Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość audacieux

Objawy ciąży

Polecane posty

Gość audacieux

Drogie forumowiczki...otóż od kilku dni mam podwyższoną temperaturę (37.1), ból sutków, zauważyłam także, że moje lekko wystające kości miednicy się cofnęły oraz mam różnorakie zachcianki ....i przed wczoraj mój narzeczony jadł kurczaka w panierce a ja się kłóciłam z nim, że to ryba, bo czułam rybę... Może to wydać się śmieszne;) Czy to mogą być objawy ciąży? Robiłam test kilka dni po stosunku, ale wyszedł negatywny z raczej wiadomej przyczyny. Jeśli chodzi o miesiączkę to jestem kilka dni przed...

Gość audacieux
Czy ktoś tu zagląda?;(

Gość zrób test
test w dzień @ zrób, jest nadzieja:) ale te kości miednicy? nie słyszałam że się cofają

Gość audacieux
W dzień okresu? Okres raczej będzie świadczył o tym, że w ciąży nie jestem...

Gość audacieux
Co do miednicy źle się wyraziłam, po prostu zmieniło się jej położenie, ale być może nie ma to nic wspólnego z ciążą.

Witaj zrób test w dniu spodziewającej się miesiączki (o ile jej nie dostaniesz)

Gość audacieux
eva1977 ciężko określić ten spodziewany dzień, gdyż moje cykle są nieregularne 34-38 dni. Ale dziękuję za informacje:)

Gość audacieux
malineczkaa dziękuję już na starcie za odebranie nadziei, ale poczekam jeszcze...może....

hmm ale ja tam mysle porpstu nie odbieram ci nadzieji ale to co piszesz nie wzkazuje wogole na ciaze sorki byc moze sie myle niewem!!!!poprstu zrob test w dniu spodzewanej miesaczki zyceci abys byla w ciazy ja sama sie staram o ciaze juz2,5 roku wciaz bezskutecznie

Gość 26 dzien cyklu
audacieux :) wszystko zalezy od tego kiedy mialas ostatnia miesiaczke, kiedy kochaliscie sie bez zabiezpieczenia :) jak dlugi masz cykl, czy podejrzewasz kiedy mialas owulacje? test zrobilas za szybko, powinnas go powtorzyc w dniu planowanej miesiaczki - wiesz kiedy powinnas sie spodziewac miesiaczki ?

Gość 26 dzien cyklu
radze Ci rowniez nie doszukiwac sie objawow na sile, bo to nie ma sensu ;) badz cierpliwa i powtorz za kilka dni test :) u mnie dzisiaj 26 dzien cyklu i jeszcze testu nie zrobilam, uwazam ze za wczesnie bo cykle mam srednio 31 dniowe, wiec jesli @ nie przyjdzie najbardziej prawdopodny wynik testu bedzie wlasnie w 31 dniu, czyli za 5 dni...

Gość audacieux
TE objawy różnią się od tych przedmiesiączkowych, którym towarzyszyło zatrzymanie wody w organizmie, zaparcia, ból pleców, wewnętrznej strony ud, rozdrażnienie, nabrzmiałe piersi, bóle brzucha...Nie odczuwam tych dolegliwości poza bólem piersi, lekkim pobolewaniem brzucha od strony prawego jajnika.

Gość 26 dzien cyklu
musisz powtorzyc test w dniu spodziewanej @ albo zrobic prywatnie test Beta :)

Gość audacieux
26 dzien cyklu Miesiączkę ostatnio miałam 21 maja, 4 i 5 czerwca kochaliśmy się bez zabezpieczenia, potem 9... i jeszcze przez kolejne dnia tak samo... Ostatni mój cykl był 36-dniowy. Czy miałam wtedy okres około owulacyjny...szczerze, nie wiem. Nie zwróciłam na to uwagi. Mój błąd.

