jak zacznie chodzic:)

Gość nie mloda mama
witaj imili no to jestesmy niedalekimi sasiadkami w koncu z bielska do zabrza nie jest tak daleko ,

Gość nie mloda mama
moja córka - Marysia

imili - będzie fajnie, będzie zaglądał do pralki, hitem jest też kibel - ile tam rzeczy może wpaść!!

No nie jest daleko:) bylam dwa razy z Bilesku , i bardzo mi sie podoba to miasto macie bardzo fajna galerie handlowa taką dużą ja chyba rozbudowywali:)

Gość matkaizona..................
a moj ma na imię Hujosław, oj przepraszam nie przedstawiłam sie, matka i zona we własnej osobie :) 🖐️

do kibelka juz zaglada nic nie daje przykrycie klapa bo sobie ja podniesie i tak zaglada i sie cieszy:) a i ulubowal sobie jak stanie przy papierze toaletowym i go rozwija:) . uwielbia psocic :) jak sie mowi ze nie wolno to ttym bardziej leci jak szalony i sie cieszy, na razie od siebie przenioslam sie do rodzicow bo maz w norwegii i juz szkod nawyrzadzal hehe oderwal listwy od paneli w progu wejscia do kuchni, a to te rogi przy ziemi od paneli,nie nadarzy sie za nim

Gość nie mloda mama
galeria sfera - tak rozbudowali ja przyznam sie szczerze ze w tej nowej jeszcze nie byłam

To może się kiedyś spotkacie na kawie:) A w Łodzi też bywacie?:)