Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeterya

MÓJ FETYSZ TO DUŻE CYCE, DAMSKA BIELIZNA, OSPERMIANIE PIERSI A WAS CO KRĘCI?

Polecane posty

chciałbym wymienić się spostrzeżeniami na temat różnych fetyszy. może ktoś też ma tak jak ja? mieszkam na wsi i od zawsze lubiłem podglądać kobiety z wielkimi cyckami waląc przy tym konia. lubię też na gołe ciało zakładać fartuch oboczy z nylonu, taki prześwitujący, zapinany, do kolan który jest noszony przez jakąś wiejską cycolinę. najczęściej mojej mamy lub babci. masturbuję się w nim i tryskam nasieniem tak by go ospermić. ostatnio namówiłem za 50 pln znajomą pijaczkę z ogromnymi cycami spod sklepu by przyszła do mnie, kazalem jej sie rozebrać tak by została się w biustonoszu i spódnicy, założyła na siebie fartuch mamy i położyła się na łóżku. usiadłem jej na brzuchu, włożyłem kutasa między guzikami fatucha pod stanik i między cyce. ona je ścisnęła od buków a ja zruchałem ją w piersi i się tam spuściłem oraz na szyję i buzię

Gość mały28
mnie kręci moja stara i jej wielkie cycory, owijam sobie jej stanikiem i walę konia, spuszczam się w ten biustonosz a czasem na jej fartuch. o wytrysku na jej cycki narazie marzę ale kto wie?

Gość mały28
nic nie bioę poprostu tak już mam i to mnie podnieca najbardziej

Gość h.j.
oj koleżko ty to masz dopiero jazdę ;p Natomiast mój fetysz to walenie konia, a dokładnie jakaś pani ze sporawymi piersiami i dużym dekoltem mi to robi w mojej fantazji.

Gość borys31
ja tez czesto walilem patrzac na kobietki z duzymi wywalonymi cycami na dzialkach,na ulicy latem,na plazach,w ogrodach,kilka takich cycolin w wieku 35-55 udalo mi sie namowic zeby mi wywalily balony,a one jeszcze mi zwalily reką i wylizaly pozniej penisa i jajka

Gość borys31
jedna z tych moich cycolin miala 53 lata i do loda wyjela zeby,miala wielkie wiszace melony,wyruchalem ją mocno w usta i w gardełko wypila sperme i wylizala mi dokladnie penisa i jajka była mezatką dziwką:)

Gość oleg
a ja mam 17 lat i jak byłem na wsi w te wakacje to bardzo się polubiłem z sąsiadką babci, w zeszłym roku owdowiała. ma ok 60 lat ale wyglada na 40. jest niska i grubszawa ale ma ogromny tyłeczek i staniki w rozmiarze 85 G!!! po pijanemu zaczęła mi się żalić i skończyliśmy na tym że zwaliła mi ręką i spuściłem jej się na cycki