Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja44233

CI CO GŁOSOWALI W I TURZE NA KOGOŚ INNEGO NIŻ KACZYŃSKI I KOMOROWSKI

Polecane posty

Gość moj kandydat...
napieralski. dlaczego? bo nie jest komorowskim ani kaczynskim. w sumie zaluje ze nie zaglosowałam na korwina.. to cale pieprzenie zeby pozabijac gejow... tiwi zrobilo ludziom wode z mozgow... powyciagali z kontekstów.. ehh i telewizja ma byc bezstronna... jasssne. szkoda ze dowiedziałam sie po czasie... ale i tak nie mial szans. na 2 ture sie nie wybieram, tak stierdzilma po przeczytaniu tego.... http://prawo.gazetaprawna.pl/komentarze/428286,rybinski_niewazny_glos_ma_znaczenie.html

Gość buuuuu:(((
jasne ze mial szanse, mlodziez glosowala na niego:) to nie prawda ze pozabijalby gejow :o mowil tylko ze wqrwiaja go parady i afiszowanie sie z orientacja a poza tym jego nie obchodzi kto z kim i w co;) jana korwina glosowalam:)

Gość ja będę głosować na Komorowski
nie z Londynu, tylko z serca Polski:P Śpiąca jestem i ie chce mi się pisać tego, co piszę:O Przeszłość nie jest kluczowa nigdy. A historia jest nie do ustalenia, jest narzedziem propagandy i obiektem sporu zawsze. Bo jak się popsuje pralka i sąsiad sąsiada zaleje, to zawsze data 16 maja będzie dla sąsiada z dołu datą zalanie mieszkania a dla tego z góry datą rozwalenia pralki. Historię ustalają ludzie- radząc między sobą, jaka wersja odpowiada większości, opierając się na danych, jakie posiadają. A jak wszstkim wiadomo, ludzie sa bardzo omylni. Nigdy nie opieram swoich poglądów i nie podejmuję decyzji dotyczących mojej przyszłości (zwłaszcza finansowej i socjalnej) na podstawie niepewnych danych, czy wręcz danych, które z założenia musza być nieprawdziwe🖐️

Gość znacie ten paradoks???
eh ignoranci... przeszłość ma ogromne znaczenie... historia uczy... bo historia się powtarza. elektorat komory tego nie wie :D ale połowa Polaków to banda przygłupich wykształciuchów... no cóż :D

Gość polowa nie poszlaaaa
egzakly🖐️

Gość znacie ten paradoks???
szkoda, że połowa nie poszła bo gdyby poszła to komora leżałby i kwiczał bo widocznie nie poszli bo nie mieli na kogo głosować :O ale mikiego to ładnie media olały... jego wyborcy czują się urażeni. banda perwerów!!! zajszczane media :O czwarta władza w końcu nie ;) kto mediom obieca ten może liczyć na rozgłos. tv jest pod po-osami. a mikke może liczyć tylko na prasę ;)

Gość tylko na komorowskiego...
po pierwsze mam alergie na koty...po drugie nie toleruje ukrytego homoseksualisty...którym jest Kaczynski (nie ma żony ale ma kota, nie ma domu ale mieszka u mamusi...)..Gdyby sie otwarcie przyznał to co innego... juz dosc robienia przez kaczynskich posmiewiska z Polski...juz zapomnieliscie jak cały swiat sie z nas smial ze prezydent i premier wygladaja identycznie?? Teraz maja sie smiac,ze pierwsza damą jest kot?

Gość HighHO
Na J. Kaczyńskiego. Bo w obecnej sytuacji monopol jakiejkolwiek partii też w kontekście bezpartyjnej prezydentury która jest taka tylko w teorii nie będzie dobry. Co do niego to mam jasność przynajmniej odnośnie kwestii komunalizacji czy prywatyzacji służby zdrowia-bo chce zabiegać o wsparcie dla prywatnych placówek ale tworzonych od początku przez prywatnych właścicieli. Nie chce zaś prywatyzowania państwowej służby co nie jest nadal jasne w przypadku kontrkandydata. Jeśli odda się komunalizując mienie samorządom to można coś takiego sprzedać też chyba że ustawa tego zakazuje. J.Kaczyński miał wg najlepszy występ w debacie bo mówił o sprawach jakie de facto Prezydent może uczynić korzystając ze środków które przyznaje mu prawo. Pozostali zaś popłynęli nurtem kampanii parlamentarnej bo mówili o zmianach jakie może dokonać partia mając większość. Ma rozsądne podejście do zamknięcia sprawy misji w Afganistanie. Poza tym w drugiej turze tylko co do niego mam pewność że zawetowałby ustawy podnoszące podatki co uderzyłoby w małych i drobnych przedsiębiorców i tylko On ich rozwoju myśli poważnie nie dając palmy pierwszeństwa wielkim koncernom. Jest konsekwentny w sprawach polityki zagranicznej i na pewno będzie w stanie pójść na więcej kompromisów(uzasadnionych i rozsądnych) w sprawie ustaw z platformą niż jego konkurent w co wielu trudno uwierzyć ale ja to dostrzegłem widząc jaką kampanię robi jego kontrkandydat a nawet jaki jest po jej pierwszej fazie gdy nie chciał nawet teraz rozmawiać z Kaczyńskim. Moje poparcie bierze się również dla niego z przekonania że nie pójdzie po bandzie w sprawie wejścia do strefy euro kiedy niewiadomo tak naprawdę czy w ciągu najbliższych kilku lat to dobry pomysł chyba że będzie można to zrobić bez większych strat. Ostatnio zniechęciły mnie też do po rewelacje że pracuje nad ustawa w ramach której cba może gromadzić dane tyczące się chorób i leczenia obywateli czy preferencji seksualnych(o czym za pis nie było mowy i to jest dziwne)jak i zobowiązanie do udzielania gwarancji finansowych w ramach kryzysu innym krajom gdy nie mamy kasy i myślę że to się powinno powstrzymać stąd poparcie dla J.K.

