Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto z was jest brzydki i czuje sie ponizany przez inne osoby

Polecane posty

a mi ostatnio kolega przywalił, że "nie jestem modelką". jak mnie to wkurzyło! ale na szczęście znam powód jego złośliwości. chociaż zrobiło mi się przykro, nie powiem :( :O

ha ha ha jak chwalę ? założyłam temat by zapytać innych o zdanie. I doinformuj się, zanim bedziesz o mnie pisał, że sypiam z zajętymi. Spotykałam się kiedyś raz z facetem, który miał kobietę.

Gość gdzie niby ta polomargarita je
masz zniszczone i dzien i noc tu bywasz, i jak mozna jesc z kotami na stole? :O:O:O i widac na 1 focie ze jestes brzyudka po buzi niestety, a bazujesz na wulagrnym wygladzie zeby odciagnac uwage od twarzy ;)

temat o takich związkach załozyłam ja ;) tam jest napisane, że sypiam tylko z zajętymi ? Jakoś nie widzę. To był jeden zajęty mężczyzna, z którym już zresztą nie jestem a nie całe mnóstwo :D teraz jestem w pracy więc tu jestem, tak jak wy :D

no chyba jednak bardzo interesuje skoro wypowiadasz się na mój temat :D a najlepsze jest to, że odszukujesz na innych topach moich wypowiedzi ha ha ha :D

Gość gdzie niby ta polomargarita je
rano na necie, wieczorem na necie. masakra :D i wlasnie brzydkie dziewuchy sypiaja z zajetymi ;) jestes wulgarna i mozesz liczyc tylko na to ze jakis facet bedzie chcialporuchac taka sucz :D 🖐️

śmieszy mnie, że jesteś taka pusta :D i podnieca Cię tak moja osoba.A może czas zająć się własnym życiem ;) To ile czasu spędzam ostatnio na necie to chyba moja prywatna sprawa. Przecież nie będę się wam tłumaczyć :P wolę być wulgarną niż taką kretynką podniecającą się cudzym życiem jak Ty 🖐️ :D

za to chwała Tobie, że wniosłaś tyle mądrości do tego tematu. Rozumiem, że dziewczynki macie kompleksy i tu próbujecie je leczyć ? hej Polom 🌻

Darker masz duzo racji w tym co piszesz ,wiekszosc co tu pisze na tym topie malo wie o naszym zyciu i wypisuja swoje madrosci a tak naprawde to nic nie wiedza taka jest prawda

summerNight Ile PGR ma lat? tak ciekawości... Z ciekawości to powiem ci że 26,czyli dla ciebie już na pewno staruch jestem. polomargarita nie przejmuj się,ja śpię z psem i ogólnie to kocham zwięrzęta bardziej niż ludzi,mój pies jest traktowany na równo z człowiekiem. Darker napisał: " kto z was jest brzydki i czuje sie ponizany przez inne osoby" Pastwiono sie nademną w podstawówce i liceum. Sporadycznie na studiach. To już za mna na szczęście" To że pastwili się nad tobą nie ma nic wspólnego z twoją urodą a jedynie z twoja psychiką.Ja byłem mocny psychicznie i nie stroniłem od agresji i w szkole byłem przez kolegów lubiany,i nikt się nikt nie odważył dręczyć mnie psychicznie bo od razu miał propozycję "wyjścia na ring" a odmówienie wyjścia na ring oznaczało tchórzostwo.Nie myl tego z powodzeniem u dziewczyn.

Gość iuresrty
na jakimś tam topiku podawales swoj profil na sympatia pl:P więc cie widziałam

iuresrty,a skąd wiesz że ten nick co podałem to był mój?Co to za problem podać czyiś nick?Wiem ze jesteś kobietą ale to nie znaczy ze nie musisz w życiu czasem myśleć.Myślenie czasem sie opłaci,uwierz mi na słowo.

Gość iuresrty
niech ci będzie;) w stopce to zdjęcie twojego kumpla?powiedz mu żeby zaczął się odchudzać

iuresrty dobra,powiem mu,tylko jak wpadnie w anorekcję to całą winę zwale na ciebie

Gość iuresrty
:D jak taki wrażliwy to nic mu nie mów,niech żyje w nieświadomości,będzie szczęsliwszy.

iuresrty święte słowa,niech bóg tą twoja mądrość wynagrodzi ci w licznym potomstwie.

Gość iuresrty
już jestem mądra?]\zmieniasz czesto zdanie jak ....kobieta.

a pokaz mi gdzie napisałem ze jesteś głupia?

Gość iuresrty
Wiem ze jesteś kobietą ale to nie znaczy ze nie musisz w życiu czasem myśleć.Myślenie czasem sie opłaci,uwierz mi na słowo. osoba niemyśląca to inaczej glupia,czyż nie?

Osoba która w danej chwili nie myśli jest osobą która akurat wtedy nie myśli.podam ci przykład,ostatnio chodnikiem szła pięękna dziewczyna,w krucutkiej mini i duuuużym dekolcie i tak się zapatrzyłem że walnąłem głowę w znak który jakiś nie myślący człowiek postawił na środku chodnika,oczywiście ten ktoś w danej chwili nie pomyślał że może tam iść napalony facet i jednocześnie seksowna dziewczyna,a teraz zobacz jak każdy z nas by w danej chwili myślał to seksowna dziewczyna nie ubrała by się tak seksownie,ja bym się mniej gapił a jak już to bym pomyślał że przecież za chwile może być znak,ten człowiek co montował ten znak postawił by go w innym miejscu,i nie ma możliwości żeby coś złego się stało,mam nadzieje że teraz zdajesz sobie jakie może być wielkie zagrożenie kiedy człowiek chociaż na chwile przestaje myśleć rozumem.

Gość iuresrty
nawet gluocowi zdarzy się czasem pomyśleć,ale to nie oznacza ze jest mądry. Co do twojego przykładu,myślaleś główką a nie głową ,więc nie dziwi mnie twoje zachowanie. Czasem użyj głowy,a twoje ciało nie ucierpi;)

iuresrty no widzisz i to mi się podoba jak kobieta myśli,a teraz pomyśl czy naprawdę dał bym swój nick do sympatii na kafeteri?

Gość iuresrty
myślę ,intensywnie dałbyś bo widać ze szukasz przygód;)skoro wkleiłeś ciało kolegi do stopki to i pyszczek się niebawem pojawi;)

iuresrty pyszczek sie nie pojawi bo nie mam się czym chwalić,chwalę się tylko tym co mam w miarę ładnego,to tak jak bym kupił stare BMW i chciał bym komuś zaimponować czymś co jest przeciętne.

iuresrty przygód nie szukam,zresztą z takich przelotnych przygód jest najwięcej małżeństw a tego jakoś jak na razie nie czuję.

Gość iuresrty
trudno,muszę cię ocenić tylko na podst.tego co piszesz,ponieważ jak już ustaliliśmy foty mogą ale nie muszą być twoje. ;)

Gość nie pamiętam
PGR ja się kiedyś tak na laskę zagapiłem że wszedłem na słup znaku. dobrze że ryja nie rozwaliłem :classic_cool:

iuresrty i to mnie bardzo cieszy ze nie mój wygląd oceniasz ale jedynie moje posty,zresztą myślę że jest sprawiedliwie bo ja mogę tylko robić to samo co ty,niestety na podstawie twojej urody ocenić cie nie mogę,może to i dobrze bo faceci zazwyczaj oceniają na podstawie urody a szczerze powiedziawszy robić tego nie lubię ale na pewne zachowania biologiczne nie mamy niestety wpływu