Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja44233

CI CO GŁOSOWALI W I TURZE NA KOGOŚ INNEGO NIŻ KACZYŃSKI I KOMOROWSKI

Polecane posty

Gość grasczka
Obojętnie kto byle nie Kaczor. Wszyscy gadają, że kościół się wpieprza, jak on zostanie prezydentem to dopiero będzie średniowiecze! No i nie będzie pierwszej damy, nie będzie in vitro. Nigdy nie zagłosuję ta tego starego zatwardziałego kawalera!!!!!!!! Nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kokoszaanel
osz kuzwa, juz nie pamietacie jak jeszcze niedawno wszyscy byliscie zawiedzieni rzadami PiSu i Kaczynskich? Po tragedii w Smolensku wszystko sie cudownie odmienilo i nagle Jarek Kaczynski jest wielki. Nie pamietacie, ze Jarek jako premier sie nie sprawdzil i wylecial z hukiem, a teraz chycecie go zrobic prezydentem. Glosujcie jak chcecie, a potem bedziedzie znowu zalowali. Ja naszczescie nie mieszkam w tym zacofanym kraju i bede sie smiac jak Kaczynski zostanie prezydentem.

Gość to dla was ja
przeczytajcie, bo może dziś was to nie dotyczy ale jeśli kiedys bedziecie chcieli mieć własne dzieci, może być problem :(

Gość bede glosowac na Bronka
Zastanawia mnie jedno. Lech Kaczynski mial bardzo slabe poparcie, zaledwie kilka procent bylo zadowolonych z jego prezydentury :O Co sie zmienilo w Kaczynskich i Pisie??? Bo chyba cos przeoczylam :(

Gość kokoszaanel
Kaczynski ma najwieksze poparcie u mieszkancow wsi, a to chyba o czyms swiadczy. Ciemnota i zacofanie - najwaznieszy kosciol i tradycja.

Gość fikkksa
kurwa mam nadzieje, że on nie wygra, jak to czytam to włosy mi dęba stają. Ludzie! w innych krajach nawet refundują te zabiegi, Polska będzie ewenementem.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MŁODZI IDŹCIE NA WYBORY ŻEBY KACZOR NIE WYGRAŁ I ŻEBYŚMY NIE MUSIELI BAĆ SIĘ KLERU ŻEBY TYCH PEDAŁÓW I PEDOFILI!

Gość jukich
ciemnotę to wy tu wciskacie!!!!! Ja jestem młodym ale myslącym człowiekiem dlatego moim kandydatem jest będzie człowiek prawicy a więc Kaczyński... Nie wyobrażam sobie żebym mogła zagłosować na komarka....za wiele widziłam przez ostatnie tygodnie. A wy co agitujecie żeby głosować na Po to chyba nie macie świadomości co czynicie

Gość tylko Kaczyński
nie wciskajcie ciemnoty! jestem z Wrocławia, wykształcenie wyższe i wszyscy moi znajomi głosują na Jarka!nie puszczajcie propagandy, ze na PIS głosują tylko ciemne wieśniaki.Gówno o polityce wiecie dlatego chcecie oddać kraj w ręce sprzedawczyka Tuska i jego marionetki

Gość fikkksa
Poczekajcie jak będziecie kiedyś mieli problem z płodnością to inaczej będziecie śpiewać ale wtedy może być za późno

Gość facet lat 39
wystarczy nie skrobac sie za młodu a z płodnoscia problemu nie bedzie

Gość facet lat 39
Tylko oszusci głosuja na Komora ja widze wsrod znajomych kto na KOMORA głosował

Gość milenaaaaaa
facet lat 39 zgadzam sie

Gość Komorowski
w pierwszej turze głosowałam na Korwina, bo jedynie on mówił moim zdaniem konkretnie i sensownie. Druga tura to dla mnie koszmar jakiś, ale z dwojga złego wolę komora, niż kaczyńskiego. Dlaczego? Nie lubię ludzi dla których słowo nic nie znaczy, którzy zmieniają poglądy jak rękawiczki tylko po to by uzyskać to co w danej chwili jest im potrzebne, nie lubie oszustów i obłudników zarzucającym każdemu wrogowi agenturalność (a nawet ludziom którym powinien dziękować bo bez nich byłby po prostu nikim) Nienawidzę jak psów ludzi którzy nie mają honoru ale za to najgłośniej krzyczą o patriotyzmie i miłości do ojczyzny. Taki jest kaczyński, Lech to było przy nim małe piwko, jak ten się dorwie do władzy to dopiero się zacznie. Wciąż będziemy dupą europy..

