Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Czy wasz parter ma jakies zachowanie ktorego nie lubicie a on ciagle to robi?

Polecane posty

Gość olkakeee
-dłubie w nosie -zostawia skarpetki na środku pokoju -jak się pokłócimy, to milczy jak grób, dosłownie. Dopiero następnego dnia rano można z nim jakoś normalnie pogadać -jest cholerykiem -wielu rzeczy nie lubi jeść, tak, że mam trzy światy z pomysłem na obiad (np nie je W OGÓLE żadnych sałatek, surówek itp)

Gość Maryla Rodowicz i kogut
chrapie, robi bałagan, jest pyskaty pali duże ilości papierosów można zdechnąć:(

-ma nadopiekuńczą mamę -ciągle gada, że mnie kocha -jak w smsie albo w rozmowie telefonicznej na końcu nie powiem, że go kocham to znaczy, że pewnie już go nie kocham ;o -jak wychodzimy ze znajomymi to ciągle się chce przytulać itp. masakrycznie mnie to irytuje. już nawet nie siadam koło niego. -czasem zachowuje sie jak gbur, wkurza się, że ja się wygłupiam ze znajomymi. no nie wiadomo lepiej być cały czas poważnym i gadać o polityce. grrr! -pisze smsy ze słownikiem i nigdy nie sprawdza co napisał, więc nie raz 10 min próbuję ogarnąć o co mu tym razem chodziło. i wiele wiele innych ;p

Gość pot
napiszcie jakie wy macie wady co? bekanie wam przeszkadza pierdzenie dym wam przeszadza wszysto wam kurwa przeszkadza

pot co się tak bulwersujesz? przecież każdemu może coś przeszkadzać. pewnie naszym facetom w nas tak samo wiele rzeczy przeszkadza. ale w tym temacie akurat piszemy to co przeszkadza nam w facetach. Więc nie napinaj się i napisz co Cię irytuje w drugiej połówce :) żadna kobietka nie napisała tu, że jest idealna i ma faceta frajera :)

Gość uuuuuuuuuuuuuullllllllllllaaaa
?

Gość ela ella ella ellla
bałaganiarz jak cholera, siedzi wiecznie w garażu i pali papierochy