Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubamenda

Rzuciłem palenie i przytyłem 15 - 20 kg !!!!!

Polecane posty

Gość grubamenda

Już jakieś pół roku nie pale, ale zamiast papierosa sięgam po coś do jedzenia. Chce wrócić do mojej poprzedniej wagi 80 kg. Paliłem 4 lata bez przerwy obecnie mam 18 lat. Uczęszczam do szkoły mała mieścina nic nie ma próboje biegać, ale po paru minutach zdycham. Dwa miesiące wakacji spróboje to zrzucić. Może macie jakieś propozycje diety dla gościa 1.93 wzrostu - 100 kg wagi. O ruch zadbam sam, bieganie + basen codziennie wieczór rowerek, może czasem jakiś grzeszek gdzieś na piwo. To jeżeli ktoś zna jakieś dobre diety to niech pisze. Dzieki

Gość Maniusiowataaa
Witam ja tez rzucilam palenie jakos 4 lata temu tez przytylam teraz musisz sie ograniczac i zaczac cwiczyc i jesc zdrowo

Gość grubamenda
ale 15 kilo przytyć przez pół roku!!!

Gość Maniusiowataaa
tak to normalne

Mam 176 cm wzrostu i 74 kilo wagi. We wrześniu ubiegłego roku ważyłem 85 kg. NIe stosuję żadnej diety. Jedyne co zrobiłem używam słodziku zamiast cukru i dużo ćwiczę. Tyle. 🖐️

Gość grubamenda
żeby waga wróciła do normy to jarał bym od nowa bo wyglądam jak świnia...

Gość Maniusiowataaa
musisz sie wziasc za siebie cwicz i jedz zdrowo unikaj chleba bialego slodyczy gazowanych napoi tlustych potraw jedz wiecej warzyw i siegaj po nie lub po gotowane rzeczy

Gość grubamenda
dzieki może sobie poradze :]

Gość ja rzucilam palenie
i schudlam z 10 kg :P moze dlatego, ze zamiast po zarcie siegalam po wode za kazdym razem jak mi sie palic chcialo :P

Gość Maniusiowataaa
dasz rade :) trzeba chciec rzucenie palenia to juz duzy sukces :) gratuluje

Gość mam 90 kg
facet poniżej 85 kg to nie facet tylko popierdółka jeden szczał i taki szczurek pada na glebę diety nie stosuje bo to dobre dla bab :)

Gość Właśnie rzuciłem(nerwo0wo)
a ja mam 75kg, wyłapał byś pare hibów,zanim byś się zoriętował co się dzieje,nie mówiąc już o reakcjii, może doszło by do ciebie,że wpierdoliła ci popierdułka.

Gość gość
ja rzuciłam palenie ponad 3 miesiące temu i nie przytyłam ani grama. Bardzo tego pilnuje bo doskonale wiem jakie to upokarzające być osoba otyłą - sama zrzuciłam 10 lat temu 25 kg i nie chce powracać do tego życia sprzed "szczupłości" za dużo nerwów mnie to kosztowało żeby do tego powrócić także ja obecnie żyje zdrowo i uprawiam sporty