Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto z was jest brzydki i czuje sie ponizany przez inne osoby

Polecane posty

mi to sie czasami zdaza przez glupich chamow i na dodatek jestem prawiczkiem a mam juz 26 lat :o no dosc o mnie a jak jest z wami prosze o odpowiedzi jak w temacie

Gość kubeł zimn(=j wody
płaci się cenę za złe geny co?

Gość blablabla pusta gadka
a moze wiecej wiary w siebie? i nie dac sie deptac?

Gość gladiatoree2
oj tam myslisz ze tylko Ty masz żle? Olej to chłopie

Gość Kilswitch
pozostaje ci walic konia - zawsze cos

Mnie nikt nie chce poniżyć bo kawał chłopa ze mnie ale przez nie których jestem uznany za brzydkiego i podobno bardzo groźnie wyglądam.

Stary już jestem bo mam 26 lat za chwilę na pewno brzuszek się pojawi i zakola na głowie,dziewczynę miałem ale to było dawnnno temu.Dziewczyny za bardzo psuja mi nerwy.

Gość BEZ DZIEWCZYN DA SIE ZYC
a jak jest potrzeba to od czego burdel ?

Gość 27lat i też bez dziewczyny
też miałem kiedyś dwie dziewczyny a teraz od lat posucha :o

No,a latka lecą i coraz starsi jesteśmy i coraz bardziej przystojni niestety nie będziemy.

*BLE BLE* a w czym problem mieć laskę?Wystarczy że się zalogujesz na sympatii,zagadasz do kilku lasek i w końcu któraś spotka się z tobą,ja tak właśnie swoja byłą poznałem i też jestem nieśmiałym facetem,ale przez net tej nieśmiałości nie ma i można wszystko napisać.

a teraz nie mamy i jesteśmy w takiej samej sytuacji co ty :o

a ja to z wiekiem się przystojniejszy zrobiłem i zmężniałem, ale dziewczyny od 4 lat nie mam :o

*BLE BLE* po za tym możesz też napisać skąd jesteś na kafeteri i w stopce wstawić swoją fotkę,uwierz mi że na tym forum jest mnóstwo zdesperowanych i wolnych kobiet.

wiem ze tu jest wiele desperate nie musisz mi mowic hehe ale foty nie pokaze bo sie wstydze i jeszcze mnie ktos rozpozna

pgr to może ja też tak zrobię? te z tej sympatt są jakieś normalne ? nie przepadam za internetowymi znajomościami, ale nie mam wyjścia :o

*BLE BLE* nie przesadzaj,żybyś ty widział z jakimi ja chodziłem paszczurami to byś nie uwierzył że można z takim czym chodzić a jednak z taką chodziłem i sie zakochałem.Mój kumpel który jest mega brzydki i mega głupi i miał taka laskę że na sam jej widok 10 razy byłem spuszczony co taka piękna była,i zastanawiam się do dzisiaj jak taka laska mogła być z moim brzydkim i głupim kumplem,na szczęście z nim zerwała,ale co sobie poużywał to jego.

Z interenetu są takie same jak z realu,oczywiście ja trafiłem na te popaprane ale ja nie mam szczęścia do kobiet wiec to u mnie normalne,uważaj na grube katoliczki i dziewice,te są najgorsze,wiem z doświadczenia.Najlepsza laska to o lewicowych poglądach,taka ateistka.

lewica mi się z pedałami kojarzy :O niech będzie centrowa. tylko ja też nie mam szczęścia do kobiet :O

E tam,pedały to są w radiu ma ryja,a w partiach prawicowych to są pedofile,lewicowa laska to taka która jest wyrozumiała,kocha przyrodę i lubi biologię,a szczególne zajęcia praktyczne.

w sumie to kaśdy facet nie ma szczęścia do kobiet bo one są jak pijawki,wysysają z nas życie,energię i szczęście.

mi się wszystko co lewicowe kojarzy z pedałami :O przeglądam sympatia.pl i nic tu ciekawego nie ma. pewnie same poryte idiotki :O

jedna co miałem to zerwałem bo jak przyszedłem to potrafiła leżeć i pierdzieć przez godzine z małymi przerwami, no tak mnie obrzydziła że jak ruchałem to zastanawiałem sie czy nie walnie baka bo zalatywało czasami

Gość tez tak mialem kiedys
dajcie spokoj baby to pasozyty i bluszcze jak was oskubia z kasy to sami zrozumiecie:D

Dobrze mówisz,jeśli byś startował na prezydenta to głosuje na ciebie!!

nie chciałbym trafic na taka laske drugi raz, powierzchownie zadbana a swinia no jak mozna sie najesc przed spotkaniem i srac co pare minut w małym pokoju