Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Ile razy w tygodniu myjecie swoim rocznym dzieciom glowy szamponem???

Polecane posty

Moj za nic w swiecie nie da sobie odchylic glowki zeby splukac mu szampon kiedy myje go w wannie. A i w wanience jest to samo , wydziera sie wtedy wnieboglosy :( Do tej pory mylam mu 2x w tyg wlosy ( ma juz konkretne :) za pare dni jak skonczy roczek i dziemy do fryzjera zeby je obciac) ale teraz mysle , zeby myc tylko raz w tyg. Jak myslicie nie za rzadko?

Gość nanananna
ja co dzienie

Ja myję co 2 dzień (2,7 lat i 8,5 mc) Starszej dajemy do zasłonięcia oczu myjkę, bo też nie chce się odchylać a żadne daszki nie działały.

raz w tygodniu ? bardzo rzadko dziecko tez sie poci a zwłaszcza jak biega po piachu i miałby sie nie myć

Gość czekolada na goraco
co drugi lub trzeci dzień w zaleznosci czy sa upalne dni i dziecko sie bardziej poci

Mysle, ze nie...przy takije pogodzie! Co innego jak upaly, albo piaskownica codziennie.

Moja dużo czsu spędza na podwórku, więc raz w tgodniu to dla mnie na pewno za mało, jak jej odpuścimy to po 3-4 dniach to po prostu widać, że nie myta.

Gość EWEL27
JA TEŻ CO DRUGI DZIEŃ MYJE DZIECIAKOM WŁOSKI

a tammm brudasy :O przeciez kapie dziecko codziennie, pytam tylko o glowe bo nie daje sobe jej splukiwac. Czy to tak trudno Ci pojac myszko 83???

codziennie. mały biega w piaskownicy, sypie się piachem, więc myję codziennie. czasem 2-3 razy dziennie ma spłukiwane pod prysznicem (za każdym razem jak wracamy z piaskownicy ma robiony prysznic, bo się klei od piachu, brudu i innych cudów). jak miał roczek to była zima, ale wtedy nosił czapkę i włosy myliśmy co 2 dzień.

kiedy jest chłodno to zazwyczaj dwa razy w tygodniu, czasem raz i to w zupełności wystarczy (włoski nie przetuszczaja jej się, skóra jest czysta, nic się nie dzieje) , tym bardziej, ze ma jeszcze niewiele włosków. Kiedy są upały to owszem, częściej - zazwyczaj co dwa dni, bo główka jej sie jednak poci

takie rzeczy są dobre o ile dziecko daje sobie je założyć, jak wspomniałam moja wyła na samą myśl.

Gość mama 10 miesiecznego synka
Ja mojemu codziennie, ale on jeszcze nie ma gestej czuprynki, wiec jest latwo :)