Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja44233

CI CO GŁOSOWALI W I TURZE NA KOGOŚ INNEGO NIŻ KACZYŃSKI I KOMOROWSKI

Polecane posty

Gość mpele mpapaleko
A ja chciec glosowac na czarny prezydent!!!!! Czemu nie mozec byc czarny prezydent dla polakow bo byc czarny i ja nie chciec miec bialego prezydenta ale czarny. Bialy prezydent to jest rasizm, a ja jestem czarny wiec wy byc rasisci i wy mi placic odszkodowanie, bo ja nie chciec mieszkac w Polsce obok rasistow Polakow ktorzy nie chciec czarny prezydent zeby byc.

Gość ijuhbvf
Ale z was zjeby ze glosujecie na Kaczora... Zeby wam to kurwa na zle wyszlo jak wygra i zebyscie potem pluli sobie w brode idioci!!!!

Gość kiedy zakute pały zrozumiecie
że nie ma czegoś takiego jak mniejsze zło, jest tylko manipulacja.

Gość do jakby twój idol
nie jestes koleś na bieżąco , JKM powiedział w wywiadzie że nikomu ze swoich wyborców nie może radzic na kogo głosowac w drugiej turze.

Gość wielbiciele Tuska..
może wpiszcie sobie w youtube hasło nocna zmiana i obejżyjcie swojego cudotwórce w akcji , a potem zainteresujcie się troche swoim idolem to sie lekko zdziwicie , to samo dotyczy komoruska.

Gość srv.sys.exe
Komorowski z tego co przezylem w Europie to widze ze Zachod jest dupa a Polska przodem, dlatego wszyscy normalnie myslacy ludzie i odczuwajacy jakis patriotyzm powinni glosowac na kaczynskiego, za wyjatkiem Ciebie bo przeciez jestes pozyteczna idiotka wiec spierdalaj i byc pozyteczna w ANglii, dadza ci tam medal za propagowanie marksizmu fuck you wog!

Gość Komrowski bo
kaczka ma dokladnie wszystko w d., oprócz władzy. Zero honoru i dotrzymywania słowa. Raz z Lepperem, raz z Oleksym, raz z Rydzem, co mu wyzwał bratowa od czarownic.Byle Alleluja i do przodu. Komor przynajmniej sie nie zmienia co 5 minut.

Gość Komor...
się nie zmienia bo tu ma dobre koryto

Jeśli wygra Komorowski to biada nam.. co wymyśli sobie PO to wejdzie w życie bo nie będzie miał kto się sprzeciwić bo i prezydent i premier z PO.. a pierwsze co nas wtedy czeka na cenzura internetu! ;O

Gość gorący i żarliwy POzwolennik
głosowałem na Tuska ale go nie sklasyfikowali

Gość mentosss
I jak tu nie isc na wybory skoro kaczor ma takie poparcie? Ludzie nie pozwolmy by by drugi kaczor wygrał, ten jest jeszcze gorszy od swojego brata!