Gość Komorowski
"Zastanawia mnie jedno. Lech Kaczynski mial bardzo slabe poparcie, zaledwie kilka procent bylo zadowolonych z jego prezydentury Co sie zmienilo w Kaczynskich i Pisie??? Bo chyba cos przeoczylam " Nic się nie zmieniło to poprostu niemyślący ludzie podobni do swojego kandydata zresztą, słuchają radia i tv i wierzą w każde słowo, jak kaczki w tv były złe to poparcia nie było, jak kaczki są dobre i nieszczęśliwe to hop hop do urn na jednej nodze. MAcie racje popierajcie swojego dziobatego, to człowiek waszego pokroju i nie jest to komplement. Niech nawet wygra, będzie 5 lat płaczu i znowu dowiemy się że nikt na niego nie głosował.... tak było przecież z lesiem.

Gość Komorowski
"A co było żenujące w tym, że Jarek był premierem" Ludzie czy wy macie amnezję? Sam fakt sprawowania władzy przez braci bliźniaków był żenujący, bo Jaruś zarzekał się że jak Lech zostanie prezydentem to on nie będzie startował na tak poważne stanowisko. Żenująca była współpraca z samoobroną, popieranie leppera i innych "światłych" ludzi typu giertycha, rząd był przez pewien czas obozowiskiem troli!

Gość leśnik-na
W 1-szej turze glosowalam na Napieralskiego, druga tura to porazka, z checia bym nie poszla. Jeden lepszy od drugiego. Chyba oddam niewazny glos-przynajmniej sumienie bede miala czyste ze sie nie przyczynilam do takiego wyboru :p

Gość gdy rozum śpi to
Jak wygra Bronek ,grożą nam rządy jednej parti a to może być tragiczne dla Polski.Platforma nie rządzi naprawde oni sie bawią polityka,oni są u władzy tylko dla włsnych interesów.Dzis słyszałam że Tusk rozdał wysokie nagrody swoim urzędnikom,do 15 tys. zł ,podobno to jest niezgodne z prawem.Tyle ludzi nie ma pracy żyje w ubóstwie albo ostatnie powodzie ,ludzie do tej pory nie dostali nic poza obietnicami.Puknijcie się w głowy i ratujmy Polskę przed platformą,póki jeszcze jest co ratować.

Gość kasik1212
Ja oczywiście na J. Kaczyńskiego.

Gość hjghjh
Matkooo , tyle pieniedzy na nagrody dla posranych urzedasow! Tusk Ty idioto.. a powodzianie?

Gość prawiczek z kafeterii nl
Nie zamierzam głosować w drugiej turze bo obaj kandydaci są z partii prawicowych które wymieniają się posłami i pomysłami a w TV robią niby walkę :)

Gość zawsze głosuję na JKM...
w drugiej turze głos na Kaczyńskiego , Premier Donald Tusk w dwa lata powiększył dług publiczny o około 200 miliardów złotych, co w przeliczeniu na dolary oznacza grubo ponad 30 miliardów rocznie. W tej chwili dług publiczny Polski oscyluje wokół 700 miliardów złotych, powiększając się z szybkością około 1700 złotych na sekundę. W przeliczeniu na złote grecki dług publiczny wyniósłby 1140 miliardów, ale przecież nasi dygnitarze w tej sprawie nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa.

Gość Wredzioch78
W drugiej turze zagłosuję na Kaczyńskiego. Prawda jest taka, że żaden z nich nie jest wart miana prezydenta. I żaden z nich zbyt wiele nie zrobi, choćby nie wiem jak obiecywał. Ale wybieram Kaczyńskiego, bo to człowiek z charyzmą, który potrafi się jasno wyrażać i na temat. Jak słyszę w telewizji Komorowskiego to szczerze mówiąc, niewiele rozumiem z tej paplaniny. Gada tak od niechcenia. A w dodatku nie chcę, aby krajem rządziła jedna partia. Gdzie ta Irlandia, co obiecywało PO? :o

Gość dasfasfsda
głosowałem na olechowskiego, m.in. żeby pokazać mediom że mam w dupie ich propagande i manipulację teraz pewnie zagłosuje na "mniejsze zło" w postaci kaczki bo: -komorowski poluje. czy normalny człowiek dla rozrywki zabija zwierzęta i jeszcze mówi że to romantyzm?? -żona komorowskiego wygląda jak wygląda i wstydziłbym się pokazywać ją za granicą -komorowski naprodukował dzieci jakby oszczędzał na kondomach i próbuje mi wmówić, że powinno się go za to podziwiać, a ludzie, którzy nie chcą przyczyniać się do przeludnienia ziemi są nienormalni

Gość w drugiej turze..
zagłosuje na Kaczora bo marionetka Tuska bredzi cos bez sensu i to mnie wkurwia , JKM to jest mój idol , szkoda że motłoch nic nie kuma i głosuje na komuchów

Gość jakby Twój idol usłyszał
to westchnąłby ciężko, że nawet zagorzali fani nic się od neigo nie uczą.

Gość Larysssaaa
Komorowski - mniejsze zło. W I turze głosowałam na Napieralskiego.

Gość ja takze
na Kaczyńskiego! Głosujmy na Kaczyńskiego, bo jak Po zacznie rządzić to bedzie JEDNA WIELKA PORAŻKA !!!!