Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhtyrwwwwwwwwwwwwwth

nudza mnie wypady na piwo-czy jestem dziwna?

Polecane posty

zdalam mature-wypada oblac ale ja nie czuje takiej potrzeby nie przepadam za alkoholem, pije mało bo biore leki rowniez jak juz sie zdarza-moze 1 piwko ogolnie takie siedzenie w knajpie, wymuszone usmiechy itp dla mnie nie jest super fajne poza tym wolałabym polezec i cos poczytac albo pogoladac dziwna jestem??? co robic:/

Gość ksjcbhfj
No- wreszcie normalny temat z normalnym człekiem...o ile to nie kolejna prowokacja:(

jestes normalna. po prostu wolisz tak spedzac czas niz chclac ile wlezie i przebywac w "atmosferze barowej"

to nie prowokacja na tle moich kolezanek nie czuje sie normalna u nich standardem jest cotygodniowe latanie po pubach mnie to nudzi;/a czuje sie jak dziwadlo przez to ps.nie jestem typekm kujona

Gość sdfg[[[[hjikjhnbgftdrftgyhuiko
Widocznie towarzystwo Ci nie odpowiada. Nic w tym dziwnego. Z fajnymi ludźmi na pewno byś chciała siedzieć i śmiać się itd.

mozliwe ale jeszcze widac nie poznałam fajniejszych a moze ja jestem nudna

up

dobrze czuje sie w ym towarzystwie ale lepiej mi sie z nimi rozmawia w szkole nie wiem czemu

Gość arz
Gratuluję matury!Jesteś sobą i tak trzymaj! Nie jesteś jak inni! Pozdrawiam!

po prostu nie lubisz i juz :D ja tez nie zawsze mam ochote wyjsc gdzies i to jest calkiem normalne.

Gość hhhhtydcvvvvvvvvvvvvv
ja jestem ewidentnym doimatorem;D najchetniej wogole bym nie wychodziła;/ ale to niezdrowo wiec zmuszam sie

to moze tu chodzi o miejsce? moze bardziej wolisz przebywac np. w parku niz w zadymiony pelnym ludzi barze? ;) ja tez nie przepadam za barami ;)

Gość lila48
rzadko spotyka sie mlodych ludzi a tak dojrzalych. pozdrawiam;)

Gość taa niedobra pupa
Nic w tym nie ma dziwnego. Powodem jest głównie to, że nie lubisz piwa. Ja kiedyś tez nie lubiłam, ale raz poszłam. Przeważali faceci, było głośno, tak że nie dawało się swobodnie rozmawiać. Oni gapili się na siebie i kretyńsko chichotali co jakiś czas. Byłam zdegustowana.... :(

Gość taa niedobra pupa
Nic w tym nie ma dziwnego. Powodem jest głównie to, że nie lubisz piwa. Ja kiedyś tez nie lubiłam, ale raz poszłam. Przeważali faceci, było głośno, tak że nie dawało się swobodnie rozmawiać. Oni gapili się na siebie i kretyńsko chichotali co jakiś czas. Byłam zdegustowana.... :(