Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zafrasowany pan

Apologia kobiety.

Polecane posty

Napisze nawet, że reprezentujesz awangardę myśli kafeteryjnej. A może nawet i więcej. :D

Gość jak zawsze obiektywna
z kobiecością jest tak samo, identycznie wręcz jak z ogólnym poczuciem własnej wartości ----> jeśli nie wyrobisz w sobie tego, to zawsze będziesz próbować starać sie za wszelką cenę być jak najbardziej wartościowym dla innych, twoje samopoczucie będzie uzależnione od pochwał, uwag i krytyk społecznosci na twój temat, tak samo kobieta, która ma swiadomosć, że jest kobieca będzie miała gdzieś uwagę znajomego, że np. w takiej czy owakiej fryzurze czy stroju wygląda beznadziejnie czy brzydko, natomiast kobieta, która czuje się mało kobieca, pomimo tego, ze wcześniej w owej fryzurze czy stroju czuła się dobrze, natychmiast poczuje się mniej kobieco po usłyszeniu takiej uwagi albo i nawet złapie 'doła'

Gość brum jest mądra
inaczej Psełdo by z nią nie pisał:P

Gość pogotowie psychologiczne
Jest poprawna-pisze to, co autor chce usłyszeć. Choć inteligencji jej nie odmawiam, ale to naprawdę żaden wyczyn, jest mnóstwo inteligentnych kobieta.

kobiet.

Gość brum jest mądra
bo prawdziwa kobieta mówi to co facet chce usłyszeć;)

Może jest tak, że piszę to, co mam w głowie? :D

Gość fan incestu
kobieta to człowiek z cipką i cyckami. i nic więcej !

Gość brum jest mądra
kobieta to człowiek z c*pką i cyckami. i nic więcej ! widzisz to co chcesz zobaczyć.

Gość Brum mam pytanie do Ciebie
Jesteś brzydka czy gruba ?

No ale czy człowiek to mało ? Aż człowiek ! :)

Gość fan incestu
"widzisz to co chcesz zobaczyć." rozumiem że jeżeli się wysilę dostrzegę jakąś głębię

Gość fan incestu
" No ale czy człowiek to mało ? Aż człowiek !" litości :)

Gość Brum mam pytanie do Ciebie
Zadałem normalne pytanie, jak widać coś jest na rzeczy, skoro nie odpisałaś normalnie.

Sam napisał ,ze człowiek. A teraz o litość prosi :D

Gość brum jest mądra
rozumiem że jeżeli się wysilę dostrzegę jakąś głębię \nie jeśli kobieta zechce się wysilić zobaczysz głębię :)

Gość fan incestu
napiszę inaczej każdy z nas (facetów) ma kumpli (również facetów). są różni lepsi i gorsi, piwa się można z nimi napić, powygłupiać i dać sobie nawzajem w mordę kiedy trzeba. w każdym bądź razie nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie nosił ich na rękach, pisał dla nich wierszy czy wychwalał jako istot wyższych :) ci kumple-faceci( czyli ludzie z penisami) powstali w łonach matek dzięki ewolucyjnemu losowaniu (mężczyzna lub kobieta). jeżeli zgodnie z tym przypadkiem zostaliby kobietami to nie widzę sensu w zmianie nastawienia do nich (czyli uskutecznianiu tych wszystkich romantycznych bajeczek ) dlatego piszę że kobieta to człowiek z cipką i tzytzkami a facet to człowiek z penisem :)

Gość sratatatatatatatatatatatatata
przyznaję rację dla pogotowia, nie wiem czemu dziewczyny/kobiety są takie głupie i naiwne, ze zawsze muszą przytakiwać jakiemuś uhm 'szefowi' forum i zeby nie było, na każdym forume zauważyłam taką prawidłowość, łasicie się i wchodzicie im w cztery litery, co wasz guru napisze to owieczki za nim lecą i potakują, a jeszcze jak ktoś najedzie na waszego bossa to aaa! bójcie sie narody!!! owieczki bronią, wyzywają i plują jadem! naprawdę nie widzicie jakie to jest żałosne i smutne? tacy guru mający często seksistowskie, faszystowskie i rasistowskie poglądy próbują wywrzeć na was wpływ, podporządkować was sobie, a tym samym podwyższają sobie ego i pewnie nieraz swymi komentami tak połechtałyście jego ego, że z podniety onanizował się przed kompem!! w takich chwilach mam chęć zostać skrajną feministką

Gość yszysyszyszyz
''o ja pierd'' jesteś pierdem? :D

Gość brum czemu kisisz ciagle na
kafe?? uzaleznienie uzaleznieniem , a poza tym?