Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto z was jest brzydki i czuje sie ponizany przez inne osoby

Polecane posty

Gość przystojniaczku ktoś ci skasuj
przystojniaczek się wpisał :P ten od maćka

Ty ją przynajmniej przeleciałeś a ja miałem nawiedzona grubą katoliczkę która była świetą dziewica i taką chciała pozostać do ślubu,była tak brzydka że była z niej tylko taka korzyść że przynajmniej w lato żadnych much ani komarów nie było bo wszystkie uiciekły na jej widok.

Gość marfie
ZARABIAJ NAWET 500 ZŁOTYCH NA MIESIĄC ZA WŁĄCZONY MALUTKI PROGRAMIK!!! SPRAWDŹ SAM!!! 20Dollars2Surf Jest to firma, która płaci za włączony malutki programik! Zarobki tutaj są od 60 do 500zł miesięcznie. Wystarczy uruchomić program i pieniądze lecą! Minimum do wypłaty to 20$, można je łatwo uzbierać w miesiąc nawet rzadko używając komputera REJESTRACJA: Wejdź na stronę aby się zarejestrować klikając poniższy banner http://www.20dollars2surf.com/?ref=102817 otworzy nam się strona i na środku jej mamy miejsce na wpisanie naszego emaila: wpisujemy nasz email klikamy Join Us (jak mamy ustawiony język angielski), po czym przenosi nas na następną stronę na której klikamy Install 20Dollars2Surf(1,45 Mo). Klikamy na ten napis i ścigamy plik surfbara na nasz dysk. Gdy go ściągniemy włączamy go wybieramy język polski i klikamy dalej. W programie otworzy nam się formularz rejestracyjny w którym wpisujemy nasz Nick, rok urodzenia, oraz narodowość - wpisujemy je prawdziwe i klikamy dalej! Po tym wszystkim przyjdzie nam na naszą skrzynkę pocztową email pt " Welcome to 20Dollars2Surf.com". Przyjdzie nam w nim hasło do programu, ale program się zwykle sam automatycznie loguje. ZARABIANIE: Aby zarabiać musimy mieć włączony program najlepiej cały czas jak jesteśmy na komputerze. Program mamy juz wcześniej zainstalowany na komputerze i na pulpicie utworzył nam się skrót do programu "20Dollars2Surf". Wystarczy go włączyć i mieć włączony programik WYPLATA: Minimum wypłaty to 20$ i wypłacają do 48h od zażądania na wybrane konto. Firma jest w pełni wypłacalna i sprawdzona przez tysiące osób. info marfie@vp.pl

Gość 27lat i też bez dziewczyny
co to za ruchanie jak cały czas tylko myslałem żeby nie nie zjebała, jak jakis dwiek byl podobny czy coś to od razu mi opadał do tego jebało jej z ryja no i jej jedyna pasja było pierdzenie im mocniej waliło tym bardziej sie smiała

Skąd ty ja wytrzasnąłeś?Dawała ci chociaż ile chciałeś?Duże miała wymagania?

poznałem ja na imprezie i jakos zaczelismy sie spotykac. dość ładna była, dawać dawała tyle ze chciala zeby jej pipe lizac pół godziny, a potem to leżała jak kłoda i mowila ze ja nogi bola zebym szybko konczył. w zyciu bym takiej nie chciał drugi raz chociaz by bog wie jak piekna nie była

Czyli gruba nie była?Brzydka też nie>Tylko te bąki puszczała?No a pipke chociaż myła?

grubawa była bo lubiła sie najeść , jadla wiecej niż ja. a te baczki to były salwy, pierdziała głośno i cuchnelo jak chuj. po jedzeniu obowiazkowo głosne bekniecie zaraz potem pierd i tak w kółko raz sie zjebała jak ja pukałem myslałem ze mi jaja urwie taki podmuch był

a ta Twoja to ile ważyła ? bo takiej calkiem grubej to tez nie chcialbym

Ważne że dawała,co sobie poużywałeś to twoje,nikt ci tego nie zabierze.

Gość brzydka jak noc
ja jestem dziewicą :( mam 26 lat, nie czekam do ślubu, ale nie spotkałam jeszcze takiego z którym byłabym dłużej niż tydzień chociaż, żeby jakoś się przełamać i rozłożyć nogi boje się że umrę jako dziewica :O ;)

Gość iuresrty
PGR--widziałąm twoją fotę,z wygladu jesteś niezły,ale piszesz takie głupoty że głowa boli:D

jak nie pierdzisz w czasie gry wstepnej i sie myjesz to masz szanse stracic dziewictwo

Aż taka gruba znów nie była ale ciałko miała,ale ona seksu nie chciała,według mnie nie miała wcale popędu seksualnego,czasami mi tylko dobrze ręka zrobiła i pomacać się dała ale nic więcej,często sie spóźniała na spotkania i ubierała sie jak w czasach PRLu,porarzszka,ciągle szukała pracy tylko nigdy znaleść nie umiała bo spała do 12 i ciągle nic jej sie nie chciało,no chyba że wziołem ją do kina albo do restauracji czy na dysk to od razu ochotę miała,wiadomo że za darmo to lepiej smakuje,ale cóż,młody byłem i głupi.

