Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sekretarka2255

wymodlić sobie męża..

Polecane posty

może i do gotowania i sprzątania , ale co ty o tym wiesz jak ciebie ciagle mamusia obsługuje :D

Gość Boża miłość polega
:D To ja obsługuję mamusię :D:p

a kto by sietam ze smarkulą spierał :) topik tak podnoszę i dizeki temu i ty tu zajrzałaś :)

hehe zajrzałam, bo ostatnio zastanawiam się nad modlitwą o dobrego męża. Ostatnio wymodliłam coś innego więc może za męża też się uda :)

Gość modląca się
hello :) znalazłam temat w wyszukiwarce, bo sama jestem teraz na takim etapie ... jakby to ując... chcialabym poznac tego jedynego, ale dobrego i kochającego faceta.. Rece mi juz opadaja... ciagle trafiam na kretynów... doslownie- iditoów ktorzy szukaja tylko panny na chiwle, albo kobiety co im bedzie prac gotowac sprzatac... albona mamin synków.. Czasami mysle ze normlanych facetów juz nie ma :(

Gość latacytola
tez znalazlam ten temat w wyszukiwarce i mam identyczne wrazenia jak przedmowczyni, mezczyzni albo sa skuczybykami i cwaniakami albo zniewiescialymi maminsynkami, modle sie codziennie o dobrego kandydata na meza bo jednak caly czas wierze, ze znajde tego wyjatkowego, niby dobrze mi samej ze soba, ale coraz czesniej pragne miec kogos kolo swojego boku z kim bede dzielic radosci i smutki, mi modlitwa duzo w zyciu pomogla, jak nie mialam pracy modlilam sie zebym znalazla dobra prace i tak tez sie stalo, mialam problemy w rodzinie ktore tez sie rozwiazaly dzieki modlitwie, wogoel modlac sie zawsze mi tak lzej na sercu sie robi bo wiem ze ktosd tam na gorze sie mna opiekuje

Gość myslę sobie,że...
Wiara czyni cuda. Ja też się modlę o odpowiedniego kandydata na męża i od jakiegoś czasu pojawiło się kilku mężczyzn i może ten ostatni okaże się właśnie tym wyczekanym. Trzeba tylko być cierpliwym i wytrwałym w modlitwie.

Gość Też chcaiałabym
Dobrego męża... po bółu który otrzymałam od mojego narzeczonego szukam nadzieji na to że poznam normalnego faceta

Gość hgfds
A to dział również na znalezienie żony? ktoś próbował?

Gość wymodlić sobie męża..
ciekawe co u autorki.

Gość MINELY 2 LATA WIEC MOZE MA
faceta ;):D:D:D

Gość dddddddddddddddda
Ja modlę się już dwa lata i na razie nic z tego nie wyszło, ale nadal wierzę, że człowiek którego kocham w końcu do mnie się zbliży. U Boga nie ma rzeczy niemożliwych :)

Gość Amnestia_aaa
Chyba dołanczam się do tego grona modlących się o faceta ;) Bo do tej pory pechowo, jakieś kiepskie przypadki szukających panny na chwile, na seks, itp. itd. lub kłamcy ;)

Ile pasztetów w temacie :D Nie módlcie się tylko wstańcie z kolan dewoty i popatrzcie jak atrakcyjniejsze od was wam chłopów sprzed nosa zabierają gdy wy tymczasem litanie odmawiacie bo jesteście aż tak beznadziejne. Widać jak skutkuje - najlepiej tylko się modlić i na dupie siedzieć to z nieba ześlą :D

"Bo do tej pory pechowo, jakieś kiepskie przypadki szukających panny na chwile, na seks, itp. itd. lub kłamcy" Tacy cię właśnie kręcą - innych nie chciałaś a faceci są dostępni we wszystkich wzorach i kształtach. Módl się o rozum a nie o faceta.

Gość rokokolo
słyszałam kiedyś ze modlitwa do archanioła Haniela pomaga / działa cuda.. a osobiście znam dziewczyne co wymodliła sobie męża

"Dupy w troki weźcie, pracujcie nad sobą, rozwijajcie się a mąż się znajdzie" Chyba, że po 30-stce i z przebiegiem jak kasa w Tesco. tu polecam pielgrzymkę do Lourdes

"a osobiście znam dziewczyne co wymodliła sobie męża " ROTFL

"To może Ty się przejdź" Ja przed 30-stką, prawik i w bajki dla dzieci nie wierzę

Gość od kiedy to Bóg
znajduje żonie męża?! Wy chcecie mieć męża i zakładać rodzinę jak wierzycie w jakieś bzdury?! Nikt wam go nie przyniesie do domu, ani z nieba sam nie spadnie! Jakbyście ruszyły się trochę, a nie tylko siedziały przed kompem to może jakiś by się katolik znalazł, a tak to tylko modlitwa o niewiadomo co wam została.

"to może jakiś by się katolik znalazł" Albo jakiś miły satanista z sąsiedztwa.