Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Czy wasz parter ma jakies zachowanie ktorego nie lubicie a on ciagle to robi?

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
pepinka moj tez dziwnie szybko je:) chyba nawet nie gryzie tylko polyka hahaha. za kazdym razem mowie "kochanie powoli przeciez nikt ci nie zje" a on dalej swoje:) hamburgera z mc'd ma na dwa gryzy:)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
siedza po pol godz w toalecie? jak to mowia "kibel to nie raj wiec nie dumaj tylko sr.j":)

Mój mąż nigdy nie wyłącza telewizora dla Nieo może lecieć cały dzień i całą noc nawet jak nie ma go w domu :D Do tego może oglądać 24 h wiadomości :D Głośno rozmawia przez tel, zresztą w ogóle głośno się zachowuje i to upominanie gdy dziecko śpi wykańcza mnie powoli :D Czasem w połowie filmu orientuje się, że kompletnie nie wie o co chodzi i mam mu wszystko tłumaczyć :D Używa czasem mojej szczoteczki do zębów :O b swojej nie może znaleźć a leży obok... ale już się wycwaniłam i tą właściwą chowam :D Nie sprząta po sobie w kuchni :D We wszystkim przytakuje mojej mamie :D Generalnie jest bardzo wesołym facetem i z tą jego wesołością czasem nie da się wytrzymać :D Na razie tyle przychodzi mi do głowy :D

Mój ogólnie po ślubie przestał o siebie dbać, przestał się ładnie ubierać i żre jak świnia. A mówienie mu o tym nic nie daje... :( Jakieś rady?

Gość werti
mam wspaniałego faceta tylko ze zamiast POSZEDŁEM mówi POSZŁEM i nie mogę go tego oduczyć. I ciągle jest głodny

Gość pepinkaaa
taaaaa ja to zawsze jak idziemy w gosci, to przed wyjsciem kaze mu zjesc cos (kromke np. ) i przypominam o kulturze jedzenia:)

Gość werti
co godzinę słysze: zrób mi cos do jedzenia. szału dostaje. naszczescie kulturalnie je

Gość qwedsa
moj ma glupie przyzwyczajenie ze zamiast mowic DLACZEGO to mowic PO CO? sens w tym ze te jego PO Co czasami nie ma sensu w zdaniu

Gość pepinkaaa
Wlasnie teraz jadlam lyzka nutelle. Ledwo zamknelam pudelko juz wstal i zaniosl do kuchni!

Mój chodzi co tydzień do fryzjera, Nie wyjdzie z domu nieogolony haha Co chwile jest głodny " Weź no mi coś zrób do jedzenia bo głodny jestem" Siedzi godzinami przy ps3 Głosno sie zachowuje Ma za duzo tatuazy a co rusz wymysla nowe Ale i taaaaaak jest kochany

Gość bajdewind
mają tyle porzywar ale ich nie zostawicie...ale poobgadywać miło jest? własnego faceta? żenada

Nikt nikogo nie obgaduje : " każdy z nich wie co namw nich przeszkadza" zauważ że prawie kazda napisała ma wiecej ZALET niż wad .. tak sobie tylko mówimy i oceniamy czy maja podobne zachowania więc CISZAAAAAA

Gość kaśka3875428
A mój ma jedną wadę. Jest zbyt zazdrosny o mnie.

coś maja z tym jedzeniem - mój mąż - mimo ,ze nie najmlodszy ma piekne zdrowe zęby - a mlaszcze tak jakby był bezzębnym dziadkiem :) - teraz siedzi w kiblu z laptopem - przedtem znosił do unikacji wszystkie gazety - pojęcia nie miałam ,zę ich tyle kupujemy. - jak tylko na chwilę wyjdęz pomieszczenia - wszystko mi wyłącza - swiatlo, tv , kompa - co tylko jest czynne - " bo i tak cie tam nie ma " - jak tylko zaczynam ogladać cos z zainteresowaniem zaczyna mi " poprawiać " obraz w ty - a to jakiś inny format - a to inny dzwiećk - no szlag mnie od tego trafia . - rzadko przychodzi na obiad jak wszyscy jedżą - jeśli ma jakąś nie skończona robotę - potrafi przeżyć cały dzień tylko na śniadaniu - a póżnie je tak jakby go ktoś gonił .

Gość Lady Jey Jey
Kurcze.. tak się naczytałam, że odechciało mi się mieć faceta... Dzięki dziewczyny :P

Gość pepinkaaa
ooo firana - moj tez sniadanie , a potem jak jest robota , to dopiero wieczorem pochlania! Hej! Troche przymrozcie oczy! My to tak z milosci sobie narzekamy tu :)

Niby z miłości, ale ja naprawdę marze żeby on normalnie jadł i ubierał się tak, jak przed ślubem... :(

nasz obserwacje dowodzą tylko ,ze jesteśmy blisko ze swoimi mężczyznami - a choć są czasami obrzydliwi - to czy my jestęsmy takie idalne ?:) to oczywiscie pytanie retoryczne :)

Gość pepinkaaa
Piekne spostrzezenie Firana:) Piszcie, piszcie poczytam jutro:) :) Dobranocka:)

Gość żelbetonowy
fajnie sie to czyta :) podnoszę

Gość hhhhhhhhhhhhheeee
a ja mojego musze zawsze pilnować bo jak tego nie zrobie to pije aż sie porzyga :) hehehe

Gość potrawka z królika
pali papierosy i dmucha na mnie chociaż wię,że ja nie pale i doprowadza mnie to do szału.