Gość W drugiej turze nie zagłosuje
na Komorowskiego. Dla mnie to facet tępy, o wyglądzie wieśniaka a ton głosu i dykcje ma PRL-elowskiego 1 sekretarza.. :D No i ta jego słonica żona. :O Taka para prezydencka to kompromitacja kraju.. :O Precz z komuchem komorowskim !!!!!!!!!!!!111

Gość bessa...
ja nie rozumiem tych, co glosowali w I turze na kogos innego, niz Kaczynski lub Komorowski, przez nich bedzie ta beznadziejna druga tura, przeciez wiadomo bylo od poczatku, ze nikt inny nie ma szans

Gość HighHO
A byłbym zapomniał. Poprę też J. Kaczyńskiego bo nie chciałbym się znaleść w gronie takich idiotów jak wyborca i autor postu z godziny

Gość l.i.bl
glosowalam na JKM 🌼 teraz Kaczynski, bo na Komora patrzec nie moge, a co dopiero go sluchac :(

no dokladnie.. mniejsze zło i mimo ze Kaczor jest zacofany i anty nowosc dla wszystkiego to jest patriotą, a Komorowski juz podpisal dokument ze odda żydom 40 milionow zadośćuczynienia no k**wa mać a powodzianie nawet kasy jeszcze nie dostali a on juz oddaje kase obcym } Smutny obraz.. :o

Gość huytyyfg
na kaczyńskiego nie chcę żeby władzę sprawowała jedna partia,to tak jak totalitaryzm,Tusk będzie miał wolną rękę i sprzeda wszystko

Oddam głos nieważny. Tutaj nie ma mniejszego zła. A głosowałam na Napieralskiego.

Gość lsfhslkfhlkahf
Mniejsze zło czyli Komorowski. Chcę normalnej Polski, a nie zacofanej. I normalnego prezydenta, który rozmawia z innymi, a nie kłóci się. I dobrych stosunków z pozostałymi krajami, między innymi z Rosją. I nie nabiorę się na smutne oczy Jarka. Chociaż wczoraj były już wesołe.

Gość lsfhslkfhlkahf
Widziałam co wyrabiał Lech z Jarkiem. Gorzej już nie będzie. I nie piszcie takich argumentów, że Komorowski to marionetka w rękach Tuska. A Lech to niby czym był?

A Lech to niby czym był? } Nie był marionetką w rękach "Mira", "Rycha" czy innych kolesi.

Gość lsfhslkfhlkahf
Był marionetką w rękach swego brata, który teraz wbrew temu co mówi chce kontynuować swoją misję, a nie misję Lecha.

Gość polka z zamiłowania
do Myrevin Lech był marionetką w rękach swojego brata i Rydzyka! Ten ostatni pluł mu w twarz a Leszek udawał, że deszczyk kropi. Głosowałam i będę głosować na Komorowskiego. W poprzednich wyborach głosowałam na Tuska! Dla mnie Kaczki są pośmiewiskiem całego świata!

Gość calcium 300 mg
No własnie nie jest mi dobrze! Bo Kaczka wszytko wetowała. Skupił się Leszek na swoich własnych niechęciach i wykłócał się jak przekupka o wszytko zamiast skupić się na pracy dla państwa! I to jego wieczne włażenie w dupę Stanom Zjednoczonym. :O Miałam jednego Kaczyńskiego przez jedną kadencję. Nic się w kraju nie poprawiło. Powtórki nie chcę.

No ja niestety jestem bardziej niezadowolona z rządów pana Tuska, niż z prezydentury Kaczyńskiego..... Pan Tusk obiecywał gruszki na wierzbie.... a jest coraz gorzej, i niestety nie jest to wina ś.p. Kaczyńskiego...... Proszę, powiedz co takiego Pan Tusk chciał dobrego dla Ciebie zrobić, a na co nie pozwalał mu P. Kaczyński ???? Praca dla Państwa ??? Jak PO pracuje dla państwa ???? Ja bardzo chetnie poczytam

Gość ci co tak opluwaja
kaczynskiego,myla sie tak jak sondaze TVN-u,zacznijcie myslec,nie tylko powielac medialna papke

Gość głosowałam na Napieralskiego
a teraz wybiore mniejsze zlo czyli Kaczynskiego. A Komorowski nie pasuje mi politycznie no i sztuczny jest, cos w nim mnie odpycha.

Gość xsxdssss
wiecie co czytam was i wlos mi sie jezy rozumiem ze mohry na Kaczora glosuja ale mlodzi ludzie? Gdzie wy rozum macie ? Skoro moi rodzice i tesciowie wiedza ze z Jarka nic nie bedzie to chyba sie orientuja w sytuacji co? Poza tym Jarek nic nam nie zagwarantuje jemu chodzi tylko o to by wygrac mania posiadania