Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja44233

CI CO GŁOSOWALI W I TURZE NA KOGOŚ INNEGO NIŻ KACZYŃSKI I KOMOROWSKI

Polecane posty

Gość paaiaati
no jak w tym kraju ma byc dobrze jak ludzie ida na wybory kieruja sie jakims glupim uporem Komorowski nei bo ma cos wspolnego z P prezydent to urzednik wiec Komorowski to bedzie wykonywal swoj urzad tak jak teraz spoko a Jarek juz byl premierem i to bylo zenujace

Gość azazaazazz
tylko Kosciol bedzie zachwycony jak Kaczor wygra wstyd zeby Kacyznksi przzeszedl ten czlowiek prawie przed emerytura nic dla nas nei zrobi

co to znaczy wykonywać "spoko" urząd prezydenta, tak jak teraz wykonuje go Pan Komorowski...... Czy ty faktycznie masz świadomość jak ten urząd jest obecnie sprawowany???? A co było żenujące w tym, że Jarek był premierem ??? Bo samo powiedzenie "żenujące" nie rozwiewa moich wątpliwości.... i nie pisz proszę, że kryptogej, że ma kota, że mieszka z mamą, że nie ma konta.... Chodzi o urząd faktycznie wykonywany, co złego stało sie dla Ciebie za czasów jego urzędowania? Co dobrego dla Ciebie zrobił Tusk, w czasie swoich rządów???

Gość głosowałam na Napieralskiego
Każdy może głosować na kogo chce, a niby dlaczego miałabym głosować na Komorowskiego? Sejm , senat wiekszoscia nalezy do PO a co to będzie jak dojdzie jeszcze prezydent.

Gość paaiaati
karygodne prosze bardzo 1 października tegoż roku, w trakcie powyższego kryzysu rządowego, na wiecu poparcia dla jego partii w Stoczni Gdańskiej przyrównał przeciwników rządu do funkcjonariuszy ZOMO, którzy w czasach PRL tłumili protesty robotników. Sygnatariusze porozumień sierpniowych, w tym Lech Wałęsa, wystosowali otwarty list, w którym napisali: Niech Pan cofnie to oskarżenie, wycofa się ze słów, które ranią wielu Polaków[1

Gość paaiaati
Po wyborach 2007 Był liderem listy Prawa i Sprawiedliwości w wyborach do Sejmu VI kadencji w okręgu warszawskim. W trakcie kampanii Julia Pitera publicznie zarzuciła mu, że dwa lata wcześniej próbował szantażem skłonić ją do głosowania za udzieleniem absolutorium Lechowi Kaczyńskiemu, pełniącemu wówczas funkcję prezydenta m.st. Warszawy

paaaiaaatiii nie chodzi o "słowne" potyczki, bo akurat tych wszystkie opcje polityczne popełniły tyle, że do rana można sie licytować, czyja była gorsza...... chodzi o rzeczy fakttycznie popełnione....

Gość Morrkkks
poza tym ze jedynym jego celem jest opozycja wzgledem wszytkiego nie poodba mi sie fakt ze po stracie najblizszej rodziny kiedy kazdy normalny czlowiek ma zalobe ten sie stra o fotel prezydenta i nie ma z tym zadnego problemu WYKORZYSTYWANIE OSOBISTEJ TRAGEDI TO JEST KARYGODNE

Teraz macie mniejsze zło, a nie w I turze. Na Korwina Mikke. Fałszerstwo!

Gość paaiaati
no jak o rzeczy popelnione to nei chodzi o slowa po prostu ten czlowiek nei umie zajac sie czyms konkretnie tylko weszy bedac premierem wkolo kogos odwolywal zastepowal i tp a nei zajmowal sie sprawami Polakow wiec nie rozumiem dlaczego uwazacie ze cos sie zmieni nic naprawde nic ale ja naprawde sie tym jzu nei przejmuje wyjezdzam z tego kraju bo to jest dla mnei straszne co spoleczenstwo wyprawia

w którym momencie "tragedia" została wykorzystana w celu kampanii ??? tylko dlatego, że kandydował ??? proszę Cię..... napieralski też miał nie kandydować, chciałam przypomnieć...... czy zrobił to, aby ludzie myśleli o nim ciepło, bo był z partii, z której kandydował Szmajdziński.... tragicznie niestety zmarły ?? Proszę, nie licytujcie się na takie tematy.....