Gość potrawka z królika
wszędzie po domu leża brudne popielniczki, pali wszedzie nawet w sypialni ale kocham go nad życie

Gość jadwisia
To, że ktos tu napisze, co jest w partnerze wkurwiajacego, to nie znaczy, ze życie z nim to jedna wielka męka. No chyba ze panie czepialskie maja partnerów bez wad. W ogóle to ciekawa jestem, co mój mąż by powiedział na mój temat. Pewnie że sie wymądrzam, że ścierki zawsze zwijam w kulkę i zostawiam gdzie popadnie, że mu "nie ufam" (bo jakbym ufała, to bym bez szemrania i dopytywania wykonywała jego polecenia :P ). Itp. Ja mam takie punkty: -koloryzuje, przesadza, nagina fakty, tak, żeby wyszło na jego; powołuje sie przy tym na jakies niby fakty, których nie bylo, a o których on jest świecie przekonany; doprowadza mnie to do szału -wie wszystko najlepiej; jak ja wygłaszam jakąś teorie, co do którek - okazuje się-jesteśmy zgodni, to jednak musi powiedziec "nie nie nie", powtórzyć to samo, zmienić jedno słowo i dopiero TAK jest dobrze -ciągle go cos boli, jak nie urok to sraczka; jak go komar ugryzie, to o jak puchnie, o jak boli, trzeba kupic płyn przed ukąszeniem, po ukąszeniu i pewnie jeszcze w trakcie; dzis głowa, jutro brzuch, pojutrze kolano -ciagle mu się chce lać i jak gdzieś jestesmy zwiedzać, to połowa czasu schodzi na szukanie sracza; bo musi byc już natychmiast; jak nic nie znajdziemy, to sie okazuje, ze jednak dałoby się wytrzymać te 15 minut - akurat tyle, ile potrzebowalibyśmy, żeby dojść do tego punktu w miescie, gdzie mielismy dojść jako następnego - i gdzie JEST kibel; ale zamiast tego tracimy czas na kręcenie sie w kołko - a potem w dupie byli, gówno widzieli -ma wielkie plany, a potem lenistwo mu nie pozwala doprowadzic NICZEGO do końca; jak coś planujemy, to on i to-i jeszcze to - i jeszcze tamto - i to; na siłownie - codziennie będziemy chodzić; jak sie odchudzac - kilo na tydzień; mówię mu, żeby sobie stawiał realistyczne cele, bo potem bedzie tylko sfrustrowany, że nic z tego nie wyszło - żeby sobie postanowic - w sobotę uporządkujemy piwnicę - i to zrobic; a nie jeszcze umyc samochód, skosic trawnik, wyrównac żywopłot, wykapac psa, pójść na basen, spotkac sie ze znajomymi - i na koniec gówno z tego wychodzi -ciagle sie gapi w glupi telewizor, telewizor to najwazniejsza osoba w chałupie; jak oglądamy razem i szukamy, co by tu obejrzeć - ciagle skacze po kanałach; zostawi cos na pół minuty, ja już sie wciagnę - a on mi przełącza i znowu - minuta, ja sie wciagnę - i dalej

Gość aisza sza a
kłamie, bałaganiarz,pali te nieszczęsne papierochy jak smok. szału można dostać. A jak mu zwracam uwage to specjalnie chucha na mnie dymem..........Boże!!!!!!!!!

Gość moj tak samo
jak chodzi do kibla to siedzi tam pol godziny i oczywiscie musi czytac gazete. A smrod stamtad jest straszny na cala chalupe :( Tez wrzeszczy przez komorke i mu mowie, zeby tak nie krzyczal. Puszcza smierdzace baki i beka. Musze mu wszystko mowic co ma zrobic, bo sam z siebie to nic nie zrobi w domu. W swoim samochodzie ma wieczny syf, ale jemu to nie przeszkadza, a mi jest wstyd jak gdzies nim jedziemy.

Gość moj tak samo
a jeszcze: w ogole nie myje zebow - zrobi to jak na niego nakrzycze i groze ze nie bede sie z nim wiecej calowach, ohyda nie wiem jak tak mozna nie sprzata po sobie, ciagle go o to prosze goli sie tylko 2 razy w tygodniu, i to czasem mu sie nie chce, ale zawsze robi to w niedziele, choc wolalabym czesciej malo dba o siebie - dobrze ze choc ladnie umie sie ubrac i ze sie myje codziennie

Gość moj tak samo
a i oczywiscie jego sport numer jeden i spedzanie czasu - to siedzienie przed kompem - doprowadza mnie to do szalu, rozmowa na ten temat byla nie jedna ale to nic nie pomoglo