Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja44233

CI CO GŁOSOWALI W I TURZE NA KOGOŚ INNEGO NIŻ KACZYŃSKI I KOMOROWSKI

Polecane posty

Gość ja44233

CI CO GŁOSOWALI W I TURZE NA KOGOŚ INNEGO NIŻ KACZYŃSKI I KOMOROWSKI.Na kogo zamierzacie głosować w II turze??I dlaczego?

Gość guuupka
Na Kaczke, chociaz nie lubie go osobiscie i jego poglądów bo ostro zacofany facet ale on przynajmniej nie sprzeda Polski tak jak PO :o i będzie wetował wetował i wetował kolejne głupie ustawy PO no Traktat Lizboński :o

Gość takijeden23
na Kaczynskiego. a dlaczego? tylko i wyłącznie- mniejsze zło

Gość tylko jkm
na janusza korwina mikke bo jako jedyny z nielicznych w tym kraju mówi prawdę o homosiach i nie toleruje pedalstwa!!!!! won z propagandą pedalską!!! won z tym pedalskim szitem!!!

Gość głosowałam na kogoś innego a
a teraz głosuje na kaczyńskiego bo lepszy kaczor patriota niż komorowski co polske zamierza wyprzedać komuna wróci z komorowskim tylko komor ładniej to nazywa i ludzie się nabierają:o

Gość guuupka
no dokladnie.. mniejsze zło i mimo ze Kaczor jest zacofany i anty nowosc dla wszystkiego to jest patriotą, a Komorowski juz podpisal dokument ze odda żydom 40 milionow zadośćuczynienia no kurwa mać:o a powodzianie nawet kasy jeszcze nie dostali a on juz oddaje kase obcym:o

Gość tru łajt nyga
na Komorowskiego - bo jak wygra Kaczyński to będzie jedna wielka kłótnia i dalej nic się w tym kraju nie poprawi, gdyż on tak jak brat będzie robił wszystko, byle na złość premierowi :O dodatkowo - co o życiu może wiedzieć taki człowiek jak on?

Gość marta23434
tylko jkm---> czy pytanie jest dla ciebie niezrozumiale???

Gość peeetit
on nie bedzie robił na zlosc premierowi tylko to dwa rozne swiaty, premier najchetniej sprzedalby polske a kaczynscy to patrioci dlatego byly klotnie bo to chyba normalne ze nie chca zeby Polska sie rozeszla po kosciach :o

Gość tru łajt nyga
kaczyński też sprzeda polske, tylko że rydzykowi i reszcie kleru :O

Gość znacie ten paradoks???
napierala... nie pójdę chyba na drugą turę :O a jak już się zmuszę to na kaczkę (fuck!!!), ładny mi wybór SHIT! dlaczego? z głupich powodów... zaoszczędzimy na pierwszej damie... bo ta od komora to musi wpieprzać ostro!!!!!!!!! nie chcę jej fundować obiadków ;) zresztą komorze też!

Gość peeetit
ta bo oni akurat cierpia na brak kasy :D

Gość peeetit
jeszcze nie wiadomo jak z wynikami wyborów i kto bedzie w II turze a juz pytacie :P

Gość a spadajcie idioci
PO dba tylko o tych bogatych, więc jeżeli jesteś zamożnym egoistą (chcesz by biedni mieli jak najgorzej, by byli dobijani opłatami wysokości ich pensji) to proszę głosuj na "bronka"

Gość a spadajcie idioci
więc jeżeli chcesz by twoje dziecko w przyszlosci nie wyladowalo na śmietniku z biedy (bo kto wie jak sie losy potoczą) radzę nie wybierać na prezydenta człowieka, który uznaje tylko przedsiębiorców i innych kasmenów

Gość ja wam prawde powiem teraz
jedyny plus bronka to ładny ton głosu

heh... widać że na żarcie im nie brakuje ;) ale jak będą w białym domku to myślisz że za swoje będą żreć? buehehe :D będą ssać ile wlezie a kaczor ma tylko kota :D a ja lubię koty ;)

czyli całe gówno tych plusów u niego:)

dokładnie kot dużo nie zeżre a żonka komora to ojojoj;)

Gość bcnbcv vbcnbv vcbchbvc
ale komor morderca zwierząt może czasem rzuci jej jakąś niewinną sarenkę do pożarcia:o

Gość do autorki nie mam nicka
Na Kaczkę - mniejsze zło.

