Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_87

Ile macie lat i czy umiecie gotowac??

Polecane posty

mialo byc od 17 roku zycia bo jakos dziwnie mi to sie napisalo....buuu

Gość taa niedobra pupa
Ja mam 32 i umiem - ale minimalistycznie. Kopytka, ze dwie - trzy zupy, schabowe, naleśniki, itp. Nie chce mi się robić cudów. Ale na Zachodzie chyba jest dużo gorzej - oni często na kursy się zapisują żeby nauczyć sie rozbijania jajka. A jajecznicę robią podobno z torebki...

jajecznica z torebki :D ja nie potrafie piec, nawet mnie do tego nie ciągnie .

Gość ja mam 21 lat i potrafię
Ja piec też potrafię ale rzadko to robię bo nie lubię ciast i innych słodkości :p

no ja tez nie lubie w ogole slodyczy... od razu mnie mdli jak zjem cos slodkiego no ale u mnie w domu wszyscy wcinaja slodkie wiec im pieke:)

Gość srv.sys.exe
a ja mam 35 lat i gotuje lepiej niz wy wszystkie tutaj razem wziete..............i jestem facetem:)

dacie rade dziewczyny ja jak wychodzilam za maz mialam 21 i tez nic nie umialam teraz juz mam 24 i jest ze mnie niezla kucharka maz zadowolony :)

19 lat o od mniej więcej roku zachłystuję się wręcz wspaniałą możliwością urozmaicenia i wykazania się w zaspokajaniu tak prozaicznej potrzeby jak jedzenie x) mi smakuje to co robię, Mamie i TŻ też, raczej nikt nigdy nie narzekał :) a gotuję w sumie wszystko, zupy, mięsa, warzywa, sałatki, piekę ciasta i ciasteczka, ostatnio wzięłam się za przetwory. niedługo wyprowadzam się i czułabym się upośledzona będąc uzależniona od żarcia ze stołówki czy jedzenia od rodziców, a jeść lubię i nie przeżyłabym o kanapkach, pierogach, zupkach chińskich i daniach z mikrofalówki ;)

Gość mam 26 lat
Gotuje wszystko od 17-tego roku zycia.Od 2 lat pieke ciasta.Teraz pora nauczyc sie : piec chle,domowe lody,przetwory owocowe i warzywne i wsio Uwielbiam gotowac !!!!!!!!!!!!!

Gość ja nie mam nic przeciwko
mam 22 lata, nauczyłam się gotować ok 14 roku życia.

16 i lubię gotować ale co najzabawniejsze nie umiem ugotować żadnej zupy poza rosołem z kostki wiec na ogół to naleśniki, kotlety, zapiekanki i czasami jakieś ''wydziwiane '' dania :)

ja mam 25 lat i umiem gotowac :) musialam sie sama nauczyć gdyż mama umarła jak byłam mała .

ja mam 22lata i umiem gotowac praktycznie wszystko, ciacha tez umiem piec (robie torty na urodziny znajomych i rodziny) ciasta pieke od 17lat a gotuje od dwoch lat:)

24 lata,umiem gotowac,ponoc nawet bardzo dobrze:) Lubie eksperymentowac,robic cos nowego,smakowac,probowac,ogolnie kocham jesc. Za to nie umiem piec plackow...jedyny placek jaki robie to srenik...na zimno:)