Gość 26 dzien cyklu
mysle ze pradopodobienstwo ciazy jest duze :)

Gość 26 dzien cyklu
ale nie biorac pod uwage objawow tylko Twoje dni plodne i Wasze stosunki :) kiedy bedziesz robic test? miesiaczke ostatnia zaczelas miesiac temu wiec mysle ze to juz pora na test

Gość audacieux
Mam taką cichą nadzieję...razem z moim narzeczonym:) boję się rozczarowania.

Gość audacieux
Do apteki nie mam daleko, ale poczekam aż on wróci z pracy, bo prosił mnie żeby zrobiła test przy nim... muszę poczekać do wieczora i chyba zrobię go dzisiaj...

Gość audacieux
26 dzien cyklu :) Jeżeli ma coś wyjść na teście to wyjdzie...więc tak zrobię, dzisiaj...

Gość Audacieuse
Audacieux, Nie rób testu dzisiaj, to bez sensu. Zrób jutro rano - z porannego moczu będzie dużo bardziej wiarygodny. Poza tym - miej nadzieję, ale nie nakręcaj się za bardzo. Wiem po sobie - staram się o dziecko prawie rok i każde opóźnienie miesiączki powoduje, że "mam" już wszystkie objawy ciąży - włącznie z porannymi mdłościami. Oczywiście wszystko spowodowane psychiką. Lepiej sobie nie wkręcać i się miło rozczarować niż odwrotnie. Pozdrawiam - Audacieuse ;)

Gość 26 dzien cyklu
ja tez uwazam ze z porannego moczu najlepiej :) trzymam kciku :)

Gość 26 dzien cyklu
aaa i jakby co to zzapraszam na watek marcowy :) jest tam nas troche staraczek i czesc juz z nas zaczyna testowac ;) nie wymieniamy sie jednak objawami, zeby wyobraznia nie zaczela dzialac i zeby sie nei nakrecac ;)

Gość audacieux
Mówicie, że rano...zatem zrobię rano, albo jeszcze dziś wieczorem i jutro rano;p a tak na poważnie to poczekam, jeden dzień mnie nie zbawi, bo przecież co ma być czy raczej wyjść to wyjdzie;)

Gość audacieux
Ostatnio coraz częściej zastanawiam się dlaczego pary, małżeństwa, które za dziecko oddałyby wszystko co mają bardzo długo muszą się o nie starać, albo koniec z końcem dowiadują się, że własnego maleństwa mieć nie będą, natomiast kobiety, które tego dziecka nie chcą, traktują jak ciężar...dlaczego je mają?

Gość Audacieuse
Audacieux, też chciałabym to wiedzieć :( Niesprawiedliwość losu... Poza tym to jestem jeszcze wk..., że przez kilkanaście lat tak się sra_łam z antykoncepcją - gdybym wiedziała, że w ciążę tak TRUDNO jest zajść, to zaoszczędziłabym fortunę ! ;)

Gość 26 dzien cyklu
dziewczyny wiele z nas sobie to pytanie zadaje... swiat jest okrutnie niesprawiedliwy!!!!!!!!!

Gość audacieux
Audacieuse, Kiedy kilka miesięcy temu byłam u lekarza, powiedziałam mu, że aż się dziwię, że nie jestem w ciąży, bo się nie zabezpieczaliśmy. On zapytał czy chciałabym być. Wtedy nie chciałam, więc mi odpowiedział, że powinnam się cieszyć... Teraz chcę i sama doszukuję się przyczyny. Na marginesie - od 6 lat leczę się na niedoczynność tarczycy, co pół roku robiłam sobie badanie na prolaktynę, brałam bromergon na jej obniżenie. Ostatni wynik jaki robiłam w marcu wynosił 15,8ng/ml i endokrynolog nie przepisał mi już nic, więc myślałam, że wszystko jest ok, a teraz się martwię.

Jezuuu, jak czytam takie bzdury to az mi wstyd ze jestem kobieta. Autorko , strze sobie w leb to moze zmadrzejesz. A wy jej jeswzcze odpisujecie.

Gość audacieux
jagoda369 - podziękować.