Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona15427

DROGIE MAMY CZYM DOPIERACIE PLAMY PO JEDZONKU ZE SLOICZKA??

Polecane posty

Gość iwona15427

BO JA PRÓBOWALAM WSZYSTKI I NIE MOGĘ DOPRAĆ. A TAKIE LADNE UBRANKA.

Gość ankazpytanka
vanish do kolorowych troche potrzymac na plamie a póxniej wyprac

Gość iwona15427
A GDZIE MOGĘ ZAKUPIĆ TAKI ŚRODEK? A DO KOLEŻANKI POWYŻEJ - JEŚLI NIE UMIESZ ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIE TO NIE ODPOWIADAJ ;/

Gość iwona15427
MOJA CÓRA MA 5 MIES I ZACZEAM JEJ DAWAĆ DANIA ZE SLOICZKÓW I KILKA RAZY ZDARZYLO SIE ZE POBRUDZILAM UBRANKO . TERAZ JUZ SIE NAUCZYLAM HEH MIEC ZAWSZE COŚ POD JEJ BRÓDKĄ..

chodzi ci o spray? poszukaj na allegro tego odplamiacza i jest stronka www.amway pl tam są wszystkie produkty tylko cennika znalezć nie moge ale numer tel .tam jest to ci powiedzą co i jak

matka i żona - może tu zajrzysz... poleciały twoje posty. jeszcze troche i będzie ban przemyśl

Gość vanish do kolorow
jest vanish w sprayu do kolorow, psikasz na plame zostawiasz chwile i wrzucasz do pralki. ale nie polecam na intensywne kolory, bo czasem je lekko rozjasnia. ja od lat stosuje vanish w proszku taki zwykly, zawsze do kazdego prania dzieciecego dodaje 1 miarke. plamy schodza, jesli nie za pierwszym razem, to za piatym, ale schodza:) usunelam nim nawet tak stare plamy, ze nie sadzilam, ze w ogole da sie cos z nimi zrobic:)

Gość O jeju dziewczyny! Jaki wy
Domol z Rossmana jest dobry, albo nieco droższy Dr. Beckmann - specjalny do usuwania plam po dziecięcym jedzeniu.

Gość O jeju dziewczyny! Jaki wy
Beckamann ma na końcu gwinta taki specjalny plastikowy "drapak" do zeskrobywania zaschniętych resztek ze śliniaka itd.