Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika56786643

Czy ten facet chce mnie spławić?

Polecane posty

Gość anika56786643

Spotkałam się z facetem, w piątek obydwoje jedziemy na wakacje ( spotkałam sie z nim wczoraj) i chciałam sie z nim spotkac jeszcze przed naszym wyjazdem na urlop, napisałam do niego czy znajdzie chwile na spotkanie. Wspomnę, ze nasze wczorajsze spotkanie mimo że pierwsze było bardzo udane i napewno nie tylko w moim odczuciu, patrzył na mnie długo, na koniec przytulił i ja pocałowalam go w policzek, za co bardzo ładnie się do mnie uśmiechnął i napewno mu sie to spodobalo. Jednak na mojego wczorajszego smsa odowiedział " W tym tygodniu chyba nie dam rady, niestety." I cos tam jeszcze,ale to mało istotne. Wspominał mi już wczesniej, ze musi jeszcze kupic sobie pożadną walizkę i ciuchy na wyjazd.. co sądzicie?

Gość totylkoja_____
trudno z gory powiedziec :) musisz odczekac i czas pokaze

Gość poradniczka 35
nie ma kasy na wyjadz niestety

Gość o żesz ...
zaraz zaraz, ty chcesz jechać na wakacje z gościem z którym widziałaś się tylko raz???? dobrze zrozumiałam?? Jeśli tak to chyba cie zdrowo powaliło ...

Gość anika56786643
Oczywiście, że nie jedziemy razem. Napisałam 'obydwoje' bo akurat tak sie złożyło, że wyjeżdżamy w tym samym czasie. ale tak małe niedomówienie ; )

Gość raczej kiepskawo to wyglada

Gość marne szanse/
racze jemu nie zalezy