Gość paaiaati
do Francji jade nei mam sily na ten kraj tu sie nigdy nic nie zminie niestety

Gość w tym kraju żyję......
i chcę poczuć,że mam coś do powiedzenia dlatego będę głosować wyłącznie na Kaczyńskiego-patriotę,któremu jeszcze zależy na Polsce jako ojczyżnie,a reszta to bagno i sprzedawczyki!!! Dlatego tylko i wylącvznie Kaczński!! Przez ostatnie tygodnie czułam sie tak jakbym żyła ww nieswoim kraju Po robiła co chciała ,obsadzała stanowiskami swoich ludzi na chama-bo wcale tego nie musieli robić. Chcę na powrót poczuć,że Polska tp moja ojczyzna i że jej ;los jest prezydentowi nie jest obojetny dlatego zagłosuję na P.Kaczyńskiego. Ale jak tak wielu bezmózgowców będzie głosowało na K.B to niestety ten bęcwał może wygrać

Gość w tym kraju żyję......
dokładni rząd Tuska sieje spustoszenie,a co to dalej będzie.........

Gość ludzie..........
zacznijcie mysleć!!!!!nie widzicie co sie dzieje w kraju????Jesteście aż tak slepi??? nawet nie wiecie jaki los szykujecie nam i swoim dzieciom.Będzie komuna i nic więcej..do tego komar wprowadzi cenzurę na internet i mordy w kubeł ludziom zobaczycie...głosujcie tak dalej ciemny narodzie

Gość bukaa
Dlaczego uparcie twierdzicie, że trzeba głosowac na nieudacznika? Kaczyński wszystkim wmówił, ze człowiek uczciwy nie ma nic, natomiast ci wszyscy, którzy do czegoś doszli to oszuści i złodzieje. Zupełnie tak, jakby pracą nie można było nic osiągnąć. Tymczasem ten człowiek zarobił w swoim życiu ok. 1,5 miliona i nie ma nic! Co zrobił z tą kasą? Uważacie, że powinno się powierzać jakies funkcje człowiekowi, którzy nie potrafi gospodarować nawet własnymi finansami?

Gość bukaa
Co do powrotu komuny to raczej Kaczor ma lewicowe poglądy - oddać bogatym dać biednym. Najpierw piszecie, że Komorowski dba tylko o bogatych, a potem, że wprowadzi komunę. Poziom wiedzy co poniektórych jest żenująco niski. :p

Gość jukich
buka-ty jesteś typem bezmózgowca....niestety tobie już nic nie pomoże

Gość jukich
bukaa- a twój poziom wiedzy to jest dopiero żźenująścy bo wcale go nie ma widać po tym jakie głupoty piszesz

Gość bukaa
Jakieś argumenty, proszę. Niestety, typowy poziom dyskusji pisiorów - zamast napisac coś mądrego - obrażanie osób o innych poglądach :p Ale jak się ma idola, który myli "kwestować" z "kwestionować" oraz mówi "wyprowadzać wnioski" zamias "wyciągać wnioski", to czego się można spodziewać :D :D

Gość ale wy jestescie glupi
glosujcie na kogo chcecie. ja nie ide na te denne wybory. dla mnie obaj kandydaci to kompeltne niepowazni ludzie nie majacy sprecyzowanych programow politycznyuch. zostana prezyenetem "dla sukcesu" i tyle. mikke lub napieralski mieli juz barzdiej konkrtene plany co do polski. szkoda ze glos dwoch meneli spod monopolowego jest silnijeszy niz jednego czklowieka wyksztlconegio i majacego pojecie o kkraju i polityce.

Gość ----=====
Na Bronisława Komorowskiego..... tylko i wyłącznie. Ja wygra Kaczor będzie dramat:o

Gość bede glosowac na Bronka

Gość Na KOmorowskiego
Bronisława również. Ci co głosują na Kaczora to wieśniaki.

Gość Pan Tadeusz...
KOmorowski nie jest może rewelacyjnym kandydatem, ale o niebo lepszym niż Kaczor. dajcie spokój poplecznicy pisu :o

Gość pomarranczzz:)
za czym ta kolejka:D

Gość anja_0000000
tylko debile głosują na Kaczora - FANATYCY! KOMOROWSKI RULEZZZ.:)