Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto z was jest brzydki i czuje sie ponizany przez inne osoby

Polecane posty

Gość da,mftgfuhikbhghyfcdtg
szkoda mi was. :( tak piszecie smutno 😭

czemu niby smutno?Ogólnie tak patrząc to całe życie jest niestety smutne,ale skąd u ciebie te wnioski że smutno piszemy?

polo ładna dziewczyna i na pewno ma powodzenie. ja niestety nie naleze do tych ładnych, figure mam ladna ale twarz :o

Gość da,mftgfuhikbhghyfcdtg
to, co piszecie jest smutne :( 😭

Gość bo życie jest smutne

sharka nie wiem czy wiesz ale człowiek nadrabia pewne braki figurą,znam dziewczyny które nie były ładne a miały do siebie kolejki adoratorów bo miały seksowna figurę,znam pewna dziewczyne która z twarzy jest naprawdę ładna i potrafi sie zrobić jeszcze bardziej na bóstwo(makijaż.fryzura itp) ale jest bardzo otyła i tym samym niestety wyśmiewana przez facetów.Więc chyba ciało jest ważniejsze od urody a jeszcze ważniejszy jest charakter tylko że nikt go w dziszejszym świecie nie docenia.

charakter ? nie znam faceta ktory by na to zwracal szczegolnie uwage, a wlasciwie to trzeba najpierw kogos poznac by stwierdzic jaki ma charakter. miałam kilku chlopakow ale juz dwa razy usłyszalam od nich na pozegnanie ze jestem brzydka.

schudnac zawsze mozna, ale twarz ? pomóc moze tylko chirurg. i wolałabym byc otyła i miec piekna twarz, bo odchudzic zawsze sie mozna :( jestem teraz na topie "do cassablanca" i czytam jak ludzie ja obrazaja mimo ze jest ladna i zgrabna. wiec tylko nie ci brzydcy są obrazani ;)

Gość iuresrty
sharka nie przesadzaj ,naturalność też się podoba facetom,nie tylko zrobione Casablanki.Więcej wiary w siebie.

sharka zauważ że ja nie obrażam casablankę i tez uważam że jest ładna i zgrabna,a to ze chłopak powiedział ci ze jesteś brzydka to trzeba było się go spytać dlaczego chciał być z taką brzydką?Widocznie był tak głupi że było go stać tylko na brzydką,ale mimo wszystko jak chyba dużo więcej słyszałem od kobiet że jestem brzydki,ale rownież zdarzały się takie które mówiły że przystojny jestem.Teraz już jestem na tyle stary żeby dość do mądrości że nie sam wygląd się liczy ale również charakter człowieka,mogę ci powiedzieć to samo co ty że nie znam kobiety dla której charakter był by ważniejszy od wyglądu.

szczerze mówiąc zaczynam tracić wiarę, że w końcu znajdę faceta ktory mnie zaakceptuje taką jaką jestem. staram sie dbac o siebie, ale coraz mniej we mnie wiary.

a dlaczego ze mną byli to nie wiem, może zeby tylko zaliczyć albo dlatego ze im sie nudzilo, nie mieli nikogo a potem jak sie nawinela ladniejsza to slyszalam nara. dosc juz wycierpialam i dziekuje narazie facetom za ich towarzystwo.

Gość Zuzanna Amelia
Szarka - jeszcze zmienisz zdanie.

sharka i słusznie,ja też się spaliłem na kobietach i jak na razie nie odczuwam tęsknoty za nimi,wybacz moja szczerość ale nie wierze w twojego wielkiego pecha,rozumiem że można trafić na nieodpowiedniego faceta,ale jak miałaś kilku i żaden z nich według ciebie nie był odpowiedni to coś chyba raczej z tobą musiało być nie tak i nie zwalaj winny na swój wygląd bo na pewno ładna dziewczyna jesteś tylko wmawiasz sobie że jest inaczej,zawsze tak jest że jak ktoś nas rzuca to zawsze obwiniamy nasz wygląd a nigdy nasz podły charakter,bo przecież jesteśmy zawsze doskonali.

byc może i mój charakter zawinił, nie wiem. ale na pozegnanie slyszalam tylko komentarz ze jestem brzydka :( moze kiedyś zmienię zdanie, nie potrafie tego przewidzieć

PGR, dlaczego dziś piszesz tak mądrze i fajnie, a wczoraj pisałeś jak potłuczony?!:D

sharka daj ocenić swój wygląd fachowcowi czyli mnie,wyśli mi fotkę na maila: czak1984@o2.pl

sharka rozumiem że aż tak bardzo zakompleksiona jesteś ze nie jesteś w stanie wysłać mi swojej fotki,a jak bym cie tak spotkał na ulicy i bym ci się przyglądał to byś uciekła?

nie uciekłabym, ale to jest zupełnie inna sytuacja jakbys mnie spotkal na ulicy

Mary po prostu mnie nie doceniłaś,nie uczyła cie mama żeby nie oceniać ludzi po pierwszym wrażeniu?

sharka nie to nie,chciałem dobrze a wyszło jak zawsze,to powiedz przynajmniej skąd jesteś.

Czyli duże miasto,a można wiedzieć czemu nie chcesz wysłać mi fotki?

Nauczyła i właśnie dlatego dziś to napisałam, bo jestem zaskoczona w pozytywnym sensie tego słowa:)

sharka masz rację że facetom nie można ufać bo są świnie,tylko zobacz ile fotek jest na naszej klasie,mógłbym sobie wszystkie ściagnąć i powiedzieć że to właśnie ty,sorry ale nie widzę celu żeby rozprowadzać twoja fotkę po kafe,co bym z tego miał?Ach ,czemu ja nie umię zrozumieć myślenia kobiet.

Mary cieszy mnie to tylko że nie rozumiem,co niby wczoraj takiego pisałem co ci się nie podobało,a co pisz dzisiaj że ci się już podoba?

Gość iuresrty
wyślij mu fotkę przecież nie będzie mial pewności czy to twoja,tak jak ja nie mam pewności czy to jego profil widziałam. Bawi mnie twój tok rozumowania kolego.

Może nie tyle nie podobało co bardziej śmieszyło jak pisałeś na temat kobiet które spotkałeś w swoim życiu itd...

iuresrty oj widzę że cie wkurzyłem,sorry ale na pewno nie podał bym publicznie swojej fotki do netu,co innego wysłać komuś na prywatną skrzynkę a co innego do netu,jak nie rozumiesz to bądź tak odważna i wklej swoja fotkę do swojego czarnego nicku.