Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna jaa

Zbyt konserwatywny facet to tez niedobrze, przeczytajcie

Polecane posty

Gość Normalna jaa

Po pol roku bycia samej myslalam ze poznalam kulturalnego, sympatycznego i zaradnego faceta. Ale chyba stwarzal takie pozory bo ma 28 lat ja jestem o rok mlodsza , znamy sie 3 miesiace a gdy juz pierwszy raz mialo do czegos dojsc on nagle pyta sie czy jestem dziewica , ja:ze juz nie bo zwiazek sie rozpadl a on ze hmmm... on szuka dziewicy , to ja sie zasmialam ze musi szukac w szkolach srednich to moze znajdzie .. a on sie zasmial i potem powiedzialam ze juz ide spac i nie chce go wypraszac ale jestem zmeczona , wiec skrepowany wyszedł . Nie wiem czy sie odezwie czy nie ale facet w tym wieku podrywajacy i spotykajac sie z 27 letnia kobiete chyba nie powinien oczekiwac dziewictwa bo ja nie wyrwalam sie z klasztoru:) Ciekawe czy on taki byl lub jest cnotliwy

Gość bardzo madry facet z niego
niestety kobiety w twoim wieku zwykle maja wielu partnerow

Gość ma coś do ukrycia?
Jeśli facet w tym wieku szuka dziewicy, to znaczy,że chce uniknąć porównań! A to oznacza,że ma coś do ukrycia...

Gość hrhrhtyhtyh
to niech se szuka ale chyba jest nienormalny jesli mysli ze 27-latka:D jest dziewica wiedzac ze przed nim miala partnerów faceci to jednak nie mysla

Gość kobieta ktora miala kilku
partnerow to zdzira

Gość fiziamizia
szkoda ,zę nie odbiłaś piłeczki i po pytaniu " jeseteś dziewicą " ? nie odpowiedziałaś pytaniem " a ty ?" :) jego mina - bezcenna . ale z tym szukaniem dziewic a co za tym idzie brakiem porównań - cos jest . też jestem zdania ,zę skoro dla faceta ta stronażycia jest najważniejsza- ma coś do ukrycia :) albo maly ptaszek ,albo brak umiejętności :)

Gość doradniczka
jak sie odezwie zapytaj go czy jest prawiczkiem

Gość VirtuttiSafar
[zgłoś do usunięcia] bardzo madry facet z niego niestety kobiety w twoim wieku zwykle maja wielu partnerow Ale z Ciebie Debil/Debilka. Pewnie sam dobijasz do 3 z przodu i nikt Cie nie chce. Żenua za free