Gość brzydka jak noc
w ogóle nie pierdzę i nie bekam przy facecie. wstydziłabym się czegoś takiego :O a dziewcitwa jakoś nie tracę :( ale pewnie dlatego, że brzydka jestem jak noc no i nie najchudsza

iuresrty uwierz mi że nie widzałaś,tylko tak myślisz że ja to ten gościu na zdjęciu,wiem że może cie to zdziwić ale ja jestem facetem i czasami myślę.bo faceci już tak maja że myślą.

Gość też jestem ..
dziewicą ! i prosze nie wkłądac wszystkich do jednego worka! nie chce czekać doślubu itd, ale tak jak moja poprzednicza nie bede po tygodniu szła z facetem do łóżka, a że trafiam tylko na takich :/ to jest jak jest !!!

brzydka jak noc-To że jestes brzydka to jest twój atut bo ja zawsze szukam takich lasek bo wiem żebrzydka nie jest,wystarczy sie jej przyjrzeć,dobre świało i już jest piekna,nie wiem dlaczego ale brzydkie dziewczyny zawsze przyciagają mój wzrok

A kto tu mówi po tygodniu?Mówię to co mi powiedziała moja była,że sex tylko po ślubie,przedtem chodziła z facetem 3 lata i przez te trzy lata mu nie dała.

taką co do ręki tylko bierze to pogoniłbym szybko, bo co ja reki nie mam ? dziewczyny co tu pisza ze nie moga stracic dziewictwa to pewnie chca zeby rok czasu z nimi sie bujac po lokalach az w koncu w akcie łaski rozłoza nogi

Gość brzydka jak noc
PGR - powaznie?? a gdybys mial do wyboru ladna z zajebistym charakterem albo brzydka z zajebistym charakterem to przeciez wiadomo ktorabys wybral. ta ladniejsza. poza tym dziewczyna tez jest fajnie sie pochwalic, jak kumple az zazdroszcza jej najlepiej jak mi moj ostatni mowil zawsze "dzien dobry/dobranoc slicznotko" NIGDY nie odpisywalam mu na te smsy, gdzie "komplementowal" moj wyglad. wiem, że moze patrzyl na mnie przez pryzmat zauroczenia, ale jednak takie nieszcze sie to wydawalo, w koncu mam lustro nie? no i nie bez powodu nadal dziewica jestem :D

Gość też jestem ..
wiesz nie krytykuję jej, bo skoro ma takie postanowienie, założenia itd. to jej sprawa. Ja do ślubu bym nie wytrzymała ;) ale mam nadzieje, że jak byliście w związku to wiedziałes o tym i albo to akceptujesz albo nie ma szansy na związek !! P.S. mam 25 lat i też nie moge "trafić" na odpowiedniego dla mnie faceta :/

Gość brzydka jak noc
27lat i też bez dziewczyny--- nie rok czasu. ja tylko musze poczuc, ze mu ufam i nie wstydze sie go. jak przelamie ta bariere to z checia bym zakosztowala seksu. mam ogromna ochote na to, coz z tego skoro brak okazji :)

bo piekno jest w oku patrzacego, dziesieciu moze powiedziec ze brzydka , a jeden sie zachwyci autentycznie bo mu bedzie pasowala

Gość brzydka jak noc
też jestem ..----> witaj w klubie :)

Gość też jestem ..
zydka jak noc :) wiem co czujesz haha ;)

Gość też jestem ..
połknełam literki :/ oczywiście -> brzydka jak noc

Gość brzydka jak noc
mozliwe, ostatnio zaczelam sie spotykac z pewnym facetem, moze nie spotykac, bo jest etap ze on wypisuje do mnie tysiace smsow dziennie i jedyne co slysze ze mam jakas swoista klase w sobie. wiec apel do brzydkich - twarzy moze nie zmienimy ale wystarczy odpowiednia poza i pomyslą, ze się tym szczycimy, a w srodku az wyje jak patrze w lustro :O

Gość też jestem ..
chłopaki czesto się masturbujecie? ja to od kiedy mam internet robie sobie dobrze ze 3 razy na dzień. te filmiki mnie wykończa