Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto z was jest brzydki i czuje sie ponizany przez inne osoby

Polecane posty

Gość iuresrty
no już dobrze nie irytuj się,postaram się nie komentowac twoich postów (co będzie trudne)

Gość Niuniulkaaaaaaaaaaaa
A ja jestem przesliczna :P

Mary a czy to moja wina że miałem takiego pecha i taki głupi tok rozumowaniu jak szukałem tej swojej idealnej?Jak pisałem byłem wtedy młody i głupi,nie znałem się na kobietach(tzn do teraz si nie znam ale nie ważne)i chyba logiczne ze każdy może się pomylić w życiu,mnie przynajmniej bąków nie puszczała.

Wcale nie twierdzę że Twoja. Po prostu nie myślałam że takie dziewczyny jak te o których wczoraj pisaliście istnieją (chodzi mi o zachowanie):D

Mary uwierz mi że takich dziewczyn jest pełno,tylko kryją się pod różnymi maskami,tyle dobrze że takie coś od razu wychodzi a nie dopiero po kilku latach.

Gość Baby są dużo gorsze
niż wam facetom się zdaje!!!

Taaa, to samo można powiedzieć o facetach pomarańczo!:D

Mary,nie myl facetów z dupkami,ja jestem porządny chłop,tylko że nie mam szczęścia do kobiet.

W takim razie wśród facetów przeważają dupki.

A możesz coś więcej o swoich złych doświadczeniach napisać?Chyba że tylko tak sobie piszesz,dla zabicia czasu.

Nie piszę sobie ot tak. Moje doświadczenia może są niewielkie w stosunku do innych osób, bo tak naprawdę przejechałam się tylko na jednym facecie, ale na tyle bardzo że straciłam po części w Was wiarę.

Tylko na jednym?Rozumie że nie tylko jednego miałaś w swoim życiu?Zawsze jakaś czarna owca się trafi,ale większość facetów to sś porządni ludzie tylko kobiety niestety ich niszczą

A może aż na jednym, zależy jak na to spojrzeć.Zawiodłam się na jednym, na którym tak naprawdę mi zależało i którego kochałam. A jeśli miałam tylko jednego to co? Oj nie zgodzę się z Tobą. Owszem zdarzają się kobiety które potrafią być bluszczem dla faceta, ale dużo facetów też lubi pokazać na co ich stać i co najlepsze większość z Was działa w ten sam sposób.

Czyli w jaki?Z twojej wypowiedzi wnioskuję że miałaś tylko jednego faceta.oficjalnie mogę powiedzieć że facet to patrzy głównie na kobietę po przez sex co nie znaczy że tylko na tym mu zależy,ale o jaki sposób masz na myśli?

Nie chcę się tutaj rozpisywać za bardzo. Z mojej wypowiedzi to możesz wnioskować tyle ze na jednym się nie miło rozczarowałam, a facetów miałam ogólnie dwóch takich na serio, no ale zważywszy na to że jestem jeszcze młoda, a z tym pierwszym byłam parę lat to wynik nie najgorszy:P sposób w jaki zachowujecie się po zakończeniu związku, pozostawia wiele do życzenia. Nie mówię że wszyscy, bo nie chcę uogólniać, poza tym wierzę że gdzieś na ziemi są jeszcze porządni faceci.

Wybacz ale nie wiem w jaki sposób się zachowujemy po zakączeniu związku,ja się zachowałem wydaje mi się normalnie,czyli przeprosiłem ją za wszystko co ją złego spotkało z mojej strony bo nasze rozstanie w pokoju nie było i użyłem parę słów których raczej nie powinien był użyć,zresztą ona nie była mi dłużna ale ja ja za te moje słowa przeprosiłem,ją już na taki gest niestety stać nie było,oczywiście według niej wszystko było moją winą bo byłem dla niej nie wyrozumiały bo przecież spóźniła sie na spotkanie tylko 2 godziny,jak to sama mówiła "przecież mogłam wcale nie przyjść wiec o co ci chodzi" i jak zawsze dodawała "przecież i tak wiem że na mnie nie możesz się gniewać",no ale według kobiet to zawsze faceci są winni

No właśnie on się zachował bardzo podobnie jak Twoja była. Wszystko co złego wydarzyło się w naszym związku to zawsze była moja wina. Zerwał ze mną, po czym nie mając co ze sobą zrobić chciał się ze mną spotykać "jak przyjaciele", a w jego oczach widziałam że żałował swojej decyzji, ale się ciągle wypierał tego. Za dobrze go znałam żeby mu uwierzyć. Nie zawsze. A tak z innej beczki...ile masz lat?

Ale to normalne że facet nie lubi się przyznawać do błędu,ja też bym wolał żeby to wyglądało tak że to ty chcesz wrócić a nie ja.Staruch już jestem,mam 26 lat.

Chyba nikt nie lubi przyznawać się do winy, ale jeśli robi się coś a później się mówi że zrobiłem tak przez ciebie, to twoja wina że tak postąpiłem, no to sory, ale coś nie jest nie tak. Wcale nie jesteś stary:)

Mary nie którzy twierdzą inaczej bo żadna nastolatka nie spojrzy na takiego starucha jak ja bo dla niej facet co ma 26 lat jest po prostu stary,a jak wiadomo nastolatki są najlepsze bo są głupie jak buc,niestety starsze laski już takie głupie nie są,ładne,mądre,z fajnym charakterem i starsze dziewczyny już są niestety zarezerwowany,najczęściej mężatki albo wkrótce będą mężatki,jedynie co pozostało ze starszyzny to bardzo brzydkie i grube.Jak widać człowiek w tym wieku nie ma już raczej wyboru,może zostać sam albo z grubą zrzędzącą i wiecznie nie zadowoloną babą,w dzisiejszych czasach samotny 26 latek jest już po prostu stary.