poza tym... hipokryta... była debata to się komora z napieralem kłócił a teraz mu dupe liże ;) a kaczka się nie wdawała w zbędne dyskusje. ale też mu dupę liże hehe :D i widzicie kto powinien zostać prezydentem???? :D

Na Kaczkę. W życiu nie poprę marionetki Tuska, który wali idiotyczne gafy niemal za każdym razem kiedy się odezwie, agenta WSI, szumowiny, która zajmowała się praniem brudnego szmalu na WAT, wyłudzała kredyty itp., wyprowadziła grube miliony z wojska, który już kilka lat temu przyklepał z Peresem oddanie Żydkom 64 mld USD! (nawiasem mówiąc wiecie ile to jest forsy??? ponad 3/4 rocznych przychodów budżetu Polski! tyle PO chce im sprezentować haha :o ) Kaczor przy Komorowskim to wzór cnót 🖐️

Gość marta23434
ci co piszą tutaj że będą głosować na kaczyńskiego: dotrzymajcie słowa bo jak wygra komorowski to będzie tragedia :(

Gość ja będę głosować na Komorowski
ego, bo nie lubię skrajnych poglądów, nieracjonalnego podejścia do polityki, zbędnych (zwłaszcza negatywnych) emocji a Kaczyński, jego teorie spiskowe i czepianie się wszystkiego, miłość do kleru jak mu jest politycznie potrzebny (przypomnijmy, że Rydzyk nazwał Kaczyńską czarownicą i jakoś żadna z Kaczek nawet nie pisnęła, że mógłby przeprosić, nadal wchodzili mu w odbyt), to, że jest się gotowy zbratać nawet z Samoobrona i LPRem, żeby tylko sie dorwać do władzy, po prostu mnie wkurwia. Uważam też, że człowiek, który nie ma życia prywatnego, rodziny, przyjaciół, który jest chory na politykę i nawet kilka tygodni po śmierci brata i jego żony ma parcie na wybory, nie powinien pełnić ważnych funkcji w państwie, bo brak mu dystansu. Uważam, że to durne, żeby kolejny prezydent był backap copy poprzedniego:O Tak czy owak Kaczyński ma przesrane, bo czy zostanie prezydentem czy nie - PiS będzie sie miał kiepsko. Jeśli zostałby prezydentem, wszystkie kłótnie powróciłyby ze zdwojona mocą, bo Jarosław jest bardziej zajadłą i karykaturalną wersją Lecha, a juz tamten był upierdliwy:O PiS to typowa partia wodzowska z wyraźnym liderem. Prezydent musiałby się zrzec funkcji szefa partii. I kto by został nowym liderem? Tam same matołki. PiS bez lidera nie ma sensu. Tak czy owak jak ludzie zapomną o Smoleńsku, nie wróżę Kaczyńskiemu dobrej przyszłości. Tym bardziej, ze reaktywował się elektora lewicowy. To ludzie, którzy mają dość klechów, mieszania się polityków do moralności, sposób o in vitro, chcą, zeby się państwo zajęło kwestiami socjalnymi i prawnymi, nie naprawianiem świata. I takie podejście jest mi najbliższe w sumie. Liczy się przyszłość, nie przeszłość.

Gość jtujtut
Wolę ewentualne kłótnie niż to zapyziałe towarzystwo wzajemnej adoracji jak PO i pseudolewica. Głosuję na Kaczyńskiego.

ja będę głosować na Komorowski ---> w Polsce akurat przeszłość jest kluczowa dla przyszłości. Niewielu wyborców to rozumie, i z tego właśnie powodu jeszcze długie lata będzie trwał tutaj ten sam burdel, jaki mamy od 20 lat 🖐️

Gość kasik1212
Ja na Kaczynskiego!!!

Gość gordon brown
ja bede glosowac na Komorowski! widac ze pewnie z Londynu pisze, i jaka politycznie poprawna, nienawisc do religii i kleru. A NIE NAUCZYLI TAM JAK SIE PISZE BACK UP,,,,,,,,,,,,TO NIECH SIE NAUCZY A NIE WYSKAKUJE Z ANGIELSKIM NA POZIOMIE WOG-3/4. ZROZUMIALA!!!!!!!!CZY JESZCZE COS DODAC?

tak oczywiście... kaczka to wcale nie jest najlepszy pomysł ale kurde... ale to jak już ktoś wyżej pisał MNIEJSZE ZŁO!!! komora na prezydenta? spierdalam z tego kraju i wracam się zorientować za 5 lat czy można wracać ;)