Każdy jest brzydki na kafe(tak twierdzicie):D:D łącznie ze mną:D A jak można czuć się poniżonym ze względu na wygląd? poniżyć to się można gestem, słowem, zachowaniem a nie swoja urodą;]

miła jak zawsze jeszcze nie spotkałem jak narazie brzydkiej dziewczyny na kafe,myślę że brzydka to po prostu nie wstawia swojej fotki.A jeśli ktoś czuje się poniżany to sam jest sobie temu winien,zawsze poniżani są osoby o słabej psychice którzy nie potrafią odpowiednio zareagować bo się po prostu boja i ze strachu wolą opuścić głowę i znosić upokorzenia.

PGR, troszkę dziwny masz tok rozumowania. Powiem Ci że dużo nastolatek woli starszych facetów, bo myślą że jak starszy to ma już ułożone w głowie itd., a chłopaki w ich wieku to jeszcze dzieciaki które ledwo co przeszły mutację. Poza tym po co Ci taka nastolatka, skoro jak sam twierdzisz jest głupia jak buc?! A co do starszych dziewczyn to wyobraź sobie że zdarzają się jeszcze takie które są wolne i wcale nie muszą być brzydkie i grube, choć zależy co rozumiesz pod tymi pojęciami.

A jak myślisz,po co facetowi głupia nastolatka?Głupią nastolatkę zawsze można odpowiednio wychować na przyszłą żonę i zrobić z niej mądrą i poukładaną kobietę.Tak jak powiedziałem w mojej okolicy nie ma wolnej dziewczyny starszej niż 23 lata i taką która bardziej przypomina dziewczynę a nie strach na wróble,zresztą możesz sobie poczytać topik na kafe http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4507582

Mam bliznę biegnącą przez pół twarzy, zniekształca to uśmiech, poniżany nigdy się przez to nie czułem, ale kiedy blizna była jeszcze świeża ludzie patrzeli się strwożeni, z obrzydzeniem, niekiedy nie mogąc odwrócić wzroku, to było bardziej wkurwiające. Nie ma się co przejmować ułomnościami, myślisz, że jesteś brzydki? Zawsze znajdzie się ktoś komu nie będzie to przeszkadzać i doceni wnętrze, o ile nie okażesz się równie oszpecony na duszy, co na ciele.

A nie myślisz że taka nastolatka to ma jeszcze pstro w głowie i nie myśli o poważnym związku? Nawet jeśli się z Tobą zwiąże to niekoniecznie na całe życie, bo w tym wieku laski myślą o imprezach, chcą się wyszumieć itd. Zapewne nie wszystkie, ale jednak większość nastolatek tak właśnie robi. A z jakich okolic pochodzisz?

Fakt nastolatki maja pstro w głowach(sama miałam i mam dalej ale już mija:D) spotykałam się z dużo starszymi od siebie facetami, miałam ,,chłopaka'' starszego od siebie o 8 lat, który był we mnie szaleńczo zakochany ale byłam zmuszona to zakończyć. Obecnego chłopaka poznałam w wieku 16 lat i myślę o nim jak najbardziej poważnie:) teraz nie chodzę na imprezy, dyskoteki itp. Wyszaleć się wyszalałam fakt faktem czasem mi tego brakuje ale myśl,że mam ukochana osobę przy sobie zmienia wszystko:)

Mary pochodzę z górnego śląska ale nie z aglomeracji,raczej z miejsca gdzie diabeł mówi dobranoc,każdy kto może to z tego miejsca ucieka,i wszystkie laski w podobnym wieku co ja to albo założyły rodziny albo wyjechały,pozostały jedynie nastolatki i brzydkie panny z podłym charakterem,nawet już na dyskotekę pojechać nie mogę bo czuje się jak staruch tym, bardziej że jestem wysoki i wyróżniam się z tłumu,ależ przynajmniej w przeciwieństwei do nie których uważam że życie samotne jest dużo szczęśliwsze niż w rodzinie,ale niestety biologia człowieka myśli inaczej.

To jak tam jest tak źle to nie myślałeś żeby się gdzieś przeprowadzić? Wiem że to nie takie proste, ale wykonalne. Piszesz że dobrze Ci samemu, ale z drugiej strony ciągle ubolewasz nad tym że nie ma tam u Ciebie fajnych dziewczyn:) no tak, masz ponad 190cm wzrostu prawda?

Mary to nie tak,ja doskonale znam wielki świat i mam mozliwość choćby jutro przynieść sie do tego świata,mógłbym wybrać sobie co wolę bardziej,czy Katowice czy Londyn tylko że ja w przeciwieństwie do mody panującej wole wieś od miasta,tu gdzie mieszkam się urodziłem,spędziłem najlepsze swoje lata,tu jest moja ziemia i mój dom,znam tu każde drzewo i prawie każdego człowieka,lubię przyrodę i dużo moich pasji właśnie dotyczy przyrody,po prostu nie mam charakteru koczowniczego i duszę się w mieście,jak spędzę tydzień w mieście to odechciewa mi się już wszystkiego,po prostu jak bym zmienił miejsce to czuł bym się nieszczęśliwy.